5 Kryptovaluuttakaupan etua

By | 19 toukokuun, 2022

Kun kyse on kryptovaluuttojen kaupankäynnistä, sinun on spekuloitava, nouseeko vai laskeeko valitsemasi markkinat arvoltaan. Ja mielenkiintoista on, että et koskaan omista digitaalista omaisuutta. Itse asiassa kauppaa käydään johdannaistuotteilla, kuten CFD:illä. Katsotaanpa kryptovaluuttojen kaupankäynnin etuja. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Volatiliteetti

Vaikka kryptovaluutta on uusi markkina, se on melko epävakaa lyhytaikaisen spekulatiivisen kiinnostuksen vuoksi. Bitcoinin hinta putosi 5851 dollariin vuoden 2018 19 378 dollarista vain yhdessä vuodessa. Muiden digitaalisten valuuttojen arvo on kuitenkin melko vakaa, mikä on hyvä uutinen.

Mikä tekee tästä maailmasta niin jännittävän, on kryptovaluutan arvon epävakaus. Hintaliikkeet tarjoavat kauppiaille paljon mahdollisuuksia. Tähän liittyy kuitenkin myös paljon riskejä. Siksi, jos päätät tutkia markkinoita, varmista vain, että teet tutkimusta ja teet riskinhallintastrategian.

Aukioloaika

Tyypillisesti markkinat ovat avoinna kaupalle 24/7, koska mikään hallitus ei sääntele niitä. Lisäksi kauppoja tehdään ostajien ja myyjien välillä ympäri maailmaa. Infrastruktuuripäivitysten aikana saattaa esiintyä lyhyitä seisokkeja.

Parempi likviditeetti

Likviditeetti viittaa siihen, kuinka nopeasti digitaalinen valuutta voidaan myydä käteisellä. Tämä ominaisuus on tärkeä, koska se mahdollistaa nopeammat tapahtumat, paremman tarkkuuden ja paremman hinnoittelun. Yleensä markkinat ovat epälikvidit, koska rahoitustapahtumat tapahtuvat eri pörsseissä. Siksi pienet kaupat voivat tuoda suuria muutoksia hintoihin.

Vipuvaikutteinen altistuminen

Koska CFD-kaupankäyntiä pidetään vipuvaikutteisena tuotteena, voit avata positiota niin kutsutulle marginaalille. Tässä tapauksessa talletuksen arvo on murto-osa kaupan arvosta. Joten voit nauttia loistavasta näkyvyydestä markkinoilla sijoittamatta paljon rahaa.

Tappio tai voitto kuvastaa positioiden arvoa sen sulkemishetkellä. Siksi, jos käyt kauppaa marginaalilla, voit ansaita valtavia voittoja sijoittamalla pienen määrän rahaa. Se kuitenkin lisää myös tappioita, jotka voivat ylittää talletuksesi kaupassa. Siksi varmista, että otat huomioon positioiden kokonaisarvon ennen CFD-sijoittamista.

On myös tärkeää varmistaa, että noudatat vankkaa riskienhallintastrategiaa, johon tulee sisältyä asianmukaiset limiitit ja pysäytykset.

Nopea tilin avaaminen

Jos haluat ostaa kryptovaluuttoja, varmista, että teet sen pörssin kautta. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä vaihtotilille ja säilyttää valuutta lompakossasi. Muista, että tämä prosessi voi olla rajoittava ja viedä paljon aikaa ja vaivaa. Kuitenkin, kun tili on luotu, loppu prosessi on melko sujuvaa ja vailla komplikaatioita.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat joitain kryptovaluuttakaupan näkyvimmistä eduista tässä ja nyt. Toivottavasti tämä artikkeli on sinulle hyödyllinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.