7 kryptovaluutan etuja

By | 5 kesäkuun, 2022

Kryptovaluutta on digitaalinen vaihtoehto luottokorttien tai käteisen käyttämiselle päivittäisten maksujen suorittamiseen erilaisissa tilanteissa. Se kasvaa edelleen toimivaksi vaihtoehdoksi perinteisille maksutapoille, mutta sen on vielä vakautettava, ennen kuin tavalliset ihmiset hyväksyvät sen täysin. Katsotaanpa muutamia kryptovaluutan käytön monista eduista:

Petos – kaikki petokseen liittyvät ongelmat on minimoitu, koska kryptovaluutta on digitaalinen, mikä voi estää maksun peruutuksen tai väärennyksen. Tämän tyyppinen toiminta voi olla ongelma muissa perinteisissä maksutavoissa, kuten luottokortilla, takaisinveloitusten vuoksi.

Identiteettivarkaus – ei ole tarvetta antaa henkilötietoja, jotka voivat johtaa identiteettivarkauksiin kryptovaluuttoja käytettäessä. Jos käytät luottokorttia, myymälälle annetaan paljon luottorajaasi liittyvää tietoa, jopa erittäin pienestä tapahtumasta. Myös luottokorttimaksu perustuu vetotapahtumaan, jossa tililtä pyydetään tietty summa. Kryptovaluuttamaksulla tapahtuma perustuu push-periaatteeseen, mikä antaa tilinhaltijalle mahdollisuuden lähettää vain tarkan erääntyvän summan ilman lisätietoa.

Monipuolinen käyttö – kryptovaluuttamaksu voidaan suorittaa helposti tiettyjen ehtojen mukaisesti. Digitaalinen sopimus voidaan tehdä niin, että maksu edellyttää, että se on suoritettava tulevaisuudessa, viitataan ulkoisiin faktoihin tai hankitaan kolmannen osapuolen hyväksyntä. Jopa erityissopimuksella tämäntyyppinen maksu on edelleen erittäin nopea ja tehokas.

Helppo pääsy – kryptovaluutan käyttö on laajalti kaikkien saatavilla, joilla on pääsy Internetiin. Se on kasvamassa erittäin suosituksi tietyissä osissa maailmaa, kuten Keniassa, jossa lähes 1/3 väestöstä käyttää digitaalista lompakkoa paikallisen mikrorahoituspalvelun kautta.

Alhaiset maksut – on mahdollista suorittaa kryptovaluuttatapahtuma ilman ylimääräisiä maksuja tai maksuja. Kuitenkin, jos kryptovaluutan säilyttämiseen käytetään digitaalista lompakkoa tai kolmannen osapuolen palvelua, on todennäköisesti pieni maksu.

Kansainvälinen kauppa – tämäntyyppisiin maksuihin ei sovelleta maakohtaisia ​​maksuja, tapahtumamaksuja, korkoja tai valuuttakursseja, mikä mahdollistaa rajat ylittävien tilisiirtojen suorittamisen suhteellisen helposti.

Sopeutuvuus – globaaleilla markkinoilla on lähes 1200 ainutlaatuista kryptovaluuttatyyppiä, joten tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia käyttää erityistarpeita vastaavaa maksutapaa. Vaikka kolikoiden päivittäiseen käyttöön on runsaasti vaihtoehtoja, löytyy myös tiettyyn käyttöön tai tietylle toimialalle tarkoitettuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.