4 tapaa ansaita Bitcoineja ilmaiseksi?

By | 30 elokuun, 2022

Vaikka ei ole tapaa tulla miljonääriksi yhdessä yössä, meillä on muutamia temppuja, joiden avulla voit ansaita ilmaisen BTC:n. Muista kuitenkin, että nämä menetelmät vaativat silti paljon vaivaa. Jos et aio käyttää fiatia, tiedä, että sinun on silti käytettävä paljon aikaa helppojen tehtävien tekemiseen tai yksityisten tietojen vaihtamiseen. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

1: Kokeile hanat

Hanat ovat yksinkertaisin tapa ansaita Bitcoineja verkossa. Koska se ei vaadi syvällistä kryptovaluuttojen tuntemusta, voit aloittaa huoletta. Tarvitset vain kelvollisen sähköpostiosoitteen ja jonkin verran aikaa sijoittamiseen.

Prosessi:

Ensin sinun täytyy rekisteröityä. Sen jälkeen sinun täytyy ratkaista captcha, painaa painiketta ja lunastaa satoshisi. Tämä lisää pienen määrän BTC:tä saldoosi. Sinun on kuitenkin odotettava jonkin aikaa kunkin hakemuksesi välillä, joka on vähintään 15 minuuttia. Joten voit toistaa saman prosessin eri verkkosivustoilla lunastaaksesi palkintosi ja lisätäksesi saldosi.

2: Tutustu klikkauksista maksettuihin sivustoihin

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ja katsoa paljon videoita. Vastineeksi sinulle maksetaan BTC. Digitaaliset valuutat ovat auttaneet kasvattamaan tätä liiketoimintaa valtavasti. Syynä on se, että ihmiset kaikkialta maailmasta sijoittavat näihin varoihin. Nämä sivustot toimivat välittäjinä käyttäjien ja mainostajien välillä. Ja osa tuloista menee niiden taskuihin, jotka katsovat näitä mainoksia.

3: Pelaa selainpelejä

Jos olet pelaaja ja vietät tunteja pelaamalla suosikkipelejäsi verkossa, sinun pitäisi ansaita rahaa tästä toiminnasta. Jotkut selainpohjaiset pelit antavat sinun ansaita rahaa Bitcoinilla pelatessasi ja pitämällä hauskaa.

Vaikka se ei olekaan tylsää toimintaa, kuten videoiden tai mainosten katselu, palkinnot ovat samat. Kannattaa siis tutustua myös tähän menetelmään.

4: Osallistu kaivostoimintaan

Jos olet kiinnostunut kaivostoiminnasta, on hyvä mahdollisuus, että et ole ponnistellut tarpeeksi. Koska useimmat ihmiset eivät enää suosittele kaivostoimintaa kryptovaluutan ansaitsemiseksi, varmista, että ostat ensin työkalun. Toiseksi sinun pitäisi olla valmis maksamaan suuria energialaskuja. Mutta menetelmä, josta aiomme puhua, on melko yksinkertainen ja halpa. Itse asiassa sinun ei tarvitse kuluttaa senttiäkään. Suurin osa kaivostyöläisistä on huijareita. Siksi sinun tulee kokeilla tätä menetelmää.

Näin voit tehdä sen. Ensin sinun tulee asentaa selain, joka voi käyttää tietokoneesi tehoa kaivostoimintaan. Kun olet määrittänyt sen, voit jatkaa verkon selaamista ja tehdä samalla paljon BTC:tä. Hyvä uutinen on, että voit asentaa tämän ohjelmiston Chrome-selaimellesi. Tämä selain on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa nopean kaivostoiminnan.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat 4 helppoa kaivosmenetelmää. Jos haluat ansaita BTC:n ilman paljon vaivaa, suosittelemme, että kokeilet näitä yksinkertaisia ​​ja kustannustehokkaita menetelmiä. Toivottavasti tämä auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.