Bitcoin-kauppa ja liiketoiminta

By | 17 toukokuun, 2022

Kryptovaluuttojen tulevaisuus

Kun tarkastelet kryptografiaan perustuvia valuuttamarkkinoita, se näyttää jännittävältä, huolestuttavalta ja salaperäiseltä samanaikaisesti. Edelläkävijä Bitcoin on saavuttanut valtavan suosion muutaman viime vuoden aikana. Valuutta epäilemättä putosi merkittävästi, mutta on jälleen noussut takaisin asemaansa. Lisäksi uusien kryptografiaan perustuvien valuuttojen ICO:t syntyvät nopeasti.

Bitcoin-teollisuuteen sijoitetaan paljon rahaa

Emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että alueelle on sijoitettu valtava määrä rahaa. Mutta talousasiantuntijoiden mukaan koko tulevaisuus näyttää hieman skeptiseltä. Kryptovaluuttojen tulevaisuus perustuu enemmän teknologian trendien ennusteisiin ja tehtyihin spekulaatioihin. Jotkut kryptovaluuttojen kannattajat pitävät valoisaa tulevaisuutta, kun taas toiset varoittavat ihmisiä kryptovaluutan tulevaisuudesta.

Kansallisten valuuttojen korvaaminen vuoteen 2030 mennessä

Jotkut johtavista futuristeista uskovat, että kryptovaluutta pysyy ja hallitsee rahoitusmarkkinoita. Kryptovaluuttojen ennustetaan korvaavan kansalliset valuutat lähes 25 % vuoteen 2030 mennessä. Kryptopohjaisia ​​valuuttoja pidetään tehokkaampina erityisesti niiden toimintatavan vuoksi. Näin ollen kansallisten valuuttojen korvaaminen ei ole kovin iso asia.

Vuonna 2009, kun Bitcoin esiteltiin, se osoitti paljon potentiaalia ja onnistui. Vuoden sisällä se kukoisti ja sen kasvu jatkuu edelleen, tehden siitä laillisen valuutan ja hyödykkeen useissa maissa. Muutaman viime vuoden aikana on ilmaantunut useita muita kryptotyyppisiä valuuttoja ja niiden suosio on johtanut uuden omaisuuden tai valuutan legitimaatioon globaalissa finanssitaloudessa toimivien perinteisten valuuttojen lisäksi.

Emme voi kiistää sitä tosiasiaa, että kryptografiaan perustuvassa valuuttataloudessa häviää jonkin verran rahaa. Mutta uskotaan myös, että on olemassa suuri mahdollisuus saada kannattavaa tuloa.

Et voi odottaa kryptografiaan perustuvien valuuttojen toimivan kuten käteinen

Kryptotyyppiset valuutat toimivat lohkoketjuteknologialla, eivätkä ne ole sidottu mihinkään keskitettyyn viranomaiseen toisin kuin perinteiset valuutat. Jotkut asiantuntijat kutsuvat sitä usein lohkoketjutaloudeksi. IRS pitää kryptovaluuttaa enemmän omaisuutena kuin varsinaisena valuutana. Ei ole väärin sanoa, että Bitcoin on enemmän tai vähemmän samanlainen kuin kiinteistöjen myynti.

Kun myyt Bitcoiniasi, välität huomaamatonta digitaalista tietoa jollekin toiselle. Useat Visa-yritykset ovat jo helpottaneet kryptovaluuttojen käyttöä tavallisissa asioissa. Mutta kryptovaluutta on edelleen jotain, jolla on oltava vahva asema valtavirran taloudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.