Etuoven rahatila

By | 26 joulukuun, 2021

Tämä on erittäin helppo tapa soveltaa. Se on kertakäyttöinen tila, jos haluat sen olevan – teet sen ja unohdat sen. Voit tehdä sen uudelleen joka kevät, joka päiväntasaus tai joka täysikuu, jos haluat. Tai voit tehdä sen kerran ja unohtaa sen. Kyse on itse asiassa tarkoituksesta, jonka syötät tähän tilaan tehdessään sitä.

Feng Shuin taide ja käytäntö näyttävät aluksi hämmentävältä ja vaikeaselkoiselta. On monia tapoja lähestyä aihetta, ja monet harjoittajat tulkitsevat Feng Shuita ja soveltavat sitä omalla ainutlaatuisella tavallaan. Pohjimmiltaan Feng Shui käsittelee energian suuntaamista, välttämistä ja kapitalisointia joidenkin baguoiden tai kotisi alueiden perusteella. Teoria on, että muuttamalla tapaa, jolla energia kanavoidaan ja virtaa kotisi läpi, alat myös muuttaa omaa energiaasi.

Mitä virtaa kotiisi etuoven kautta? Millaista energiaa annat asuinpaikallesi? Tämä erityinen modaliteetti auttaa sinua kanavoimaan yltäkylläisyyden ja vaurauden energiaa kotiisi. Vaikka monet Feng Shuin harjoittajat ovat kannattaneet tätä menetelmää, ehdotan valmistelutyötä ennen sen tekemistä.

Periaatteessa asetat yhdeksän kolikkoa etuovesi patjan alle. Kolikot voivat olla sekoitus halpoja vaihtorahoja, hopeadollareita tai antiikkikolikoita. Ne muodostavat V-kuvion, jossa on neljä toisella puolella ja neljä toisella, yhdeksäs kolikko sijoitetaan tämän pyramidin huipulle. Pyramidin huippu on ovellesi päin, pyramidin levein osa on ulospäin. Tämäntyyppinen lomake edistää runsaan energian ja vaurauden kanavoimista ja uudelleenohjaamista sitä vastaanottavalle henkilölle kotonasi.

Tämä on. Jos haluat, voit tehdä valmistelutöitä.

a) Anna kolikoiden olla merisuolaa tai kosher-suolaa sisältävässä kupissa tai kulhossa yön yli. Tämä vapauttaa kaikki energiat, jotka aiemmat omistajat ovat rakentaneet kolikoihin.

b) Ennen kuin asetat kolikot maton alle, siunaa ne. Aseta tavoite yltäkylläisyyden ja vaurauden sekä taloudellisen vapauden energialle virtaamaan sinuun näiden valuuttojen kautta.

Tämä on! Yksinkertainen menetelmä sallia yltäkylläisyyden ja vaurauden energian kotiisi.

Isot halaukset,

J.Henri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.