Hyviä syitä käyttää kryptovaluutta Bitcoinia

By | 11 joulukuun, 2021

Bitcoin on suhteellisen uusi valuutta, joka on juuri alkanut tulla suurille markkinoille.

Kriitikoiden mukaan bitcoinien käyttö on vaarallista, koska –

  • Niillä ei ole todellista arvoa

  • Niitä ei säännellä

  • Niitä voidaan käyttää laittomiin liiketoimiin

Silti kaikki suuret markkinatoimijat puhuvat bitcoinista. Tässä on joitain hyviä syitä, miksi sinun pitäisi käyttää tätä kryptovaluuttaa.

Nopeat maksut – Jos maksut suoritetaan pankkien kautta, tapahtuma kestää useita päiviä, myös pankkisiirrot kestävät pitkään. Toisaalta transaktiot virtuaalivaluutta Bitcoinilla ovat yleensä nopeampia.

”Zero Confirmation” -tapahtumat ovat välittömiä, kun elinkeinonharjoittaja hyväksyy riskin, jota Bitcoin-lohkoketju ei ole vielä hyväksynyt. Jos myyjä vaatii hyväksynnän, kauppa kestää 10 minuuttia. Tämä on paljon nopeampi kuin mikään pankkien välinen siirto.

halpa – Luotto- tai pankkikorttitapahtumat suoritetaan välittömästi, mutta sinua veloitetaan tämän edun käyttämisestä. Bitcoin-tapahtumissa palkkio on yleensä alhainen, ja joissain tapauksissa se on ilmaista.

Kukaan ei voi viedä sitä pois – bitcoin on hajautettu, joten mikään keskusviranomainen ei voi ottaa prosenttiosuutta talletuksistasi.

Ei palautusta – Kun käyt kauppaa bitcoineilla, ne ovat poissa. Et voi palauttaa niitä ilman vastaanottajan suostumusta. Näin ollen on vaikea tehdä petoksia hyvittämällä, mikä usein joutuu luottokorttien käyttäjille.

Ihmiset ostavat tavaroita, ja jos he havaitsevat sen viallisiksi, he kääntyvät luottokorttitoimiston puoleen saadakseen hyvityksen, mikä käytännössä peruuttaa tapahtuman. Luottokorttiyhtiö tekee tämän ja veloittaa sinulta kalliin palautusmaksun, joka vaihtelee 5–15 dollarin välillä.

Suojatut henkilötiedot – Luottokorttien numerot varastetaan verkkomaksujen yhteydessä. Bitcoin-tapahtuma ei vaadi henkilökohtaisia ​​​​tietoja. Sinun on yhdistettävä yksityinen avaimesi ja Bitcoin-avaimesi yhdessä suorittaaksesi tapahtuman.

Sinun on vain varmistettava, että yksityinen avaimesi ei ole ulkopuolisten saatavilla.

Se ei ole inflaatio – Federal Reserve tulostaa lisää dollareita aina, kun talous heikkenee. Hallitus tuo uutta rahaa talouteen, mikä saa valuutan heikkenemään, mikä aiheuttaa inflaatiota. Inflaatio heikentää ihmisten mahdollisuuksia ostaa tavaroita, koska hyödykkeiden hinnat nousevat.

Bitcoineja rajoitettu määrä. Järjestelmän tarkoituksena oli lopettaa bitcoinien lisääminen, kun se saavutti 21 miljoonaa. Tämä tarkoittaa, että inflaatio ei ole ongelma, mutta deflaatio toimii, jolloin hyödykkeiden hinnat laskevat.

Puolinimettömät toiminnot – Bitcoin on suhteellisen yksityinen, mutta läpinäkyvä. Bitcoin-osoite on määritetty lohkoketjussa. Jokainen voi katsoa lompakkoosi, mutta nimesi on näkymätön.

Helppoja mikromaksuja – Bitcoinien avulla voit suorittaa ilmaisia ​​mikromaksuja 22 sentin arvosta.

Korvaa fiat-valuuttoihin – Bitcoinit ovat hyvä vaihtoehto kansallisten valuuttojen säilyttämiseen, jotka hallitsevat pääomaa ja korkeaa inflaatiota.

Bitcoineista on tulossa laillisia – Suuret instituutiot, kuten Englannin keskuspankki ja Fed, ovat päättäneet ottaa bitcoineja kauppaan. Yhä useammat myyntipisteet, kuten Reditt, Pizza, WordPress, Baidu ja monet muut pienet yritykset hyväksyvät nyt bitcoin-maksuja. Monet binäärikauppiaat ja forex-välittäjät antavat myös mahdollisuuden käydä kauppaa bitcoineilla.

Bitcoin on uuden kryptovaluutan aikakauden edelläkävijä, teknologia, jonka avulla voit katsoa valuutan tulevaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.