Coinbase sanoo "Ei ratkaisua" Tehty Ripplelle

By | 23 tammikuun, 2022

”Ei päätöksiä” uusista omaisuudesta, Coinbase sanoo Ripple-huhujen keskellä

Coinbase luopuu tarinoista, että se saattaa pian lisätä XRP Ripple -tunnuksen nykyisiin kauppapareihinsa.

Spekulaatio syntyi sen jälkeen, kun kävi ilmi, että Coinbasen operatiivinen johtaja ja presidentti Asif Hirji voisi esiintyä Ripplen toimitusjohtajan Brad Garlinghousen rinnalla CNBC:n ”Fast Money” -ohjelman erityisjaksossa 6. maaliskuuta. Lisäksi huolimatta väitetyn listauksen vankasta vahvistuksesta, XRP:n hinta nousi maanantaina yli 1 dollariin.

Tuntien ajan sammutettuaan radion tästä aiheesta, Coinbase käytti Twitteriä hälventämään huhuja ja sanoi, että tammikuun julistus uusista kryptovaluutoista – jotka hienovaraiset elementit, kuten ”sisäisten asiantuntijoiden komitea” tekisivät lopulta nämä päätökset – ei ollut muuttunut.

4. tammikuuta 2018 päivätty lausuntomme on edelleen voimassa: emme ole päättäneet lisätä omaisuutta GDAX:iin tai Coinbaseen.

CNBC:n valmisteltuna segmenttinä on epäselvää, esiintyvätkö Garlinghouse ja Hirge paneelissa vai yksinään. Juontaja Melissa Lee julkaisi Twitterissä kuvakaappauksen kryptoteemaisesta mainossegmentistä, jossa on myös Passport Capitalin perustaja John Burbank ja Social Capitalin perustaja ja toimitusjohtaja Chamat Polychapity.

Ripplen tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta huhuja, kun ne saavutettiin.

Ripple huomautti, että toinen merkittävä kuukausi epäonnistui, kun sen kryptovaluuttavarallisuus XRP hävisi merkittävästi verrattuna tammikuun alun lyömättömiin huippuihin.

XRP voitti asiakkaidensa huomion ja sai jopa 1 000 prosenttia aiemmin tänä vuonna, sekä uusia asiakkaita; hänen blockchain-startupistaan ​​tuli kryptoteollisuuden puheenaihe vuonna 2018.

Aloittelijan on kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kaiken tämän innostuksen juuret liittyvät startupin erityisvaatimuksiin, erityisesti siihen, että sen teknologia muuttaa kansainvälisen maksun ja parantaa vanhentuneita maksutapoja ja rahaa. suurten rahoituslaitosten välillä.

Ripplen mukaan sen tuotteet eivät ole vain halvempia ja nopeampia, vaan tukevat niitä myös ylpeänä järjestelmällisemmin kuin markkinoilla nykyään saatavilla olevat palvelut, jotka keskittyvät ensisijaisesti kryptovaluutta- ja lohkoketjuteknologian käyttöön.

Coinbase on juuri kastanut Ripple-harrastajat kylmällä vedellä, jotka haluavat nähdä, kuinka heidän kolikkonsa pääsee suosittuun valtavirtapörssiin.

Huhut siitä, että RRplen XRP on seuraava jonossa sen jälkeen, kun Bitcoin Cash nousi kuumeen tällä viikolla kolikoiden joukossa, ja tiistain CNBC Fast Money -segmentin rivien välissä esiintyvät Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse ja Coinbasen presidentti Asif Hirji. joka näyttää olevan paneelikeskustelu kryptovaluuttojen trendeistä.

Fast Money -segmenttiin perustuvat spekulaatiot johtivat XRP:n 1,07 dollariin, mikä on noin 6 % enemmän kuin viikoittainen keskiarvo. XRP Ripple on edelleen viiden parhaan kolikon markkina-arvolla mitattuna ainoa kolikko, jota ei ole saatavilla Coinbasessa, vaikka ottaen huomioon XRP:n keskitetty luonne ja hyvin erilaiset tavoitteet muihin kryptovaluuttaprojekteihin verrattuna, sen puuttuminen ei ole yllättävää. Kaupankäyntiintressejä on kuitenkin monia, eivätkä nämä asiat estä Coinbasea lisäämästä XRP:tä tulevaisuudessa, jos se päättää tehdä niin.

Kaikki päinvastaiset väitteet eivät pidä paikkaansa, eivätkä yhtiö ole tukenut niitä.” Lausunnon jälkeen XRP palasi vaatimattomasti aikaisempiin keskiarvoihinsa.

Yhtiö lainasi myös 5. tammikuuta julkaistua blogikirjoitusta uusien omaisuuserien lisäämisen kriteereistä. Viesti sanoi, että ”Coinbase ilmoittaa uusien varojen lisäämisestä vain blogissamme tai muiden virallisten kanavien kautta.” Yritys ei todennäköisesti halua toistaa Bitcoin Cashin käyttöönoton ympärillä olevaa kaaosta. Coinbasen uusimman omaisuuden tuesta ilmoitettiin virallisesti kauan ennen käyttöönottoa, mutta itse käyttöönottoa varjostivat suuret bonukset, kaupankäynnin jäädyttäminen ja sisäinen sisäpiiritutkinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.