Harvinaiset amerikkalaiset kolikot ja kuinka löytää muuttunut Morgan hopeadollari

By | 14 joulukuun, 2021

Suurin osa Morganin dollariväärennöksistä on muunneltuja kopioita halvemmista numeroista jäljitelläkseen alhaisen tarjonnan ja suuren kysynnän vastineita. Morganin muokattuimmat päivämäärät ovat: 1884-S, 1886-O, 1889-CC, 1892-S, 1893-S, 1894-P, 1895 proof, 1895-S, 1896-O, 1896-S, 1901,P , 1903-S ja 1904-S.

Tällaisessa artikkelissa ei ole tarpeeksi tilaa käsitelläkseen yksityiskohtaisesti kaikkia pieniä eroja Morganin dollariasioiden välillä. Haluan korostaa, että sen määrittäminen, onko katsomasi kolikko todellinen vai väärennetty, on melko helppoa, kun tietää mitä etsiä.

Yleisin lahja muunnetuille hopeadollareille on rahapajan merkki, joka ei ole osa kenttää, mutta joka on juuttunut paikalleen. Rahapajan merkin poistamisen tapauksessa virtausviivat kiertävät tai mentorimerkki, jota ei enää ole. Virtauslinjojen jäljitys vaatii suurta suurennusta.

Perusteellinen tieto siitä, miten jokainen valuuttaemissio tuotetaan, on välttämätöntä niiden vaihteluiden havaitsemiseksi. Tutki, missä alkuperäisessä kolikossa esiintyi halkeamia, jotka eivät näy muunnetussa kappaleessa.

Jokaisessa tietyn minttulajikkeen tai tuolin kolikossa on usein pieniä sipuleita tai sileitä alueita, jotka eivät näy muutoksessa. Munanheitto on helppo havaita, kun tietää mitä etsiä.

Mintun merkit voivat olla merkkejä kiusaamisesta. Esimerkiksi pientä pyöristettyä ”S”-kirjainta käytettiin vuosina 1879-1900 ja toista ”S”-tyyliä käytettiin vuosina 1901-1904.

Morgan-dollarien hienovaraisten erojen havaitseminen on keskeinen tapa havaita väärennös tai muutos. Alkuperäisessä 1893-S:ssä päivämäärän ”1” on sijoitettu suoraan linjaan reunassa olevan loven kanssa. Vuoden 1893 ”3” on hieman muita numeroita korkeampi, ja se on myös reunustettu lovilla.

1894-O annetaan usein nimellä 1894-P poistamalla sen rahapajan merkki. Etsi ominaisuuksia, kuten arvostetun köyhän New Orleansin alku. Aidolla 1894-P:llä on voimakas potku ja 2 kuoppia LIBERTYn ”R”-kirjaimessa.

Huulten koot ja ominaisuudet vaihtelevat joidenkin rahapajojen välillä. Toisin sanoen San Francisco Morganeissa on litistetty ja pyöristetty reuna, kun taas Philadelphia-kappaleilla oli terävä, melkein lankareuna.

Auttaa saamaan läheisiä ja yksityiskohtaisia ​​kuvia kolikoista, jotka haluat vahvistaa. Siellä on paljon yksityiskohtaista tietoa alkuperäisen kolikon ainutlaatuisista ominaisuuksista, joita muunnetulla kolikolla ei olisi. Hyvä viite on PCGS-kirja: ”Official Guide to Currency Classification and Conrafeiting Detection”.

Kun sinulla on luotettavaa tietoa alkuperäisestä artikkelista, todistamasi valuutan vertailu on melko yksinkertaista. Kolikon todistamisesta tai rankaisemisesta on henkilökohtaista nautintoa. Katso muut väärennösten havaitsemista käsittelevät artikkelini saadaksesi muita tapoja testata kolikoiden aitoutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.