6 uskomatonta kryptovaluutan etua

By | 28 joulukuun, 2021

Muutaman viime vuoden aikana ihmiset ovat puhuneet paljon kryptovaluutoista. Aluksi tämä yritys näytti pelottavalta, mutta ihmiset alkoivat luottaa siihen. Olet ehkä kuullut eetteristä ja bitcoinista. Ne ovat molemmat kryptovaluuttoja ja käyttävät Blockchain-teknologiaa maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tällä hetkellä näitä valuuttoja on saatavana useissa eri tyypeissä. Opitaan lisää tästä.

Miten kryptovaluutta voi auttaa sinua?

Mitä tulee petoksiin, tämäntyyppistä valuuttaa ei voida väärentää, koska se on digitaalisessa muodossa, eikä sitä voida peruuttaa tai väärentää toisin kuin luottokortteja.

Välitön ratkaisu

Kiinteistöjen ostoon osallistuvat kolmannet osapuolet, kuten asianajajat ja notaarit. Tämä voi aiheuttaa viivästyksiä ja lisäkustannuksia. Toisaalta Bitcoin-sopimukset suunnitellaan ja toteutetaan kolmansien osapuolten mahdollistamiseksi tai sulkemiseksi pois. Kaupat sujuu nopeasti ja laskelmat voidaan tehdä välittömästi.

Pienemmät maksut

Yleensä transaktiomaksua ei veloiteta, jos haluat vaihtaa Bitcoinia tai muuta valuuttaa. Tapahtuman vahvistamiseksi on alaikäisiä, jotka saavat rahaa verkossa. Vaikka transaktiomaksu on nolla, useimmat ostajat tai myyjät käyttävät kolmansien osapuolten, kuten Coinbasen, palveluita lompakkojensa luomiseen ja ylläpitämiseen. Jos et tiennyt, nämä palvelut toimivat aivan kuten Paypal, joka tarjoaa verkkojakojärjestelmän.

Varkauden havaitseminen

Jälleenmyyjäsi saa täyden luottorajan, jos annat hänelle luottokorttisi. Tämä pitää paikkansa, vaikka tapahtuman summa olisi hyvin pieni. Itse asiassa tapahtuu niin, että luottokortit toimivat ”nostojärjestelmässä”, kun verkkokauppa nostaa tarvittavan summan korttiin liitetyltä tililtä. Toisaalta digitaalisissa valuutoissa on ”push”-mekanismi, jossa tilinomistaja lähettää vain vaaditun summan ilman lisätietoa. Varkauden mahdollisuutta ei siis ole.

Avoin pääsy

Tilastojen mukaan Internetiä käyttää noin 2,2 miljardia ihmistä, mutta kaikilla ei ole pääsyä säännölliseen vaihtoon. Joten he voivat käyttää uutta maksutapaa.

Hajauttaminen

Mitä tulee hajauttamiseen, kansainvälinen tietokoneverkko nimeltä Blockchain-tekniikka hallitsee Bitcoin-tietokantaa. Toisin sanoen bitcoinia hallinnoi verkko, eikä siellä ole keskusviranomaista. Toisin sanoen verkko toimii peer-to-peer-lähestymistapalla.

Tunnustus

Koska kryptovaluutta ei perustu valuuttakursseihin, tapahtumiin tai korkoihin, voit käyttää sitä kansainvälisesti ilman ongelmia. Näin voit säästää paljon aikaa ja rahaa. Toisin sanoen bitcoin ja muut vastaavat valuutat tunnetaan maailmanlaajuisesti. Voit luottaa niihin.

Joten, jos etsit tapaa sijoittaa ylimääräistä rahaa, sinun kannattaa harkita sijoittamista Bitcoiniin. Sinusta voi tulla kaivosmies tai sijoittaja. Varmista kuitenkin, että tiedät mitä olet tekemässä. Turvallisuus ei ole ongelma, mutta on tärkeää muistaa muut asiat. Toivomme, että tämä artikkeli on sinulle hyödyllinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.