5 parasta lohkoketjuprojektia tietoliikennesektorilla

By | 28 tammikuun, 2022
  1. DENT (DENT):

DENT on blockchain-pohjainen alusta, joka pyrkii luomaan maailmanlaajuisen markkinapaikan, jonka avulla kaikki voivat ostaa ja myydä mobiilidatapaketteja. DENTin tehtävänä on tokenisoida, vapauttaa ja demokratisoida mobiilidataa ja kaistanleveyttä. Yritys on kehittänyt markkinapaikan ja mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa mobiilidatapakettien ostamisen ja myymisen blockchain-teknologiaa hyödyntäen.

Alusta toimii Ethereum-pohjaisella lohkoketjulla ja luo läpinäkyvän ja helpon datan hinnoittelumaiseman.

Kuinka se toimii?

DENT-alustan toiminta on melko yksinkertaista. Kaikkien DENT-verkkoon rekisteröityneiden käyttäjien on vain vaihdettava olemassa olevat mobiilidatapaketit heille sopivampaan ja edullisempaan. Tämän alustan avulla loppukäyttäjät voivat olla helposti vuorovaikutuksessa telealan kanssa ja parantaa siten mobiilidatan läpinäkyvyyttä ja hyödyntämistä.

Kumppanuudet

DENT-verkosto toimii menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa kumppanuuksiensa kautta useiden tietoliikenneteollisuuden alojen kanssa.

Yhdysvalloissa yritys tekee yhteistyötä AT&T:n ja Verizonin kanssa, Meksikossa Telcelin, Nextelin ja Movistarin kanssa, Brasiliassa Oin ja Vivon kanssa, Bangladeshissa Airtelin, Robin, Grameenphonen ja Banglalinkin kanssa, Etelä-Afrikassa Vodacomin, MTN:n kanssa. , ja CellC, Marokossa Orangen, Moroc Telecomin ja Inwin kanssa, Espanjassa Vodafonen, Orangen ja Yoigon kanssa, Singaporessa M1:n, Starhubin ja Singtelin kanssa, Sri Lankassa Airtelin, Etisalatin, Mobitelin, Hutchisonin ja Dialogin kanssa, Claron kanssa Puerto Ricossa ja Claro Costan, Tigon Guatemalassa ja Dun kanssa Arabiemiirikunnissa.

Tiekartta

Vuonna 2017 lanseerattu DENT-verkko on onnistuneesti onnistunut kehittymään hienoimmaksi blockchain-pohjaiseksi televiestintäprojektiksi, jolla on 3,5 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Vuoden 2018 kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä yhtiön tavoitteena on lisätä kumppanuuksiaan useammille maille ja operaattoreille ja olla listattu useammille kryptopörsseille.

Vuonna 2019 yhtiö keskittyy lanseeraamaan maailmanlaajuiset äänipuhelu- ja tekstiviestipalvelut, videopuhelut, vähittäiskaupan datapalkkiot ja saavuttamaan 15 miljoonaa käyttäjää 70 maassa vuoden 2019 toisen neljänneksen loppuun mennessä.

Token-arvotiedot

Kokonaistarjonta: 100 000 000 000 DENT

Kierrättävä tarjonta: 17 241 387 101 DENT

Markkina-arvo: 44 036 974 USD

ICO-hinta: 0,000639 USD

Nykyinen hinta: 0,0025 USD

  1. QLINK (QLC):

Nyt QLC-ketjuna tunnettu Qlink on ensimmäinen julkinen lohkoketju hajautettuun verkkoon. QLC Chain kuvittelee järjestelmän, jossa käyttäjät voivat ostaa yhteyksiä ikäisensä. Toisin sanoen vuokrataan pääsy jonkun Wi-Fi-verkkoon, myydään käyttämättömiä tietoja muille käyttäjille ja vastaanotetaan solusignaalia jonkun talon tukiasemalta.

Laajemmassa mielessä projekti pyrkii rakentamaan Network-as-a-Service -infrastruktuurin, joka toteuttaisi älykkäitä sopimuksia helpottamaan dappeja ja muita verkon ominaisuuksia ja toimintoja.

QLC Chain -verkko yrittää ratkaista verkkokapasiteetin ylitarjonnan, verkkoyhteyksien alitarjonnan, keskitetyn toiminnan jne. hajauttamalla televiestinnän ja yhteyksien markkinat.

Kuinka se toimii?

QLC Chain -alustan avulla kuka tahansa mistä päin maailmaa tahansa voi käyttää pientä tukiasemaa kotoaan tarjoamalla solupalvelua ympäröivälle alueelleen. Joka kerta kun käyttäjä muodostaa yhteyden toisen käyttäjän tukiasemaan, pieni prosenttiosuus hänen maksustaan ​​annetaan tukiaseman operaattorille.

Alusta tukee myös mainostajia, jotka voivat maksaa saadakseen sisältönsä mukaan Qlink-verkostoon.

Kumppanuudet

QLC Chain -tiimi on tehnyt yhteistyötä yli 40 teleoperaattorin kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen hajautettuja mobiilidatapalveluita jopa 6 miljoonalle asiakkaalleen. Verkostolla on myös kumppanuus NEO:n kanssa, koska se on rakennettu NEO-lohkoketjulle. Muita verkoston kumppaneita ovat Binance, Ontology, Block Array, Centro ja intop.

Tiekartta

Joulukuussa 2017 lanseeratun QLC-ketjun tavoitteena on kehittää standardi Wi-Fi-jakoprotokolla ja E2P SMS -sovellus. Vuoden 2018 toisen vuosineljänneksen lopussa kehitettiin ja otettiin käyttöön tietojen käyttö ja sisällön jakelu julkiseen ketjuun.

Vuoden 2018 neljännen vuosineljänneksen loppupuolella verkko käynnistää QLC Public Chainin Mainnetissä ja integroituu IPFS:ään.

Token-arvotiedot

Kokonaistarjonta: 600 000 000 QLC

Kierrättävä tarjonta: 240 000 000 QLC

Markkina-arvo: 12 239 064 USD

ICO-hinta: 0,352 USD

Nykyinen hinta: 0,050 USD

  1. TELCOIN (TEL):

Telcoin on ensimmäinen kryptovaluutta, joka pyrkii parantamaan matkaviestinnän ja lohkoketjuteknologian välistä vuorovaikutusta. Se on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun ja sitä voidaan käyttää maksamiseen missä tahansa, koska heidän matkapuhelinnumeronsa on tiedossa.

Telcoin on kryptovaluutta, jota jakelevat yksinomaan GSMA-matkapuhelinverkko-operaattorit.

Kuinka se toimii?

Telcoin jaetaan matkapuhelinoperaattoreille, jotka myyvät sen edelleen asiakkailleen. Se helpottaa tehokkaita rahalähetyksiä, pääsyä kryptovaluuttaan ja kryptovakuudellisia korttimaksuja.

Alustan työskentely alkaa loppukäyttäjistä, joilla on täysin integroitu Telcoin API:n kanssa kryptolompakkonsa, joilla on pääsy usean merkkien lompakoihin kolmella yksityisellä avaimella. Telcoin pitää kirjaa käyttäjien matkapuhelinnumeroista, heidän julkisesta avaimestaan ​​ja yhdestä salatusta yksityisestä avaimesta.

Telcoin tarjoaa halvemman ja nopeamman tavan lähettää ja vastaanottaa rahaa, ja jopa ihmiset, joilla ei ole pankkitiliä, voivat käyttää Telcoinia helposti.

Kumppanuudet ja etenemissuunnitelma

Telcoin-verkosto lanseerattiin vuonna 2017 ja se toimi läpi vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen tunnistamalla mahdollisia kumppaneitaan ympäri maailmaa. Toisella vuosineljänneksellä yhtiö toteutti kumppanuuttaan teleoperaattoreiden kanssa Euroopassa, Etelä-Afrikassa ja Japanissa. Samalla vuosineljänneksellä se aloitti myös tarvittavat lupahakemukset Intiassa, Pakistanissa, Isossa-Britanniassa, Indonesiassa ja muilla avainmarkkinoilla.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä Telcoin-yhtiö tulee markkinoille Japanissa, minkä jälkeen se palvelee rahalähetyksiä Euroopassa, Itä-Aasiassa, Afrikassa ja Kaakkois-Aasiassa vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Token-arvotiedot

Kokonaistarjonta: 100 000 000 000 TEL

Kierrättävä tarjonta: 32 034 497 783 TEL

Markkina-arvo: 20 304 392 USD

ICO-hinta: 0,0071 USD

Nykyinen hinta: 0,00063 USD

  1. BUBBLETONE (UMT):

BubbleTone on blockchain-pohjainen televiestintäprojekti, joka pyrkii poistamaan verkkovierailut. Alusta yhdistää mobiiliverkko-operaattorit ja loppukäyttäjät maailmanlaajuisesti blockchain-pohjaisella markkinapaikalla. Projekti antaa matkustaville käyttäjille vapauden tulla minkä tahansa ulkomaisen operaattorin laillisiksi paikallisiksi asiakkaiksi missä tahansa maassa, johon he matkustavat ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa SIM-korttiaan.

BubbleTonen avulla käyttäjillä on mahdollisuus soittaa puheluita ja käyttää datapohjaisia ​​palveluita maailmanlaajuisesti paikallisilla hinnoilla suorilla yhteyksillä paikallisiin operaattoreihin. Mitä tulee operaattoreihin, tämä alusta tarjoaa mahdollisuuden siirtyä maailmanlaajuisesti ilman monimutkaisia ​​verkkointegraatioita.

Kuinka se toimii?

BubbleTone pyrkii poistamaan kansainvälisen verkkovierailun ongelman, joka aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia sekä teleoperaattoreille että käyttäjille. BubbleTone-lohkoketjun avulla matkustajista voi tulla helposti todettuja paikallisia asiakkaita maassa, johon he matkustavat, ilman, että heidän tarvitsee vaihtaa SIM-korttiaan.

Alustalla on myös mobiilisovellus, joka on ensisijaisesti sen markkinapaikka, joka yhdistää tilaajat ja paikalliset verkko-operaattorit maailmanlaajuisesti.

Verkko toimii UMT:llä (Universal Mobile Token), jota käytetään älykkäissä sopimuksissa tapahtumien suorittamiseen. Tätä tokenia voidaan käyttää myös käyttäjän saldon lisäämiseen heidän valitsemiensa telepalvelujen maksamiseen.

Kumppanuudet

BubbleTone on tällä hetkellä yhteistyössä Crypto Valleyn, REVESystemsin, CountryComin, Multi Digital Servicesin, ShoCardin ja IDEMIA:n kanssa. Lisäksi yhtiö on tehnyt yhteistyötä televiestintäpalvelujen tarjoajien kanssa yli 80 maassa tarjotakseen käyttäjille sujuvan matkakokemuksen.

Tiekartta

Verkon älykkäiden sopimusten ensimmäinen versio valmistui vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä. Toisella neljänneksellä Web-API integroi matkapuhelinoperaattoreita ja palveluntarjoajia yli 80 maassa. Vuoden 2018 kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä yhtiö pyrkii saamaan hyväksynnän Kansainväliseltä Telekommunikaatioliitolta, minkä jälkeen se laajentaa matkapuhelinoperaattoreiden ja palveluntarjoajiensa luetteloa vuoden 201 viimeiseen neljännekseen mennessä. Vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä yhtiö allekirjoittaa sopimukset kaikkien operaattoreiden kanssa ja tuo markkinoille ensimmäisen mobiililaitteisiin upotettavan globaalin SIM-sirun prototyypin.

  1. BLOCKSIMS (SIM):

BLOCKSIMS on hajautettu maksuyhdyskäytävä, joka pyrkii ratkaisemaan perinteiseen tietoliikenteeseen liittyviä ongelmia blockchain-tekniikan avulla. Alustan tavoitteena on poistaa kokonaan data- ja puhepalveluntarjoajien veloittamat maksut ja tarjota käyttäjille digitaalisen mainoksen avulla syntyviä palkkioita ja laskuja.

Alusta pyrkii mahdollistamaan saumattoman tiedonjakelun kehittämällä uusia tulokanavia, mikä eliminoi välittäjien tarpeen tietoliikenneprosessissa.

BLOCKSIM-alusta käyttää Ethereum-lohkoketjua tarjotakseen läpinäkyvyyttä ja rohkaistakseen käyttäjiä, jotka ottavat käyttöön ja käyttävät alustaa.

Kuinka se toimii?

BLOCKSIM tekee yhteistyötä johtavien televiestintäalojen kanssa kaikkialla maailmassa ja tarjoaa kansainväliset SIM-kortit saataville SIM-tunnistimiensa kautta. Tämä antaa BLOCKSIM-käyttäjille rajattomat puhe- ja datapalvelut maailmanlaajuisesti ja käyttäjiä kannustetaan jopa 100 dollarilla.

Jokaisella SIM-kortin haltijalla on BLOCK SIM, joka on voimassa eliniän, mukaan lukien rajoittamattomat ja ilmaiset data- ja puhepalvelut.

Kumppanuudet ja etenemissuunnitelma

BLOCK SIM- ja SIM-tunnukset syntyivät huhtikuussa 2017, minkä jälkeen aloitettiin T&K, joka päättyi BLOCKSIM ICO:n lanseeraukseen maaliskuussa 2018. ICO päättyi huhtikuussa 2018, ja lokakuussa maailma näkee BLOCK SIMin ja mobiilisovelluksen käyttöönoton. Androidille ja iOS:lle. Yhtiön tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä vähintään 15 prosentilla maailman televiestintäkäyttäjistä on BLOCK SIM-kortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.