6 yleisintä virhettä, joita uudet Bitcoin-kauppiaat tekevät

By | 26 toukokuun, 2022

Ajatteletko aloittavasi kryptokaupan maailmassa? Jos näin on, varmista, että vältät yleisimmät virheet. Voit olla parempi kuin useimmat kryptokauppiaat välttämällä nämä virheet. Mielenkiintoista on, että melkein jokainen elinkeinonharjoittaja tekee nämä virheet edes huomaamatta sitä. Tarkastellaan näitä yleisiä virheitä ilman pitkiä puheita. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

1. Emotionaalinen päätöksenteko

Aloittelijoilla on tapana käydä kauppaa emotionaalisesti. Mutta asia on, että kaupankäynnillä ei ole mitään tekemistä tunteidesi kanssa. Itse asiassa, jos teet päätöksiä tunteidesi perusteella, olet matkalla tien epäonnistumiseen.

2. Ostaminen korkealla ja myyminen halvalla

Toinen yleinen virhe, jonka aloittelijat tekevät, on ostaa korkealla ja myydä halvalla. Et halua tulla ahneeksi tehdessäsi tätä liiketoimintaa. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on ostaa halvalla ja myydä korkealla. Tämä on ainoa tapa tehdä voittoa Bitcoin-kaupasta.

3. Myynti kerralla

Kahden yllä mainitun virheen vuoksi aloittelijat ostavat tai myyvät Bitcoinejaan kerralla sen sijaan, että ostavat ja myyvät niitä vähitellen pieninä määrinä. Jos kysyt kokeneelta kauppiaalta, hän pyytää sinua myymään 20 % Bitcoinistasi 50 % voiton jälkeen. Mutta ongelmana on, että uudet kauppiaat ovat liian halukkaita myymään. Siksi heillä ei ole rahaa ostaa dippejä. Jotkut heistä myyvät kaikki Bitcoinit kerralla.

4. Väärän valuutan ostaminen

Uudet kaupalliset ostavat kryptovaluuttoja, jotka antavat paljon lupauksia suurilla sanoilla. Mutta he eivät tiedä, että nämä valuutat eivät tarjoa teknisiä innovaatioita, kuten Litecoin, NEO, Tron ja EOS, muutamia mainitakseni. Ongelmana on, että ne ovat melko keskitettyjä lohkoketjuja. Siksi saatat haluta välttää niitä.

5. Munien laittaminen liian moneen koriin

Edellisen virheen vuoksi aloittelijat sijoittavat yleensä moniin kryptovaluuttoihin. Tämä ei ole hyvä idea, koska se voi vaikeuttaa voittojen ansaitsemista. Ihannetapauksessa saatat haluta sijoittaa 3–4 kolikkoon. Kryptovaluuttojen maailmassa sinulla ei ole varaa laittaa kaikkia munia tonneisiin koreihin.

6. Laita kaikki munat yhteen koriin

Toinen yleinen virhe on laittaa kaikki munat samaan koriin. Ihannetapauksessa sinulla on oltava hyvin hajautettu portfolio. Tämän lisäksi et ehkä halua tallettaa kaikkia kryptovaluuttojasi samaan lompakkoon tai pörssiin. Sinun tulee käyttää vähintään kolmea lompakkoa. Tämä auttaa sinua suojaamaan sijoituksesi.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat vain joitain yleisimmistä virheistä, joita uudet kryptovaluuttakauppiaat tekevät. Jos noudatat näitä ohjeita, et todennäköisesti teet näitä virheitä. Tämän seurauksena sijoituksesi on turvallinen ja saat todennäköisemmin voittoa kuin kärsit tappiota. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua pääsemään alkuun uutena kauppiaana ja ansaitsemaan paljon voittoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.