Aloitusopas kryptovaluutanvaihtoon

By | 20 toukokuun, 2022

Cryptocurrency Exchange tai Digital Currency Exchange on liiketoimintaa, jossa kryptovaluuttoja vaihdetaan muun omaisuuden, kuten rahan tai minkä tahansa muun digitaalisen valuutan, kanssa. Se on verkkopalvelu, joka tarjoaa sähköisiä tapahtumia sähköisessä muodossa ja perii niistä maksuja.

Kaikki tapahtumat tai toiminnot digitaaliseen valuutanvaihtoon voidaan suorittaa pankki- ja luottokorteilla, postiosoituksena tai millä tahansa muulla rahansiirrolla. Tämä artikkeli käsittelee erilaisia ​​kryptovaluuttapörssejä, jotka helpottavat kryptovaluuttakauppaa aloittelijoille, ja mitä ne tarjoavat saatavuuden, helppokäyttöisyyden, turvallisuuden, talletus-/nostomenetelmien ja -maksujen suhteen. Toivomme, että tämä kryptovaluuttakaupan opas voi auttaa sinua pääsemään alkuun kryptovaluuttapörsseissä.

Coinbase / GDAX

Coinbase on yksi suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Se on saatavilla 32 maassa ja palvelee tällä hetkellä yli 10 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2012 lanseeratussa siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka tekee digitaalisesta valuutanvaihdosta helpon tehtävän ei-tekniselle henkilölle. Se on myös saatavilla sekä iOS:lle että Androidille. Valitettavasti Coinbase ei tarjoa kryptovaluutan louhintaa aloittelijoille ja on vain vaihto.

Tällä hetkellä se tarjoaa neljä kolikkoa, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ja Litecoin. Se vaihtaa digitaalista valuuttaa Yhdysvaltain dollareihin, euroihin ja Ison-Britannian puntaan. Minimisiirtomaksuilla Coinbase ei ole koskaan kokenut tietoturvaloukkauksia, mikä tekee siitä täydellisen alustan digitaaliselle valuutanvaihdolle. Tämän lisäksi Coinbase tarjoaa myös täysimittaisen edistyneen vaihdon nimeltä GDAX. Se tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia ja erilaisia ​​ja parempia kaupankäyntimaksuja kuin Coinbase.

Bitstamp

Bitstamp on toinen alusta, joka tarjoaa digitaalista valuutanvaihtoa. Se on suhteellisen helppokäyttöinen ja tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia TradeView:n kautta. Bitstamp tarjoaa kolikoita, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja ripple. Se vaihtaa digitaalista valuuttaa Yhdysvaltain dollareihin ja euroihin. Voit toteuttaa kaikki uusimmat kryptovaluuttakaupan tekniikat tässä pörssissä.

Se tarjoaa kiinteät talletukset pankkisiirrolla ja tukee pankki-/luottokortteja. Ehkä ainoa haittapuoli, jonka Bitstampi voi löytää, on hieman korkeat maksut ja se, että se kärsi yhden tietoturvaloukkauksen 7 toimintavuotensa aikana. Siitä huolimatta se on yksi luotettavimmista vaihdoista. Se on saatavana sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille.

Kaksoset

Gemini on Iso-Britanniassa toimiva yritys, jonka Winklevoss-kaksoset perustivat vuonna 2015. Se on saatavilla muutamissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hongkongissa, Singaporessa ja Etelä-Koreassa. Yksi tämän alustan haitoista on, että se ei ole erityisen käyttäjäystävällinen. Aloittelijoille ei siis suositella tämän alustan käyttöä.

Se tarjoaa kaksi kolikkoa ja 1 FLAT-valuutta Bitcoin Cash, Ehtereum ja Yhdysvaltain dollari. Gemini noudattaa tiukkoja suojauskäytäntöjä, ja vuodesta 2018 lähtien se ei ole kohdannut yhtäkään tietoturvaloukkausta, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista ja luotettavimmista digitaalisen valuutan alustoista. On kuitenkin tärkeää, että sinulla on digitaalisen valuutan sijoitusstrategiat ennen kaupankäynnin aloittamista.

Digitaaliset tikit

Digital ticks on moderni kryptopörssi, jonka tavoitteena on olla pelin vaihtaja tällä sektorilla. He ovat ottaneet käyttöön monia uusimpia tekniikoita, joiden avulla kenen tahansa on helppo aloittaa kaupankäynti.

Siinä on ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä Single Portfolio View, jonka avulla kauppiaat voivat nähdä kaikki yhden salkun hallussa olevat positiot. Kauppiaiden olisi helppoa tehdä tietoon perustuvia päätöksiä kryptovaluuttojen vaihdosta käyttämällä tätä ainutlaatuista ominaisuutta. Se tukee myös Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Dashcoinia.

Kraken

Kraken on yksi vanhimmista kryptovaluutanvaihtoalustoista. Vuonna 2011 lanseerattu kraken on volyymiltaan ja likviditeetillään suurin pörssi europarien osalta. Se palvelee maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Yhdysvallat.

Kraken tarjoaa erilaisia ​​kolikoita, mukaan lukien Bitcoin Cash, Ethereum, Monero, Augur, Litecoin ja monet muut. Se tukee myös talletuksia / nostoja pankkisiirtojen ja kryptovaluuttojen kautta. Koska käyttöliittymä ei ole niin ystävällinen, se kärsii myös vakaus- ja suorituskykyongelmista, mutta siitä huolimatta se on hyvä alusta kryptovaluuttojen vaihtoon.

Bitfinex

Bitfinex on suurin kryptovaluutanvaihtoalusta. Vuonna 2012 julkaistussa siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten marginaalikaupan, marginaalirahoituksen jne. Se on saatavana sekä iOS- että Android-alustoille. Se tarjoaa BTC, BCH, ETH, LTC, IOTA, XMR ja NEO.

Aivan kuten aiemmat kryptovaluuttapörssit, se tukee nostoja Yhdysvaltain dollareilla ja euroilla pankkisiirrolla. Bitfinex on kärsinyt kahdesta tietoturvaloukkauksesta, joista ensimmäinen tapahtui toukokuussa 2015, mikä johti 330 000 dollarin tappioon. Ja toinen elokuussa 2016, joka johti 72 miljoonan dollarin tappioon.

EtherDelta

EtherDelta on hajautettu keskus, joka tukee suoraan vertaisyhteyttä. Se on hyvin erilainen kuin aiemmin keskusteltu kryptovaluutanvaihtoalusta. Täällä varat säilytetään älykkäässä sopimuksessa Ethereum-verkossa, jonka tallettamisesta ja kotiuttamisesta olet yksin vastuussa. Tällä hetkellä EtherDelta tukee vain Echtereum-pohjaisia ​​tokeneita.

EtherDeltalla on melko hämmentävä käyttöliittymä, joka vaikeuttaa käyttäjien suorittaa kryptovaluutanvaihtotoimintoja. Kerran joku yritti ostaa 750 Kyberiä hintaan 0,007 ETH, mutta päätyi ostamaan 0,007 KNC hintaan 750 ETH.

Johtopäätös

Tarkasteltuamme erilaisia ​​kryptovaluutanvaihtoalustoja, voimme turvallisesti sanoa, että Coinbase ja Bitstamp erottuvat joukosta hyvien ominaisuuksiensa, kuten turvallisuuden, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, useiden nosto-/siirtomenetelmien ja monien muiden suhteen.

En sanoisi niitä täydellisiksi, mutta suosittelen, että se on turvallisin veto, jonka voit tehdä. Jokainen kryptovaluutanvaihtoalusta on ainutlaatuinen omalla tavallaan ja sillä on sekä etuja että haittoja. Meidän on vain valittava tarpeisiimme sopiva. Toivomme, että tämä kryptovaluutanvaihdon ja kaupankäynnin perusopas antaisi sinulle etumatkan kryptovaluuttakaupankäynnillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.