Bitcoinin louhinta ja turvallisuus, osa 2

Kerrataanpa kryptoturvallisuutta, ja jos tarvitset, tutustu osaan 1. Bitcoinin turvallisuus on tärkeää. Bitcoinillasi tai millä tahansa muulla kryptovaluutallasi on yksilöllinen osoite tai tunniste tai yksityinen avain. Siksi sinun on ymmärrettävä, kuinka tärkeää on pitää se turvassa. Jos irrotat sen, sitä on vaikea saada takaisin, joten se on turvattava mahdollisimman hyvin. Minun on korostettava tätä selvästi,… Read More »

Kaikki mitä sinun tulee tietää Litecoinien käytöstä

Litecoinit ovat kryptovaluutan muoto, jonka suosio on kasvanut vastauksena vaihtoehtoisten valuuttavaihtoehtojen kysyntään kuluttajilta ympäri maailmaa. Tämä valuutta toimii paljon kuten tavalliset maailman valuutat. Kauppiaat ja sijoittajat ovat ymmärtäneet tämän valuutan tarjoaman suuren potentiaalin, ja sillä käydään vilkasta kauppaa sekä aloittelevien että kokeneiden sijoittajien keskuudessa. Paras tapa saada irti Litecoin-kaupoista on hyödyntää Litecoin-välittäjän palveluita. Saatavilla on… Read More »

7 kryptovaluutan etuja

Kryptovaluutta on digitaalinen vaihtoehto luottokorttien tai käteisen käyttämiselle päivittäisten maksujen suorittamiseen erilaisissa tilanteissa. Se kasvaa edelleen toimivaksi vaihtoehdoksi perinteisille maksutapoille, mutta sen on vielä vakautettava, ennen kuin tavalliset ihmiset hyväksyvät sen täysin. Katsotaanpa muutamia kryptovaluutan käytön monista eduista: Petos – kaikki petokseen liittyvät ongelmat on minimoitu, koska kryptovaluutta on digitaalinen, mikä voi estää maksun peruutuksen… Read More »

Milloin Cryptos & Blockchain todella räjähtää?

Joka päivä tulee lisää uutisia siitä, mitä voi, voi ja pitäisi tapahtua kryptovaluuttojen (CC:n) ja Blockchainin maailmassa. On tehty merkittäviä investointeja, tutkimusta ja paljon puhetta, mutta kolikot ja projektit eivät vieläkään ole valtavirtaa. He eivät ole vielä toteuttaneet suunniteltuja räjähdysmäisiä muutoksia. Monista ideoista keskustellaan ja niitä kehitetään, mutta mikään niistä ei ole tuottanut suuria pelin… Read More »

Kullan viisi lakia

Elämme kärsimätöntä aikaa, ja mitä tulee rahaan, haluamme sitä enemmän nyt, tänään, emme huomenna. Olipa kyseessä asuntolainan talletus tai luottokorttien tyhjentäminen, jotka kuluttavat energiaamme kauan sen jälkeen, kun olemme lakanneet nauttimasta niillä ostetuistamme, sitä pikemmin, sen parempi. Sijoittaessa haluamme helpon poiminnan ja nopean tuoton. Tästä johtuu nykyinen kryptovaluuttojen mania. Miksi sijoittaa nanoteknologiaan tai koneoppimiseen, kun… Read More »

Valuuttakauppa – Pips and the Lots

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan valuuttamarkkinoille ja olet tehnyt tutkimusta itse, olen varma, että olet törmännyt termeihin, kuten ”pip” ja ”erä”. Olen myös varma, että suurin osa lukemistasi artikkeleista voi tuskin selittää sinulle tarkalleen, mitä ne ovat. Älä murehdi enää. Tässä on opas näihin kahteen aina hämmentävään sanaan. Kun ihmiset kohtaavat sanan pip, he ajattelevat ananaksen… Read More »

Syy Bitcoinin kaatumiseen

Tiesimme kaikki ajan, jolloin 1 BitCoin oli arvoltaan yli 13 000 dollaria, mutta se yhtäkkiä vain kaatui ja on nyt vain 6 000 dollarin arvoinen. Ihmiset eivät koskaan näytä tietävän ja ymmärtävän näiden pudotuksen syytä, ja selitän sen sinulle. Aluksi kehittäjät tuottivat BitCoineja yhteensä alusta alkaen, ja koska siitä tuli arvokasta, sitä oli tarpeen tuottaa… Read More »

ICO:iden riskit, edut ja vaarat

Bitcoin loi vallankumouksen ottamalla käyttöön ensimmäisen hajautetun digitaalisen valuutan, jossa ihmiset ja yritykset hallitsevat transaktioitaan pankkien ja luottokorttien sijaan. Nyt meillä on toinen vallankumous Initial Coin Offering (ICO) muodossa. Mikä on ensimmäinen kolikkotarjous (ICO)? ICO on suhteellisen uusi varainhankintatyökalu, jonka avulla startup-yritykset voivat kerätä pääomaa kryptovaluuttojen / rahakkeiden kautta. Täällä sijoittajat keräävät rahaa joko Bitcoineilla,… Read More »

Paras hemmottelu rahakkeiden ja kryptovaluuttojen myymiseen

Paras hemmottelu tokenien ja kryptovaluuttojen myymiseen Tällä uudella aikakaudella on nousemassa useita valtavia valuuttatrendejä, jotka tiukasti luopuvat erinomaisesta menetelmästä yhdistää kryptovaluuttoja sijoitussalkkuihin. Rahakkeiden yhdistäminen kryptovaluuttoihin syntyi positioiden likvidointia varten. Strategic Coins -sijoittajat, jotka voittivat kryptovaluuttojen rahoitusalan, kun nämä yritykset, jotka esittelevät tutkimusanalyysin ja koulutuskontekstien, nousivat vastaavasti. Kuinka siirtää saldo kryptovaluuttapörssiin? Tietyissä olosuhteissa on kuitenkin saatavilla… Read More »

Kultaiset vaikuttajat hintojen nousuun

Kun Diwali on aivan nurkan takana, kullan hinta Intiassa on noussut älykkäästi, ja sen odotetaan nousevan edelleen ihmisten lisääntyneen fyysisen kysynnän myötä lupaavana Dhanterasin päivänä (1. Diwalin päivä). Markkinatrendit vahvistavat kuitenkin, että kauppiailla ei ole kultaa vastatakseen lisääntyneeseen kysyntään Diwalin aikana. Suuret jalometallikauppiaat, jotka toimittivat kultaa satoja kiloja muutama kuukausi sitten ennen kuin hallitus asetti… Read More »