6 yleisintä virhettä, joita uudet Bitcoin-kauppiaat tekevät

Ajatteletko aloittavasi kryptokaupan maailmassa? Jos näin on, varmista, että vältät yleisimmät virheet. Voit olla parempi kuin useimmat kryptokauppiaat välttämällä nämä virheet. Mielenkiintoista on, että melkein jokainen elinkeinonharjoittaja tekee nämä virheet edes huomaamatta sitä. Tarkastellaan näitä yleisiä virheitä ilman pitkiä puheita. Lue lisää saadaksesi lisätietoja. 1. Emotionaalinen päätöksenteko Aloittelijoilla on tapana käydä kauppaa emotionaalisesti. Mutta asia… Read More »

Kultametallirahojen tyypit

Kulta on kasvanut tunnustetuksi yhdeksi älykkääksi tapaksi suojautua sijoitusmaailman epävarmuuksilta. Ihmiset ovat oppineet tunnustamaan sen tosiasian, että kultakolikot eivät ole yhtä vaarallisia kuin osakkeet, joukkovelkakirjat ja paperiraha. Siksi kultasijoituksista on tullut uusi raivo kaikkialla maailmassa – ihmiset vaativat turvaamaan kaiken, mitä heillä on olennainen kullalla. Kun otetaan huomioon myös kullalla tehtävissä olevien sijoitusvaihtoehtojen määrä, sinulle… Read More »

Kuinka löytää kryptovaluuttaennusteita?

Jos olet sijoittanut kryptovaluuttaan, tiedät, että markkinaolosuhteiden huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää. Sijoittajana sinun tulee olla tietoinen siitä, mitä eri valuutoilla tapahtuu ja mitä muut kauppiaat sanovat tulevaisuudesta. Siksi, jos haluat tehdä viisaita sijoituspäätöksiä, on parempi harkita kryptovaluuttoja koskevia ennusteita. Onneksi verkossa on paljon lähteitä, joiden avulla voit tutkia ja etsiä ennusteita. Tämä voi auttaa sinua… Read More »

Kryptovaluuttojen käytön aloittaminen

Kryptovaluuttamarkkinoille sijoittaminen on usein monimutkaista etenkin perinteisille sijoittajille. Tämä johtuu siitä, että sijoittaminen suoraan kryptovaluuttaan edellyttää uusien teknologioiden, työkalujen käyttöä ja joidenkin uusien konseptien käyttöönottoa. Jos päätät upottaa varpaasi CryptoCurrency-maailmaan, sinulla on oltava selkeä kuva siitä, mitä tehdä ja mitä odottaa. Olipa kyseessä Bitcoin, Litecoin, Ethereum tai mikä tahansa 1300 tokenista, kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen… Read More »

Amerikan villi länsi ja hopeadollari

Amerikan hopeadollarin idea tuli espanjalaisesta kolikosta, joka tehtiin lähes yhdestä unssista hopeaa. Amerikkalaiset siirtolaiset antoivat sille nimen Espanjan dollari, ja hopearahasta tuli melko suosittu. Ensimmäiset amerikkalaiset hopeadollarit lyötiin vuonna 1794, kun Yhdysvaltain kongressi päätti käyttää dollaria kansallisen valuutan pääasiallisena muotona. Sitä käytettiin Espanjan dollarin kanssa myös vapaussodan jälkeen. Yhdysvaltain rahapaja loi hopeadollareita vuoteen 1803 asti,… Read More »

Kolme parasta intialaista hopearahaa!

Jos pidät kolikoiden keräämisestä ja vietät suurimman osan ajasta tämän hämmästyttävän harrastuksen parissa, olet varmasti törmännyt intialaisiin hopearahoihin. Intialaiset hopeakolikot ovat nykyään erittäin kysyttyjä, koska näitä kolikoita on saatavilla kultakolikoihin verrattuna halvemmalla. Joten suurin osa numismatiikoista käyttää mieluummin kovalla työllä ansaittua rahaansa näihin rakentaen siten laajempaa portfoliota. Jos haluat tehdä portfoliostasi yhden parhaista, sinun on… Read More »

Kotitalouskulta ja hopea – Verkkomarkkinoinnin tulevaisuus on täällä

Kysy keneltä tahansa tapaamasi taloudesta, ja he todennäköisesti kertovat sinulle ainakin yhden tarinan taloudellisesta katastrofista. Ihmiset menettävät työpaikkansa. Tätä kirjoitettaessa joka kymmenes osavaltioiden välisellä alueella ohittamasi auto on työtön kuljettaja. Autoista puheen ollen, General Motors julkaisi juuri 4,3 miljardin dollarin tappion heinä-joulukuussa 2009. Joten kun mainitset rahoitusfutuurit, useimmat ihmiset eivät ole kovin optimistisia. Pidä kiinni… Read More »

6 menestysvinkkiä, joita voit seurata, jos olet kryptovaluuttakauppias tai sijoittaja

Nykyään useimmat ihmiset tietävät kryptovaluuttojen mahdollisuudet. Tämä toimiala on käymässä läpi vallankumousta yritysmaailmassa. Tästä syystä yhä useampi sijoittaja liittyy tälle alalle. Vaikka on helppoa olla osa tätä alaa, menestyminen ei välttämättä ole helppoa kaikille. Siksi tässä artikkelissa aiomme jakaa kanssasi muutamia menestysvinkkejä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja. 1. Tutki ja lisää tietämystäsi Jos sinulla ei ole… Read More »

Mikä Walking Liberty Half Dollar -keräysstrategia sopii sinulle parhaiten?

Walking Liberty puoli dollaria on yksi kauneimmista amerikkalaisista kolikoista. Ne vanhenevat kauniisti, ja niiden kerääminen on paljon halvempaa kuin suositumpi Morganin hopeadollari. Niiden avainpäivämäärä 1921-S, MS-65-kunnossa, myydään noin 100 000 dollarilla. MS-65-kunnossa oleva 1893-S Morgan tuo lähes 700 000 dollaria. MS-60:ssä ne ovat noin 20 000 dollaria verrattuna 1893-S:ään 130 000 dollarilla. Walking Liberty ei… Read More »

Kuinka menestyä: Voita perfektionismi ja viivyttely – saman kolikon kaksi puolta

Täydellisyyttä ja viivyttelyä pidetään yleensä erillisinä, toisiinsa liittymättöminä aiheina. Tarkemmin tarkasteltuna he ovat kuitenkin enemmän suutelevia serkkuja kuin satunnaisia ​​ystäviä. Viivyttely on ilmeinen este menestykselle ja saavutukselle; toisessa perfektionismi näkyy haluna esittää laatua ja tarkkuutta. Useimmiten ne molemmat palvelevat samaa tarkoitusta… estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi ja unelmiasi. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tarkoitan. Perfektionismi … egon valtaleikki!… Read More »