5 kryptovaluutan etua: kaikki mitä sinun tulee tietää

By | 14 tammikuun, 2022

Jos etsit hyvää vaihtoehtoa käteiselle ja luottokorteille, voit kokeilla kryptovaluuttaa. Nykyään tämä valuutta on melko suosittu ympäri maailmaa. Monet yritykset hyväksyvät nyt maksut kryptovaluutoilla sekä tavallisella valuutalla. Bitcoin on yksi suosituimmista kryptovaluutoista, joten monet ihmiset sijoittavat bitcoineihin. Blockchainin ansiosta voit tehdä liiketoimia ilman turvallisuusriskiä. Tässä artikkelissa aiomme keskustella joistakin kryptovaluutan merkittävimmistä eduista.

Helpot kaupat

Jos olet usein tekemisissä laillisten edustajien ja välittäjien kanssa, tiedät, että he veloittavat jokaisesta tapahtumasta suuria palkkioita. Lisäksi joudut maksamaan paljon paperityötä, palkkioita ja välityspalveluita.

Toisaalta, jos käytät kryptovaluuttaa, voit eliminoida kaikki välittäjät. Käytät suojattua verkkoa kaikkien tapahtumiesi suorittamiseen. Jokainen tapahtuma on läpinäkyvä eikä sisällä suuria provisioita.

Omaisuuden siirto

Kryptovaluutan omistusoikeus on helppo siirtää henkilöltä toiselle. Kaikkien ekosysteemien takana on lohkoketju. Tällä tavalla voit suorittaa kaikki tapahtumasi turvallisessa ympäristössä.

Kryptovaluutan hyvä puoli on, että sen avulla voit lisätä kolmannen osapuolen hyväksynnän tuleville maksuille. Jos sinulla on tämä valuutta, voit tehdä omaisuuden siirron helposti ilman ongelmia.

Luottamukselliset liiketoimet

Käteisellä tai luotolla on tietue jokaisesta tapahtumasta. Ja nämä tiedot säilytetään myös pankissa, jossa sinulla on tili. Aina kun teet tapahtuman, pankkisi pitää siitä kirjaa. Vaikka olisit yrittäjä, pankkisi tietää, kuinka paljon rahaa sinulla on pankkitililläsi. Tämä on huono yksityisyyden kannalta.

Kryptovaluuttojen kauneus on, että jokainen transaktio on ainutlaatuinen. Jokaisessa kaupassa määritellään neuvottelujen ehdot. On olemassa push-konsepti, joka tarjoaa perustan tiedon jakamiselle. Vastaanottajalle ei kerrota mitään muuta kuin sen, minkä sallit. Tällä tavalla sinulla on täydellinen yksityisyyden ja henkilöllisyyden suoja.

Alhainen provisio per tapahtuma

Jos tarkistat tiliotteen, hämmästyt nähdessäsi, että pankki on laskuttanut sinulta tapahtumamaksun jokaisesta tähän mennessä suorittamastasi tapahtumasta. Jos käytät paljon operaatioita joka päivä, pankkikulujen kokonaismäärä on melko korkea.

Toisaalta kryptovaluutan tapauksessa transaktiomaksu on erittäin alhainen. Jos kuitenkin vuokraat kolmannen osapuolen palveluita salauslompakkosi huoltamiseen, saatat joutua maksamaan kyseisestä palvelusta. Nämä maksut ovat kuitenkin paljon alhaisemmat kuin perinteisten pankkien perimät maksut.

Rauhoitu

Voit käyttää Internetiä kryptovaluuttojen siirtoon täysin mielenrauhalla. Itse asiassa kuka tahansa voi käyttää tätä palvelua, jos heillä on pääsy Internetiin. Tarvitset vain perustiedot kryptovaluuttaverkosta. Lyhyesti sanottuna nämä ovat vain joitain kryptovaluutan käytön suurista eduista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.