Crypto TREND 2017-01

By | 21 elokuun, 2022

Kaikki ovat kuulleet kuinka Bitcoin ja muut kryptovaluutat ovat tehneet miljonäärejä niistä, jotka ostivat vielä vuosi sitten. 1000 %:n tai sitä suuremmat voitot eivät ole vain mahdollisia, vaan ne ovat olleet yleisiä monien näistä kryptovaluutoista. Joku, joka osti Bitcoinin toukokuussa 2016 alle 500 dollarilla, olisi saanut 1 400 % voittoa noin 17 kuukaudessa. Sitten muutaman viime päivän aikana näimme Bitcoinin menettävän lähes 1 000 dollaria, joten sanoisi, että nämä kryptovaluutat ovat epävakaat, olisi valtava aliarviointi.

Bitcoinin perustamisesta vuonna 2008 lähtien me Trend Newsissa olemme olleet skeptisiä kryptovaluuttojen selviytymiskyvyn suhteen, koska ne muodostavat erittäin selvän uhan hallituksille, jotka haluavat nähdä ja verottaa kaikkia transaktioita. Mutta vaikka saatamme silti olla varovaisia ​​todellisten kryptovaluuttojen suhteen, olemme hyvin tietoisia näiden sähköisten valuuttojen taustalla olevan teknologian mahdollisuuksista. Itse asiassa uskomme, että tämä tekniikka häiritsee merkittävästi datan hallintaa ja että se vaikuttaa maailmanlaajuisen talouden kaikkiin sektoreihin, aivan kuten internet vaikutti mediaan.

Tässä on muutamia kysymyksiä ja vastauksia, joiden avulla pääsemme alkuun…

K: Mitä ovat kryptovaluutat?

Tunnetuin kryptovaluutta (CC) on BITCOIN. Se oli ensimmäinen CC, joka aloitettiin vuonna 2008. Nykyään CC:itä on yli 800, mukaan lukien Ethereum, Litecoin, Dash, Zcash, Ripple, Monero, ja ne ovat kaikki ”virtuaalisia”. Ei ole olemassa ”fyysisiä” kolikoita tai valuuttoja.

K: Kuinka CC:t toimivat?

CC:t ovat virtuaalisia valuuttoja, jotka ovat olemassa erittäin suurissa hajautetuissa tietokannoissa. Nämä tietokannat käyttävät BLOCKCHAIN-tekniikkaa. Koska jokainen Blockchain-tietokanta on laajalti hajallaan, sen uskotaan olevan immuuni hakkeroinnille, koska siinä ei ole keskeistä hyökkäyskohtaa ja jokainen tapahtuma näkyy kaikille verkossa. Jokaisella CC:llä on ryhmä järjestelmänvalvojia, joita usein kutsutaan ”kaivostyöntekijöiksi”, jotka vahvistavat tapahtumat. Yksi Ethereum-niminen CC käyttää ”älykkäitä sopimuksia” tapahtumien vahvistamiseen. Crypto TREND tarjoaa lisätietoja tulevissa uutisjulkaisuissa.

K: Mikä on BLOCKCHAIN?

Blockchain on tekniikka, joka tukee kaikkia CC:itä. Jokainen CC:n osto-, myynti- tai vaihtotapahtuma kirjataan lohkoon, joka lisätään ketjuun. Tämä tekniikka on monimutkainen, eikä sitä tässä selitetä, mutta sillä on potentiaalia mullistaa rahoituspalvelualan, koska transaktiot voidaan suorittaa nopeasti ja helposti, mikä vähentää tai poistaa maksuja. Teknologian sovelluksia tutkitaan myös monilla muilla aloilla.

K: Sääntelevätkö CC-pörssit hallitus?

Suurimmaksi osaksi vastaus on EI, mikä joillekin käyttäjille on suuri vetovoima näillä markkinoilla. Se on tällä hetkellä ”villi länsi”, mutta useimpien kehittyneiden maiden hallitukset tutkivat näitä markkinoita päättääkseen, mitä sääntelyä mahdollisesti tarvitaan. Iso päätös on pitääkö CC:itä valuuttana vai hyödykkeenä/arvopaperina. Kanada ja Yhdysvallat ovat toistaiseksi julistaneet, että CC:t ovat laillisia, mutta tilanne on edelleen epäselvä raportoinnin ja verovaikutusten osalta. Crypto TREND seuraa ja raportoi tästä kehityksestä.

K: Miten sijoitan näille markkinoille?

Voit ostaa, myydä ja vaihtaa CC:itä käyttämällä erikoistuneiden ”pörssien” palveluita, jotka toimivat välittäjänä. Aloitat valitsemalla Exchangen, luomalla tilin ja siirtämällä fiat-valuutan tilillesi. Tämän jälkeen voit tehdä BUY ja SELL CC -tilauksesi. Vaihtoja on paljon ympäri maailmaa. Tilin avaaminen on melko yksinkertaista, ja näillä pörssillä kaikilla on omat säännöt alkurahoituksesta ja nostoista.

Crypto TREND suosittelee CC Exchangesia tulevaisuudessa.

K: Missä säilytän CC:ni?

Jotta sinulla on vapaus siirtää kryptovaluuttojasi ja maksaa laskuja, sinulla on oltava digitaalinen lompakko. Näitä lompakoita on useissa eri muodoissa, kuten työpöytä, pilvipohjainen, laitteisto (USB), matkapuhelin ja paperi. Monet niistä ovat ILMAISIA, mutta turvallisuus on suuri tekijä, koska kukaan ei koskaan halua menettää lompakkoaan tai varastaa sitä. Crypto TREND suosittelee digitaalisia lompakoita tulevaisuudessa.

K: Mitä voin tehdä CC:lleni?

CC-tuotteisiin sijoittamisen lisäksi voit käyttää kryptovaluuttaa joihinkin rahoitustapahtumiin, kuten rahansiirtoihin ja laskujen maksamiseen. Luettelo kryptovaluuttoja hyväksyvistä yrityksistä kasvaa nopeasti ja sisältää suuria menestyjiä, kuten Microsoft, GAP, JC Penny, Expedia, Shopify, Bloomberg.com, Dish Network, Zynga, Subway ja WordPress.

K: Mitä seuraavaksi?

Aloittaessamme pidämme jokaisen Crypto TREND -artikkelin lyhyinä ja pidämme kunkin artikkelin laajuuden mahdollisimman suppeana. Kuten aiemmin totesimme, uskomme, että kryptovaluuttateknologia on pelin muuttaja ja tämän kaltaisia ​​sijoitusmahdollisuuksia tulee kerran tai kahdesti elämässä. Älkää erehtykö, varhainen sijoittaminen tälle alalle on tarkoitettu vain kaikkein spekulatiivisimmalle pääomalle, rahalle, jonka sinulla on varaa menettää.

Vaikka et haluaisi sijoittaa tällä hetkellä, tämän uuden häiritsevän tekniikan ymmärtäminen varhaisessa vaiheessa antaa sinulle edullisen aseman hyötyä suosituksistamme, kun etenemme.

Odota näkeväsi lisää uutisia ja erityisiä suosituksia Crypto TRENDiltä, ​​kun aloitamme matkan aluksi vieraalta viidakolle. Nämä markkinat ovat epävakaat, eivätkä välttämättä houkuttele kaikkia sijoittajia, mutta Crypto TREND on oppaasi, jos ja kun olet valmis.

Pysy kanavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.