Haastekolikot ovat nykyään suuressa arvossa

By | 20 toukokuun, 2022

Haastekolikoiden keräämisestä on tullut raivoa Amerikassa jo pitkään. Halutuimpia näistä kolikoista ovat laivaston kolikot, merijalkaväen, armeijan, ilmavoimien ja poliisin kolikot. Niitä kutsutaan yleisesti myös Unit-, Commander’s-, Honor- ja Pride-kolikoksi. Nämä sotilashenkilöstölle myönnetyt kolikot olivat enimmäkseen kullattuja ja niihin kaiverrettiin lentueen arvomerkit. Niitä käytettiin yleensä kaulakoruna tai upotettuna avaimenperiin, paperipainoihin tai jopa kahvimukeihin, ja niitä pidettiin korvaamattomana aarteena.

Haastekolikko on itse asiassa kolikko, joka ilmentää yksikköä, organisaatiota tai ryhmää ja jota säilytetään turvallisesti laatikossa. Nämä kolikot annettiin yleensä tunnustuksena erinomaisesti suoritetusta työstä. Suurin osa näistä kolikoista on valmistettu erilaisista metalleista ja niissä on jonkinlainen symboli ja kuvio. Aikaisempina päivinä, jotka juontavat juurensa ensimmäiseen maailmansotaan, tällaisia ​​kolikoita myönnettiin ihmisille, jotka olivat saavuttaneet jotain erinomaista. Näitä kolikoita pidetään erittäin arvokkaina varsinkin sellaiselle, joka on palvellut maataan ja suojelee sitä äärimmäisellä ylpeydellä ja huolella.

Kuten aiemmin todettiin, nämä kolikot annettiin ennen vanhaan arvostuksena sotilashenkilöstön erinomaisista saavutuksista. Mutta nykyään mikä tahansa organisaatio tai klubi voi tuottaa räätälöidyn kolikon jokaiselle jäsenelle yllättävän kohtuulliseen hintaan. Näitä kolikoita kutsutaan mittatilaustyönä tehdyiksi haastekolikoiksi, ja niitä käytetään nykyään erilaisiin tarkoituksiin. Suurin osa organisaatioista käyttää näitä kolikoita yhtenä parhaista ja eksklusiivisista tavoista antaa jäsenilleen tunnustuksensa.

Organisaatio tai klubi voivat valmistaa näitä kolikoita mistä tahansa haluamansa metallista. He voivat käyttää emalia värikkäisiin hienouksiin ja jopa saada suojakilven tai reunakirjoituksen. Ja voit valita 2D-, 3D- tai minkä tahansa suunnittelun budjettisi ja mieltymystesi mukaan. Mitä enemmän kolikoita teet, sitä pienemmän summan joudut maksamaan niistä. Tällaisen kolikon omistaminen voi tarjota erityistä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ylpeyttä siitä, että olet osa tiettyä yritystä tai organisaatiota. Siksi nämä kolikot ovat yksi ihanteellisimmista tavoista ylläpitää sidettä organisaatioon kuuluvien ihmisten välillä ja saada heidät tuntemaan olonsa todella ylpeiksi jäsenyydestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.