Haastavat kolikot – Mitä käyttötarkoituksia on?

By | 9 joulukuun, 2021

Haastava kolikko on pieni pala medaljonkia, johon itse asiassa on kaiverrettu ryhmän kokonaisuuden logo tai monogrammi. Ihmiset pitävät, keräävät ja käyttävät näitä kolikoita osoituksena ryhmäkuulumisesta ja ylpeästä omistamisesta. Armeija on ottanut tämän tunnuksen käyttöön ensimmäisen kerran. Oli tapana antaa jonkinlainen näyttelymateriaali kiinnittämällä se henkilön vaatteisiin, jotta kuka tahansa hänen ympärillään voisi ymmärtää henkilön auktoriteetin ja arvokkuuden. Tällaisilla tunnuksilla on yleensä arvostuksen merkki. Ihmiset, jotka osoittavat jonkinlaista rohkeutta sodassa tai taistelussa tai joilla on erinomaisia ​​ominaisuuksia kuin tavalliset ihmiset, saavat näitä arvovaltaa.

Nykyään ihmiset pitävät sitä keräilyesineenä. Eri veljeksiltä löytyy erilaisia ​​kolikoita. Ne ovat kalliita kerätä ja niissä on antiikkiarvoja. Joissakin tapauksissa näillä koristelluilla ja kaiverretuilla metalliosilla on tunneyhteyksiä tietyistä tehtävistä eläkkeelle jääviin. Kolikoiden vaihto kiitollisuuden ja kunnian osoituksena on hyvin yleistä Yhdysvalloissa. Näiden hienoksi kuvioitujen osien yleisin käyttö on asevoimissa. Niillä on eri jaotteluja ja tutkintoja. Jokaisessa divisioonassa tai arvojärjestyksessä heillä voi olla ryhmiä asiantuntijoita, jotka tekevät henkilöllisyydestään eron käyttämällä haastavia kolikoita. Jopa ryhmä voi antaa kolikkonsa lahjaksi jollekin. Tästä syystä tällaisia ​​tunnuksia kutsutaan myös sotilaskolikoksi.

Valuutta toimii myös henkilöllisyyden todentamisessa. Joissakin tapauksissa tietyssä roolissa olevien ihmisten on pidettävä kolikoitaan koko ajan. Se on ulkonäöltään ja käytöstään samanlainen kuin rintanappi, mutta itse asiassa se on enemmän kuin merkki. Useimmissa tapauksissa ihmisten on ansaittava rahaa, kun taas tiettyyn kokonaisuusryhmään kuuluminen voi tehdä sinusta oikeutetun tunnuksen. Ihmiset käyttävät sitä myös palkintona ja lahjana.

Haastavalla kolikolla on kokoelmaesineen arvostuksen ja käytön lisäksi useita yrityskäyttöjä. Monissa maissa suuret yritykset tuntevat tarpeen erottaa ihmiset helposti muista. Tällaiset yritykset käyttävät valuuttaa päivittäisessä toiminnassaan. Epäilemättä näiden kolikoiden käyttö yhtiössä auttaa heitä luomaan hyvää mainetta ja mielikuvia. Jos kurinalaisuus on yritysten toiminnan pääehto, näitä valuuttoja käytetään tällaisissa maissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.