7 vaihetta Pachislo-koneen kirppuongelmien ratkaisemiseksi

By | 25 joulukuun, 2021

Helppoja ratkaisuja Pachislo Hopperin virheisiin

Suurin osa kirppuongelmista on helppo ratkaista. Suppilon virhekoodit ovat yleisiä eivätkä anna tarkkoja tietoja itse ongelmasta. Ensin sinun on löydettävä ongelma.

Vaihe 1: Poista kirppu

Kirppuliitäntöjä on erilaisia ​​- toisessa on johto, joka menee kirppusta virtalähteeseen ja toisessa, jossa kirppu kytkeytyy automaattisesti, kun se työnnetään kokonaan auton takaosaan.

Jos kirppussasi on johto, joka kulkee kirppusta virtalähteeseen, tämä johto voidaan irrottaa virtalähteestä tai kirppusta riippuen itse kirppussa olevasta liittimestä.

Vedä kirppu itseäsi kohti – sitä pitää hihna ja se voi olla tiukka, ravista vain sitä hieman vasemmalta oikealle vetäessäsi. Joidenkin etuosan alaosassa on valkoinen klipsi, jota sinun on painettava alas, kun vedät kirppua itseäsi kohti. Toisilla saattaa olla muovinpala kirppujen edessä autossa. Nosta vain kirppu muovin päälle vetämällä sitä itseäsi kohti.

Jos kirppusi on langallinen, irrota johto joko itse kirppusta tai virtalähteestä.

Vaihe 2: Poista kirppujen yläosa

Suppilossa on kaksi osaa, jotka on joko ruuvattu tai liimattu yhteen. Yläosa on muovia, jolle kolikot putoavat. Alaosa on pyörä, pistoke/liitin ja anturi. Kirppun yläosa voidaan poistaa.

Jos kirppussasi on ruuveja, irrota ruuvit Phillips-ruuvimeisselillä. Ruuveja tulee olla neljä – kaksi kirppun sisäpuolella ja kaksi kolikkoalueen ulkopuolella. Kun kaksi ruuvia irrotetaan, yläosa irtoaa ja pidät koko alaosaa pyörän ollessa esillä.

On myös kirppuja, joissa on pidikkeet, jotka pitävät ylhäältä alas. Nämä leikkeet ovat yleensä keltaisia. Yleisimmin etukulmissa on kaksi keltaista lukkoa. Vedä kiinnikkeitä itseäsi kohti.

Vaihe 3: Etsi loukkuun jääneitä kolikoita

Katso alue, jossa kolikot tulevat ulos kirppusta ja kolikkopyörän reikiin jääneiden kolikoiden varalta. Näet ne heti, kun näet koko pyörän alueen. Poista este ja kokeile pyörää käsin.

Vaihe 4: Voitele pyörä

Sinun pitäisi pystyä kiertämään kirppupyörää myötäpäivään pienellä vastuksella. Jos autossa ei ole kolikoita, yritä kääntää ohjauspyörää. Jos näyttää tiukalta, on ruostetta tms. tarkista uudelleen esteiden varalta. Puhdista ohjauspyörä, sen ympärillä oleva alue jne. Saatat joutua antamaan sille nopean silikonisuihkeen – älä käytä WD40:tä äläkä käytä liikaa suihketta. Nopea suihke tekee sen. Käytä ohjauspyörää muutaman minuutin ajan, jotta voiteluaine hoitaa tehtävänsä.

Vaihe 5: Puhdista anturi

Jos pyörä liikkuu vapaasti etkä näe esteitä, katso aluetta, jossa kirppu on maksanut kolikot. Käännä kirppu ja löydät suihkulähteen täynnä suihkulähdettä. Kun rahat on maksettu, käsivarsi kulkee anturin läpi, rikkoa valon ja lähettää autolle signaalin, että token on maksettu. Puhdista anturi pölystä ja liasta Q-kärjellä ja pienellä määrällä alkoholia.

Vaihe 6: Voitele anturin varsi ja jousi

Jousikuormitettu varsi, joka rikkoo anturin, jää joskus kiinni lian tai ruosteen takia. Suihkuta hieman silikonisuihketta varteen ja itse jousiin. Liikuta käsin vartta muutaman minuutin ajan voiteluaineen lisäämiseksi varteen ja jouseen. Tunnet sen vapautuvan ja tunnet jousen alkavan vetää kättä taaksepäin, kun vedät sitä eteenpäin. Kun hän liikkuu vapaasti ja jousi vetää hänet takaisin paikoilleen epäröimättä, olet valmis.

Vaihe 7: Testaa kirppu manuaalisesti

Laita kolikoita ohjauspyörään ja käännä ohjauspyörää myötäpäivään. Näet rahakkeiden putoavan pyörän reikiin ja liikkuvan ylöspäin kohti maksukanavaa. Jos kaikki on puhdistettu ja voideltu, huomaat, että rahakkeet menevät yksitellen maksupalkkiin ja todella ampuvat kirppuun.

Jos pyörä ei liiku helposti, puhdista se uudelleen ja tarkista, onko esteitä.

Jos kolikot tulevat maksukuoppaan, mutta putoavat eivätkä KAIKKI, puhdista ja voitele jousilla ladattu varsi, varmista, että varsi palaa nopeasti paikoilleen sen jälkeen, kun olet siirtänyt sen anturin läpi, varmista, että se ei osu anturiin, mutta liikkumalla hänen LÄPI ja katkaisemalla säteen.

Vaihda kirppukansi, asenna kirppu takaisin koneeseen, nollaa kone nollauspainikkeella ja yritä uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.