Bitcoin on edelleen epävakaa vaihtoehto sijoittajille

By | 22 toukokuun, 2022

Niille, jotka eivät ole seuranneet kryptovaluutan, Bitcoinin ja Litecoinin saagaa, voi tulla yllätyksenä, että valuutat, joilla ei ole sisäistä arvoa, ovat edelleen epävakaa hyödyke sijoittajille. Niille, jotka ovat seuranneet digitaalisen valuutan muuntokursseja, on selvää, että juuri pseudovaluutan määrittämä volatiliteetti pitää sijoittajat kiinnostuneena tästä alasta. Viimeaikaiset muutokset tällaisen valuutan arvossa sekä yhden maailman suurimmista Bitcoineja vaihtavan alustan konkurssi ovat asettaneet kyseenalaiseksi tämän digitaalisen rahan tulevaisuuden. Asiantuntijat kuitenkin vakuuttavat niille, jotka haluavat käyttää kryptovaluuttaa, Litecoinia ja Bitcoinia, että digitaaliseen rahaan johtanut ”villitys” on todennäköisesti tullut jäädäkseen.

Bitcoinin, Litecoinin ja kryptovaluutan lyhyt historia

Bitcoinia ja muita pseudovaluuttamuotoja käytetään transaktiomaksujen, tuotteiden ja palveluiden maksuna. Bitcoineja tai Litecoineja voidaan vaihtaa ”oikeaksi” valuutaksi tietyllä kurssilla. Asiantuntijat olivat huolissaan siitä, että Bitcoineja ja muita digitaalisia valuuttoja saatetaan käyttää laittomaan toimintaan, koska niitä on paljon helpompi vaihtaa ja ”pestää” kuin muita rahamuotoja. Bitcoinin käyttöä on liitetty esimerkiksi laittomaan huumeverkkosivustoon, ja laittomasta käytöstä voi olla myös muita esimerkkejä, joita ei ole vielä raportoitu.

Myös näiden valuuttojen arvo on ollut keskustelun kohteena. Bitcoinin arvot nousivat 90-kertaiseksi vuonna 2013, jolloin syntyi ”Bitcoin-kupla”, joka deflatoitui nopeasti vuonna 2014. Äkillinen arvon pudotus noin 50 prosentilla on johtanut spekulaatioihin, että pseudovaluuttakenttä on kuolemassa ja menee pian oikeaan suuntaan. dodosta.

Onko kuitenkin liian aikaista julistaa Bitcoin ja Litecoin epäonnistuneiksi? Asiantuntijat ovat eri mieltä aiheesta, mutta jotkut väittävät, että digitaaliselle valuutalle on paikka huomisen rahoitusmarkkinoilla.

Bitcoin-ongelmat ja ratkaisut

Mt.:n äskettäinen konkurssi. Gox, Tokiossa sijaitseva Bitcoin-pörssi ja maailman suurin Bitcoin-vaihtoalusta, yllätti useimmat sijoittajat. Vielä hämmentävämpi oli uutinen, että 400 miljoonan dollarin arvoinen kolikko oli kadonnut.

Kuitenkaan jopa kuuden prosentin katoaminen maailman kaikista Bitcoineista ei näytä hidastaneen jättiläisvaluuttaa juurikaan. Bitcoin jatkaa taistelua tiettyjen yritysten, kuten Applen, vuoksi, koska valuutta ei ehkä ole laillinen, mutta yhä useammat sovellukset ja ohjelmat hyväksyvät Bitcoinin ilman ongelmia.

Jotkut asiantuntijat näkevät Mt.n konkurssin. Gox askeleena eteenpäin Bitcoinille. Taustalla oleva ohjelmisto on ennallaan, ja monet toimittajat ovat innokkaita ryhtymään osto- ja myyntitoimintaan digitaalisen valuutan avulla. Lisäksi nämä myyjät väittävät, että Mt. Gox oli ongelma ja suurin osa Bitcoiniin liittyvistä laittomista toimista johtui tästä organisaatiosta, ei laillisilta myyjiltä ja asiakkailta.

Tarkista arvosi

Riippumatta siitä, mitä Bitcoinille, Litecoinille ja muille digitaalisen valuutan muodoille tapahtuu tulevaisuudessa, yksi asia ei muutu: tarve löytää välitön vastaus kysymykseen ”Kuinka paljon rahani ovat arvoisia?”

Oppiakseen tämän tärkeän tosiasian asiakkailla on oltava pääsy luotettavaan alustaan, joka päivittää Bitcoinien, Litecoinien ja muiden kryptovaluuttojen arvon reaaliajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.