Crypto TREND – Toinen painos

By | 7 toukokuun, 2022

CRYPTO TRENDin ensimmäisessä painoksessa esittelimme kryptovaluutan (CC) ja vastasimme useisiin uuteen markkina-alueeseen liittyviin kysymyksiin. Näillä markkinoilla on joka päivä paljon UUTISIA. Tässä on joitain kohokohtia, jotka antavat meille kuvan siitä, kuinka uutta ja jännittävää tämä markkinatila on:

Maailman suurin futuuripörssi, joka luo futuurisopimuksen Bitcoinille

Terry Duffy, Chicagon tavarapörssin (CME) puheenjohtaja, sanoi: ”Luulen, että joskus joulukuun toisella viikolla näet meidän [bitcoin futures] sopimus listalle ottamisesta. Nykyään bitcoineja ei voi lyhentää, joten sille on vain yksi tapa. Joko ostat sen tai myyt sen jollekin toiselle. Joten luot kaksipuoliset markkinat, mielestäni se on aina paljon tehokkaampi.”

CME aikoo tuoda markkinoille Bitcoin-futuurit vuoden loppuun mennessä odotettaessa sääntelyn tarkistusta. Jos se onnistuu, tämä antaa sijoittajille elinkelpoisen tavan mennä ”pitkään” tai ”lyhyeen” Bitcoiniin. Jotkut pörssinoteerattujen rahastojen myyjät ovat myös hakeneet bitcoin-ETF:itä, jotka seuraavat bitcoin-futuureja.

Nämä kehityssuunnat voivat antaa ihmisille mahdollisuuden sijoittaa kryptovaluutta-avaruuteen ilman, että he omistavat suoraan CC:tä tai käyttävät CC-pörssin palveluita. Bitcoin-futuurit voisivat tehdä digitaalisesta omaisuudesta hyödyllisemmän antamalla käyttäjien ja välittäjien suojautua valuuttariskeiltä. Tämä voisi lisätä kryptovaluutan omaksumista kauppiaiden keskuudessa, jotka haluavat hyväksyä bitcoin-maksuja, mutta ovat varovaisia ​​sen epävakaasta arvosta. Instituutiosijoittajat ovat myös tottuneet käymään kauppaa säännellyillä futuureilla, joita rahanpesuhuolet eivät vaivaa.

CME:n liike viittaa myös siihen, että bitcoinista on tullut liian iso huomiotta jätettävä, koska pörssi näytti sulkevan pois kryptofutuurit lähimenneisyydessä. Bitcoin on lähes kaikki, mistä meklari- ja kauppayhtiöt puhuvat, jotka ovat kärsineet nousevien mutta epätavallisen rauhallisten markkinoiden keskellä. Jos futuurit pörssissä lähtisivät nousuun, minkään muun pörssin, kuten CME:n, olisi lähes mahdotonta saada kiinni, koska mittakaava ja likviditeetti ovat tärkeitä johdannaismarkkinoilla.

”Et voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että tästä on tulossa yhä enemmän tarina, joka ei katoa”, Duffy sanoi haastattelussa CNBC:lle. Hän sanoi, että on ”valtavirtayrityksiä”, jotka haluavat pääsyn bitcoineihin, ja asiakkailta on ”valtava patoutunut kysyntä”. Duffy uskoo myös, että institutionaalisten kauppiaiden tuominen markkinoille voisi tehdä bitcoinista vähemmän epävakaa.

Japanilainen kylä käyttää kryptovaluuttaa kerätäkseen pääomaa kuntien elvyttämiseen

Japanilainen Nishiawakuran kylä tutkii ideaa järjestää ensimmäinen kolikkotarjous (ICO) pääoman keräämiseksi kuntien elvyttämiseen. Tämä on hyvin uusi lähestymistapa, ja he voivat pyytää kansallista valtion tukea tai hakea yksityisiä investointeja. Useilla ICO:illa on ollut vakavia ongelmia, ja monet sijoittajat epäilevät, että kaikilla uusilla tokenilla on arvoa, varsinkin jos ICO osoittautuu uudeksi vitsiksi tai huijaukseksi. Bitcoin ei todellakaan ollut vitsi.

ALKUPERÄINEN KOLIKOTARJOUS – (ICO)

Emme maininneet ICO:ta Crypto Trendin ensimmäisessä painoksessa, joten mainitaan se nyt. Toisin kuin listautumisannissa (IPO), jossa yrityksellä on todellinen tuote tai palvelu myytävänä ja se haluaa sinun ostavan sen osakkeita, ICO:n voi pitää kuka tahansa, joka haluaa aloittaa uuden Blockchain-projektin tarkoituksenaan luoda uusi merkki heidän ketjussaan. ICO:t ovat sääntelemättömiä ja monet ovat olleet täydellisiä huijauksia. Laillinen ICO voi kuitenkin kerätä paljon rahaa rahoittaakseen uutta Blockchain-projektia ja -verkostoa. ICO:lle on tyypillistä luoda korkea merkkihinta lähellä alkua ja sitten vajoaa takaisin todellisuuteen pian sen jälkeen. Koska ICO on suhteellisen helppo pitää hallussaan, jos tunnet tekniikan ja sinulla on muutama taala, niitä on ollut monia, ja tänään meillä on pelissä noin 800 tokenia. Kaikilla näillä rahakkeilla on nimi, ne ovat kaikki kryptovaluuttoja, ja lukuun ottamatta hyvin tunnettuja rahakkeita, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, niitä kutsutaan alt-kolikoiksi. Tällä hetkellä Crypto Trend ei suosittele osallistumaan ICO:han, koska riskit ovat erittäin korkeat.

Kuten sanoimme numerossa 1, nämä markkinat ovat tällä hetkellä ”villi länsi”, ja suosittelemme varovaisuutta. Jotkut sijoittajat ja varhaiset omaksujat ovat tehneet suuria voittoja tällä markkina-alueella; Kuitenkin monet ovat menettäneet paljon tai kaikki. Hallitukset harkitsevat säännöksiä, koska he haluavat tietää jokaisesta liiketoimesta verottaakseen niitä kaikkia. Heillä kaikilla on valtavat velat ja heillä on rahapula.

Toistaiseksi kryptovaluuttamarkkinat ovat välttäneet monia valtion ja tavanomaisten pankkien rahoitusongelmia ja sudenkuoppia, ja Blockchain-teknologialla on potentiaalia ratkaista monia muita ongelmia.

Bitcoinin hieno ominaisuus on, että alullepanijat valitsivat rajallisen määrän kolikoita, jotka voidaan koskaan tuottaa – 21 miljoonaa – mikä varmistaa, että tätä kryptokolikkoa ei voida koskaan paisuttaa. Hallitukset voivat painaa niin paljon rahaa (fiat-valuutta) kuin haluavat ja paisuttaa valuutansa kuoliaaksi.

Tulevissa artikkeleissa perehdytään erityisiin suosituksiin, mutta älä erehdy, varhainen sijoittaminen tälle alalle on tarkoitettu vain spekulatiivisimmalle pääomalle, rahalle, jonka sinulla on varaa menettää.

CRYPTO TREND on oppaasi, jos ja kun olet valmis investoimaan tälle markkina-alueelle.

Pysy kanavalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.