Harvinaiset amerikkalaiset valuutat ja vuoden 1981 amerikkalaisen analyysin hopeadollari

By | 9 joulukuun, 2021

American Valuation Commission perustettiin vuoden 1792 rahapajalain perusteella, ja se jatkoi toimintaansa vuoteen 1971 saakka, jolloin jalometalleja ei enää käytetty amerikkalaisissa kiertovaluutoissa.

Vuonna 1977 komissioon ei nimitetty yhtään jäsentä. Sitten vuonna 1980 presidentti Jimmy Carter allekirjoitti lain arviointikomission kumoamiseksi kokonaan.

Näistä vuoden 1981 hopeahopeadollareista on tullut harvinaisia ​​amerikkalaisia ​​kolikoita, joita ei ole tuottanut Yhdysvaltain rahapaja.

Arviointikomitean tehtävänä oli valvoa Yhdysvaltain rahapajan tuottamien viime vuoden peruskullan, hopean ja kolikoiden vuosittaista testausta varmistaakseen, että ne täyttävät vaatimukset. Vuodesta 1797 lähtien hän tapasi suurimman osan vuosista Philadelphia Mintissa.

1960-luvun lopulla puolustuslogistiikkaviraston varastossa oli yli 165 miljoonaa unssia hopeaa. Liittovaltion hallitus myi suuren osan tästä hopeasta avoimilla markkinoilla vuosina 1980 ja 1981.

Sen jälkeen kun Yhdysvaltain kaivos kielsi hopean käytön valuutan liikkeessä, Yhdysvaltain hallitus tunsi olevansa pakko myydä osia varannoistaan ​​yleisölle vakauttaakseen korkeat hopeamarkkinat, jotka osittain olivat luoneet Hunt-veljekset, jotka keräävät suuria määriä argjendiä.

California Continental Coin Company osti suuren osan tästä hopeasta Yhdysvaltain valtionkassavarannoista. He jatkoivat 1 unssin patruunoiden sekä 10 unssin ja 100 unssin vavojen tuotantoa vuonna 1981.

He varmistivat, että kaikki tiesivät, että se oli valmistettu hopeasta, jota säilytettiin San Franciscon arviointitoimistossa sanoen rohkeasti KIRJOITETTU AMERIKAN VARASTON HOPEISTA JA Aiemmin säilytetty US ASSAY OFFICE SAN FRANCISCOssa. Monet ihmiset, jotka ostavat näitä jalometalliharkkoja, ajattelevat edelleen, että ne on valmistanut Yhdysvaltain rahapaja San Franciscossa arviointitoimistoa varten.

Takana oleva CC tarkoittaa mannervaluuttaa eikä Carson Cityä, mikä lisää hämmennystä entisestään. Vähittäiskauppiaat edustavat näitä jalometallipyöriä, kuten Yhdysvaltain hallitus on valmistanut julkiseen jakeluun.

Edessä näkyy kalju amerikkalainen kotka, joka lentää Yhdysvaltain lipun edessä. Kotkan selitteessä lukee ”One Troy unssi 31,1 grammaa” ja alla olevassa selityksessä lukee ”.999 Fine Silver Trade Unit” ja oliivinoksat sanojen välissä reunan ympärillä. Suunnittelu muistuttaa Yhdysvaltain rahapajan kolikoita, mutta ei niin yksityiskohtainen.

Takaosan keskelle on kirjoitettu ”Aiemmin varastoitu Yhdysvaltain analyysitoimistossa San Franciscossa” ja alla CC-logo. Legenda ”Minted From US Strategic Stockpile Silver” on rajan ympärillä, ja vuosilukua 1981 ympäröi 3 tähteä molemmilla puolilla.

Näitä on vain hieman vaikeampi löytää kuin Engelhard Prospectors tai muita hopeapyörteitä, mutta ne eivät ole aivan harvinaisia ​​amerikkalaisia ​​valuuttoja. Ne ovat esimerkki Amerikan jalometallitankojen historiasta, joka edelsi Prospectoria vuodella.

10 unssin ja 100 unssin hopeapalkeissa on samanlaisia ​​yksityiskohtia leimattu, mutta niitä ei ole niin helppo sekoittaa nykyisiin US Mint -tuotteisiin. Ne näyttävät tavallisilta tangoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.