Harvinaiset yhdysvaltalaiset ja ulkomaiset kolikot

By | 13 toukokuun, 2022

Katso kaikki Yhdysvaltain kolikot US Coins -oppaasta. Dollarikolikoiden arvo on vähintään 6 dollaria, Intian sentin hinta on 25 sentistä ylöspäin. Penny, jossa on 2 samaa puolta, on taikurin kolikko (Voit aina läppä). Mitä tulee ulkomaisiin kolikoihin, elleivät ne ole hopeaa, niillä ei todellakaan ole arvoa. Jos paperiraha oli märkä joesta, se on todennäköisesti huonossa kunnossa eikä kovin keräilykelpoinen.

Kuvaamasi ulkomainen kolikko on pronssinen irlantilainen penni, jossa on kana ja poikaset. Arvo riippuu kulumisen määrästä, sen niukkuudesta ja sen kysynnästä. Tuona vuonna lyötiin 17,52 miljoonaa mallia, jota käytettiin vuosina 1928-68. Se voi olla arvoltaan noin 0,10 kovassa kulumisessa noin 0,50 keskimääräiseen kulumiseen ja ehkä 2 dollariin kevyessä kulumisessa. Jos luet muut maan, nimellisarvon ja päivämäärän mukaan, voin antaa myös niille arvoalueita. Voit myös kokeilla kirjastoa, josta löytyy kopio Standard Catalog of World Coins -luettelosta saadaksesi lisää mielenkiintoisia tietoja, kuvia ja arvoja.

Kolikon arvo voi olla muutamien tekijöiden perusteella: 1943 Cent Truly Being kuparitiedot alla) Yhdysvaltain rahapaja, johon se lyötiin. Kolikon kunto tai luokka. Missä ja miten myyt.

Edellisvuodelta jäljelle jääneistä kolikon aihioista tehtyjä kuparia 1943 senttiä on vain muutama, joiden arvo on tuhansia dollareita. Viime vuosina ”1943 S” (San Francisco Mint) kuparikolikko on mennyt huutokaupassa noin 60 000 dollarilla. Muistan P (Philadelphia) rahapajan hinnat vaihtelevat noin 10 000 dollarista monta vuotta sitten 73 000 dollariin viime aikoina. Tästä kolikosta on monia väärennöksiä, joten varmista, että se on aito.

Jos sinulla on kuparinvärinen 1943 sentti, joka voi tarttua magneettiin, luulen, että sinulla voi olla vuoden 1943 terässentti, jonka joku oli kuparoitu. Olen viime aikoina kuullut monista näistä väärennöksistä. Koska kaksi kappaletta, jotka myivät vuosi tai kaksi sitten ja pääsivät uutisiin.

Aito kupari 1943cent painoi 3,11 grammaa, vuonna 1943 teräksiset 2,7 grammaa ja olivat sinkittyjä. Vuodesta 1944 vuoteen 1982 se painoi 3,11 grammaa ja oli jälleen 95 % kuparia.

Varo vuoden 1943 kolikoita, joihin on ruiskutettu kuparia tai muutettuja päivämääriä 1948 sentissä. Vuodesta 1943 lähtien he valmistivat terässenttiä. Katso, vetääkö se magneettiin. Monet ihmiset ovat puhdistaneet, kiillottaneet tai pinnoittaneet senttejä yrittääkseen myydä niitä arvokkaina. Ne eivät ole ollenkaan keräilykelpoisia!

Jotkut ulkopuoliset mahdollisuudet ovat: Se on sentti, joka on pinnoitettu jollain toisella metallilla. Olen nähnyt kuparia, lyijyä, juotetta, tinasinkkiä tai hopeaa. Olen jopa nähnyt senttejä puhdistettuna metallinpuhdistusaineissa, jotka muuttavat värinsä kuparin sävyiksi. Useimmissa kolikkokaupoissa ja kaikissa suurissa tai pienissä kolikkonäytöksissä on tarpeeksi asiantuntevia ihmisiä tunnistamaan tämä kappale sinulle. Nämä harvinaiset kolikot voivat myydä ja myydään huutokaupassa mihin tahansa hintaan.

Ei ole tiedossa, kuinka monta 1955 senttiä tehtiin tällä meistillä. Koska kaikki sentinkeräilijät haluavat sellaisen keräilijöilleen, hinnat pysyvät korkeina. Myös myyntihinta on luokan mukainen. Arvosteluasteikko vaihtelee 1:stä 70:een. Arvosanan 40 listahinta on noin 1 400 dollaria, mutta arvosanalla 65 37 500 dollaria. Joten kolikot on tutkittava yksi kerrallaan markkina-arvon saamiseksi.

1990-sentti on sinkkiydin, jossa on kuparipinnoitus. Rahapaja iskee molemmille puolille kerralla ja kolikon kuva ei olisi ehjä, ellei se olisi istunut kunnolla meistien väliin. Kolikon yhdessä osassa käytetty pinnoitus saa minut uskomaan tähän.

Jos olet edelleen epävarma, ohjaan sinut mielelläni kolikkohenkilön luo alueeltasi. Jos kirjoitat takaisin yleiseen sijaintiisi, kuten lähimmät suuret kaupungit, jotkin paikalliset puhelinnumerot ja postinumerot sekä alueesi postinumerot, voin ohjata sinut lähellä olevan amerikkalaisen numismaattisen yhdistyksen jäsenen/jälleenmyyjän luo. He ovat eettisiä ja luotettavia tai useimmissa suurissa kolikkonäytöksissä on apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.