6 kryptovaluuttoihin sijoittamisen etua

By | 25 joulukuun, 2021

Bitcoinin synty vuonna 2009 avasi oven sijoitusmahdollisuuksille täysin uudenlaiseen omaisuusluokkaan – kryptovaluuttaan. Monet lähtivät avaruuteen aikaisin.

Näiden nuorempien mutta lupaavien omaisuuserien valtavasta potentiaalista kiinnostuneena he ostivat krypton halvoilla hinnoilla. Joten vuonna 2017 heistä tuli miljonäärejä / miljardöörejä. Kunnolliset tulot saivat myös ne, jotka eivät panostaneet paljon.

Kolmen vuoden jälkeen kryptovaluutat ovat edelleen kannattavia, ja markkinat ovat täällä pitkään. Ehkä olet jo sijoittaja / kauppias tai ehkä aiot kokeilla onneasi. Molemmissa tapauksissa on järkevää tietää kryptovaluuttoihin sijoittamisen edut.

Kryptovaluutoilla on valoisa tulevaisuus

Deutsche Bankin julkaiseman Imagine 2030 -raportin mukaan luotto- ja pankkikortit vanhentuvat. Ne korvataan älypuhelimilla ja muilla elektronisilla laitteilla.

Kryptovaluuttoja ei enää pidetä syrjäytyneinä, vaan vaihtoehtoina olemassa oleville rahajärjestelmille. Niiden edut, kuten turvallisuus, nopeus, vähimmäistransaktiomaksut, säilytyksen helppous ja merkityksellisyys digitaalisella aikakaudella, tunnustetaan.

Erityiset sääntelyohjeet edistäisivät kryptovaluuttoja ja helpottaisivat niiden käyttöönottoa. Raportin mukaan vuoteen 2030 mennessä kryptovaluuttalompakon käyttäjiä on 200 miljoonaa ja vuoteen 2035 mennessä lähes 350 miljoonaa.

Mahdollisuuden tulla osaksi kasvavaa yhteisöä

#IndiaWantsCrypto WazirX:ltä kampanja päättyi äskettäin 600 päivää sitten. Tästä on tullut valtava liike, joka tukee kryptovaluuttojen ja lohkoketjujen käyttöönottoa Intiassa.

Lisäksi äskettäinen korkeimman oikeuden päätös, joka kumoaa RBI:n kryptovaluuttojen kiellon vuodesta 2018 alkaen, on herättänyt uutta luottamusta intialaisissa sijoittajissa bitcoineihin ja kryptovaluuttoihin.

Edelman Trust Barometer -raportti vuodelle 2020 viittaa myös ihmisten kasvavaan uskoon kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan. Tulosten mukaan 73 % intialaisista luottaa kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan. 60 % sanoo, että kryptovaluuttojen / lohkoketjujen vaikutus on positiivinen.

Kryptovaluuttasijoittajana sinusta tulee osa kukoistavaa ja nopeasti kasvavaa yhteisöä.

Lisääntynyt voittopotentiaali

Hajautus on tärkeä sijoitussääntö. Varsinkin nyt, kun suurin osa omaisuudesta on kärsinyt raskaita tappioita COVID-19-pandemian aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien vuoksi.

Kun bitcoiniin sijoittaminen on tuottanut 26 % voitosta vuoden alusta tähän mennessä, kulta on tuottanut 16 %. Monet muut kryptovaluutat ovat rekisteröineet kolminumeroisen ROI:n. Osakemarkkinat, kuten me kaikki tiedämme, ovat osoittaneet surullisia lukuja. Öljyn hinnan tiedetään laskeneen alle nollan huhtikuussa.

Bitcoinin tai minkä tahansa muun kryptovaluutan sisällyttäminen salkkuusi suojaa rahastosi arvoa tällaisissa epävarmoissa globaaleissa markkinatilanteissa. Tämä tosiasia teki vaikutuksen myös makro-hedge-rahaston miljardöörin Paul Tudor Jonesin johtajalle, kun hän ilmoitti kuukausi sitten suunnitelmistaan ​​sijoittaa bitcoiniin.

Kryptovaluuttamarkkinat toimivat 24x7x365

Toisin kuin perinteiset markkinat, kryptovaluuttamarkkinat toimivat ympäri vuorokauden, kaikkina vuodenpäivinä ilman väsymystä. Tämä johtuu siitä, että digitaaliset valuuttajärjestelmät on pohjimmiltaan suunniteltu käyttämällä ohjelmistokoodin osia, jotka on suojattu kryptografialla.

Toimintasuunnitelmassa ei määrätä ihmisen puuttumisesta. Tällä tavalla voit vapaasti käydä kauppaa kryptoilla tai sijoittaa digitaaliseen omaisuuteen, jos haluat. Tämä on suuri etu! Näin ollen kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin tehokkaat.

Esimerkiksi Bitcoin on onnistuneesti käsitellyt liiketoimia 99,98 %:n käyttöajalla sen perustamisesta vuonna 2009 lähtien.

twiitti: https://twitter.com/fernandoulrich/status/1185368277557620736

Asiakirjoja tai muodollisuuksia ei vaadita

Voit sijoittaa bitcoiniin tai mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan missä ja milloin tahansa ilman ennakkoehtoja.

Toisin kuin perinteiset sijoitusvaihtoehdot, joissa vaaditaan järjettömän suuri määrä asiakirjoja todistaakseen olevansa ”akkreditoitu sijoittaja”, kryptosijoitukset ovat ilmaisia ​​kaikille. Itse asiassa tämä oli kryptovaluuttojen luomisen tarkoitus. Rahoituksen / rahan demokratisointi.

Ostaaksesi minkä tahansa kryptovaluutan WazirX, sinun on avattava tili, jota varten sinun tarvitsee vain antaa joitain perustietoja, mukaan lukien pankkitilisi tiedot. Kun ne on tarkistettu, muutaman tunnin kuluttua voit mennä.

Ainoa sijoituskohde

Jos sinä ostaa bitcoineja tai mikä tahansa muu kryptovaluutta, sinusta tulee kyseisen digitaalisen omaisuuden ainoa omistaja. Kauppa tapahtuu vertaissopimuksella.

Toisin kuin joukkovelkakirjat, sijoitusrahastot ja pörssivälittäjät, mikään kolmas osapuoli ei ”hallinnoi sijoituksiasi” puolestasi. Ostat ja myyt milloin haluat.

Käyttäjien autonomia on kryptovaluuttajärjestelmien suurin etu, joka tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia sijoittaa ja rakentaa tapausta kiinteälle pääomallesi ”itsenäisesti”.

Nämä olivat joitain kryptovaluuttoihin sijoittamisen etuja. Toivomme, että ne ovat tarpeeksi hyödyllisiä ja vakuuttavia aloittaaksesi matkasi kryptosijoittamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.