Garena HON: kultakolikot vs hopeakolikot

By | 27 toukokuun, 2022

Jos pelaat strategiapeliä, kuten Heroes of Newerth, saatat tuntea heidän kolikkojärjestelmänsä. Tällainen järjestelmä on suunniteltu kaikille pelaajille, jotta he voivat ostaa virtuaalisia tuotteita HON-myymälästään. Tässä pelissä on kaksi eri valuuttaa (kultakolikot ja hopeakolikot), jotka pelaajien on ostettava virtuaalisia esineitä. Ensinnäkin, onko meidän todella välttämätöntä ostaa mitä tahansa tuotetta heidän kaupastaan ​​kulta- tai hopeakolikoilla? Kuinka voimme ansaita sekä kulta- että hopeakolikoita tässä pelissä?

Mitä tulee kultakolikoihin, et ansaitse niitä joka kerta kun pelaat peliä. Tällaista valuuttaa voidaan ladata Garena Shellsin kautta. Kun olet täydentänyt Garena-tiliäsi, voit muuntaa ne helposti HON-kultakolikoiksi. Täydennyksestä puheen ollen, sinun on ostettava nämä Garena-kuoret oikealla rahalla. Jotta voit ostaa nämä Garena-kuoret, sinun on mentävä heidän verkkosivustolleen osoitteessa Garena.com. Kun olet ostanut kultakolikoita Garena-kuorillasi, olet oikeutettu ostamaan tuotteita heidän kaupastaan.

Jokaisen tuotteen hinta riippuu todella paljon. Jos esimerkiksi haluat ostaa Early Access Heron (EAH), kuten Midas tai Geomancer, se maksaa sinulle 400 kultakolikkoa. Saadaksesi 400 kultakolikkoa, sinun on ostettava vähintään 500 simpukkaa Garenan kautta. Siinä tapauksessa olet oikeutettu ostamaan kyseisen sankarin. HON-kaupasta voit valita monia virtuaalisia kohteita, kuten vaihtoehtoisia avatareja, sankareita, pilkkaa, nollaustilastot, kuuluttajia ja paljon muuta. Tämä vie pelisi seuraavalle tasolle.

Mutta entä hopeakolikot? Näitä kolikoita voi ansaita ottelupelien avulla. Otteluntekopeleissä voit pelata yksin tai kutsua ystäväsi mukaan joukkueeseesi. Kun olet valmis, palvelin itse löytää sinulle sopivat pelaajat. Vastaavat pelaajat perustuvat otteluiden tekemiseen (MMR), joka voi nousta tai laskea joka kerta, kun voitat tai häviät pelin. Ei ole väliä, voitatko vai häviät ottelupelissä, ansaitset viidestä kahteenkymmeneen kolikkoa.

Kun tililläsi on tarpeeksi hopeakolikoita, voit ostaa tuotteita HON-kaupasta ilman kultakolikoita. Mutta näiden tuotteiden kustannukset hopeakolikoilla ostettaessa ovat liian korkeat. Jos esimerkiksi haluat ostaa sankarin nimeltä Nomad, se maksaa sinulle 150 kultakolikkoa tai 400 hopeakolikkoa. Mitä enemmän pelejä pelaat ottelun tekotilassa, sitä enemmän kolikoita ansaitset. Näin teemme eron näiden kahden kolikon välillä Heroes of Newerthissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.