5 vinkkiä, joiden avulla voit tehdä verkkosivustostasi houkuttelevan

By | 10 syyskuun, 2022

Web-sivustosi vierailijoiden kiinnostuksen saavuttaminen houkuttelevan visuaalisen ulkonäön ja hyvän ergonomian ansiosta on välttämätöntä, jotta he haluavat pysyä sivustollasi.

Uuden vierailijan kiinnostuksen herättäminen ja hänen rohkaiseminen tutustumaan sivustoon on erityisen tärkeää voittoa tavoittelemattomille järjestöille, koska ne myyvät usein ideaa, eivät konkreettista tuotetta. Tehtävästäsi ja voittoa tavoittelemattomista tavoitteistasi tiedottaminen edellyttää visuaalisten tekijöiden tarkkaa harkintaa, jotka pitävät käyttäjät sivustollasi riittävän pitkään ottamaan vastaan ​​viestisi.

Lohkoketju- ja kryptovaluuttauutiset miinus paskapuhet.

Tämä artikkeli keskittyy viiteen perusvinkkiin, jotka auttavat yhdistysten ja säätiöiden verkkosivustojen rakentajia luomaan visuaalisesti houkuttelevia verkkosivustoja. Nämä vinkit voivat koskea melkein kaikkia sivustoja. Näiden vinkkien onnistunut toteuttaminen voi kuitenkin parantaa verkkosivustoasi, lisätä sen liikennettä ja siten lisätä assosiaatiotoimintojesi näkyvyyttä.

1. Luo ylikuormitettu kotisivu, joka kannustaa tutkimaan.

Sekava kotisivu, joka on täynnä liikaa tekstiä tai liikaa grafiikkaa, voi ajaa pois mahdolliset lahjoittajat. Kotisivu on usein ensimmäinen vaikutelma, jonka käyttäjä saa rakenteestasi. Sitä ei pitäisi koskaan suunnitella sattumanvaraisesti vain olemaan läsnä verkossa. Network for Good, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa varainhankintaideoita muille voittoa tavoittelemattomille järjestöille, suosittelee ”… suunnittelun yksinkertaisuuden ja selkeyden vuoksi. Sen on oltava houkutteleva, kiehtova, mutta selkeä.”

2. Luo rakenteellesi tunnustus logolla.

Logo, joka vahvistaa rakenteen henkeä tai toimii muistutuksena asiasta, auttaa tekemään sivustosta ikimuistoisen. Visuaalinen tunnistaminen logon avulla on osa emotionaalista kokemusta, jonka käyttäjät kokevat ollessaan yhteydessä organisaatioosi. Logon luominen on investointi, ja sen on oltava ensisijainen budjettikohta. Ihannetapauksessa voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon viittaavan logon tulisi olla välittömästi tunnistettavissa, herättää ja välittää voittoa tavoittelematonta organisaatiota tai tehtävääsi ja pysyä tehokkaana useissa eri väreissä tai esitystavoissa.

3. Luo graafinen kaavio.

Sivuston toistuvien visuaalisten elementtien ylläpito mahdollistaa sivuston yhtenäisyyden ja navigoinnin helpottamiseksi. Auta luomaan johdonmukaisuutta valitsemalla värejä ja fontteja, jotka täydentävät yhdistyksesi tai säätiösi identiteettiä ja varmistamalla, että ne säilyvät kaikilla sivuilla. Tämän visuaalisen yhtenäisyyden ylläpitäminen sivustolla ja sen peilaus kaikissa muissa tieto- ja viestintävälineissä vahvistaa organisaatiosi identiteettiä. Visuaalisen teeman tulee heijastaa organisaation kulttuuria ja samalla olla suunnattu houkuttelemaan lahjoittajia, vapaaehtoisia ja tukijoita, jotka haluat tavoittaa.

4. Luo audiovisuaalinen läsnäolo.

Kiinnostava video, joka kertoo tarinan, auttaa kiinnittämään Internetin käyttäjien huomion. Vaikka sivustosi voisi olla olemassa ilman videota, tämä tuo hänelle selkeän hyödyn. Tällaisen videon luominen voi olla kallista, jos se tehdään ammattimaisesti. Mutta se voidaan tehdä myös yksinkertaisella kameralla, jossa on vähän editointia, ulkonäkö on varmasti vähemmän kiillotettu, mutta joka täyttää erittäin hyvin halutun toiminnon: kerro tehtäväsi kuvissa. Hyötyä ei mitata pelkästään verkkosivustolla tehtyjen käyntien määrällä. Hyvin tehty video voi laajentaa sen hyödyllisyyttä itse sivuston ulkopuolelle, koska se on järjestösi viestintätoimien keskipiste.

5. Luo emotionaalinen side käyttämällä valokuvia tarinan kertomiseen.

Staattisten tai pyörivien valokuvien käyttäminen auttaa saamaan kasvot vapaaehtoisille, vastaanottajille ja lahjoittajille. Vältä valokuvia, joita voitaisiin käyttää muualla, koska valokuviesi on vahvistettava kuvaasi, ei kenen tahansa. Toisin kuin video, still, kuvat antavat käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä tiettyyn hetkeen, mikä mahdollistaa mietiskelyn ja pysyvän linkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.