5 vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kryptovaluuttoihin sijoittamista

By | 29 toukokuun, 2022

Haluatko sijoittaa kovalla työllä ansaitsemasi rahasi kryptovaluuttaan? Jos näin on, varmista, että tiedät täyttäväsi kriteerit ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Ottamatta huomioon tärkeitä tekijöitä saatat menettää rahasi. Siellä on paljon kryptovaluuttoja, kuten Blockchain tai Bitcoin. Tässä oppaassa aiomme jakaa kanssasi muutamia vinkkejä, joita voit noudattaa ennen kuin talletat rahasi. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

1. Älä sijoita liikaa

Ensinnäkin, älä sijoita summaa, jota sinulla ei ole varaa menettää matkalla. Toisin sanoen sen pitäisi olla rahasumma, jota sinun ei tarvitse täyttää rutiinitarpeesi. Jos menetät sijoituksesi, sinun ei pitäisi vaikuttaa elämääsi. Kulutuslainan ottaminen kryptovaluuttaan sijoittamiseen ei ole hyvä idea.

2. Tutki aihe ensin

Ennen kuin teet sijoitusta, varmista, että opit ensin aiheen. Loppujen lopuksi ei ole viisasta sijoittaa sellaiseen, josta sinulla ei ole aavistustakaan. Ostatko esimerkiksi talon katsomatta sitä kaikilta puolilta? Kukaan ei tee sitä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on tultava asiantuntijaksi ennen tämän sijoituksen tekemistä. Sinun on ymmärrettävä alaan liittyvät yleiset termit.

3. Monipuolista sijoituksesi

Toinen asia on keskittyä monipuolistamiseen. Itse asiassa tällä konseptilla on merkitystä riippumatta siitä, millä alalla haluat harjoittaa liiketoimintaa.

Toisin sanoen et ehkä halua sijoittaa kaikkia rahojasi vain yhteen yritykseen. Jos sinulla on esimerkiksi 10 munaa, et ehkä halua laittaa niitä kaikkia samaan koriin. Käytä sen sijaan kahta koria. Tällä tavalla vaikka pudotat yhden korin ja rikot kaikki munat, sinulla on silti puolet munista toisessa korissa.

Joten sinun on sijoitettava rahasi eri yrityksiin, kuten kiinteistöihin ja kryptovaluuttaan.

4. Pörssien väliset siirrot

Varmista, että käytät hyvää kryptovaluutta-alustaa. Tämän alustan avulla voit ostaa mitä tahansa suosittuja kryptovaluuttoja, kuten ETH ja BTC. Jos haluat ostaa toisen valuutan, sinun on siirrettävä valuuttasi pörssiin. Näissä pörsseissä voit vaihtaa valuuttaparisi ilman ongelmia.

5. Tee oma tutkimus

Kuten aiemmin totesin, saatat haluta tehdä tutkimusta ennen siirtoa. Ystävän tai sukulaisen neuvojen perusteella sijoittaminen ei ole hyvä idea. Voit tehdä läksyjäsi erilaisilla tavoilla, kuten Googlella, Skypellä, Discordilla, Telegramilla, Twitterillä, keskustelupalstoilla ja valkoisessa kirjassa, vain muutamia mainitakseni. On tärkeää, että otat aikaa ennen kuin laitat rahaa projektiin.

Varmista siis, että noudatat näitä vinkkejä ennen kuin sijoitat rahasi kryptovaluuttojen maailmaan. Näin voit välttää yleisimmät virheet, joita useimmat sijoittajat tekevät. Toivottavasti tämä auttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.