ICO Token Valuation ja väärä painotus Blockchainin teknisille asiantuntijoille ja ICO-neuvojille

By | 31 elokuun, 2022

Tilastoja ei voitu enää sivuuttaa. Useimmat ICO:t tankkaavat ja pysyvät paikoillaan, kun rahakkeet saapuvat kryptopörsseihin, kun vimma ja joukkomyyntiin osallistuva ”FOMO” on ohi.

Useimmat ICO-ilmiötä seuraavista seuraajista ovat yleisesti samaa mieltä siitä, että viime kuukausien trendi on ollut, että ICO:t ovat menettäneet arvoaan yleisömyynnin jälkeen, ja monet ostajat odottavat turhaan heille luvattua ”kuuta”, kun kryptovaluutta osuu pörssiin. portaali.

Se, mistä ei kuitenkaan keskustella, on tärkein syy, miksi olemme todistamassa tätä ilmiötä ja mitä joukkomyyntiin osallistujat, mukaan lukien luokitusyritykset, joihin useimmat meistä luottavat valinnoissaan, tekevät väärin valitessaan, mikä ICO on arvokkain. , tai sillä on paras todennäköisyys nousta arvossaan, kun joukkomyynti on ohi.

Vaikka ilmiölle voidaan perustellusti tarjota monia syitä, yksi tosiasia on mielestäni luultavasti vastuullisempi tästä kuin useimmat muut kiistanalaiset syyt: ICO-tunnuksen arvostus ja ”lohkoketjuasiantuntijoiden” ja ”ICO-neuvojien” väärä painotus. ” tai ”tekniset whizkids” erc20-tokeneille.

Olen aina ajatellut, että lohkoketjun teknisten asiantuntijoiden tai ICO:n teknisten neuvonantajien tarve on liioiteltu tai jopa täysin väärä, kun projekti arvioidaan näillä kriteereillä, ellei projekti todella yritä luoda aivan uutta kolikkokonseptia. Useimpien ERC20-merkkien ja -kolikoiden kohdalla todella tärkeä huomio olisi tunnuksen takana oleva liiketoimintasuunnitelma sekä tiiminjohtajien johtamisen edeltäjät ja johtoprofiilit.

Kuten kaikkien alalla toimivien pitäisi tietää, ERC20-tunnuksen luominen Ethereumista tai vastaavien tokenien luominen muista kryptovaluutoista ei vaadi suurta teknistä taitoa tai yliarvostettua blockchain-neuvojaa (itse asiassa uusien ohjelmistojen kanssa, Täydellinen tekninen aloittelija voi tehdä ERC20 Tokenin alle 10 minuutissa.

Joten teknisen ei pitäisi enää olla edes iso juttu tokeneille). Keskeisenä tulisi olla liiketoimintasuunnitelma; yrityskokemuksen taso; hankejohtajien osaaminen ja päärahoitusyhtiön liiketoimintamarkkinointistrategia.

Suoraan sanottuna asianajajana ja yrityskonsulttina useissa yrityksissä maailmanlaajuisesti en voi ymmärtää, miksi ihmiset etsivät jatkuvasti venäläisiä tai korealaisia ​​tai kiinalaisia ​​”Crypto Whiz” tai ”Crypto Advisor” määrittääkseen ICO:n vahvuuden. joka on pohjimmiltaan joukkorahoituskampanja LIIKETOIMINTAKONSEPTIIN…

Olen vahvasti sitä mieltä, että se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi useimmat ICO:t eivät koskaan täytä julkaisua edeltävää hypeään. Aikakaudella, jolloin tunnuksenluontiohjelmistoja, alustoja ja freelancereita on runsaasti, suhteeton keskittyminen lohkoketjukokemukseen tai promoottorien teknisiin kykyihin on enimmäkseen väärässä paikassa. Se on kuin yrittäisi arvostaa yrityksen todennäköistä menestystä sen henkilöstön kyvyn perusteella luoda hyvä verkkosivusto tai sovellus. Tuo juna lähti asemalta kauan sitten teknisten käsien lisääntyessä freelance-sivustoilla, kuten Guru; Upwork, freelancerina ja jopa Fiverr.

Ihmiset vaikuttivat liian vangituilta ICO:ta, erityisesti ERC20 Ethereum -pohjaisia ​​tokeneita, mainostavien ihmisten hypetykseen ja tekniseen pätevyyteen, ja sitten ihmettelevät, miksi teknisesti ylivoimainen venäläinen, kiinalainen tai korealainen ei voi toimittaa yrityksen liiketoimintaa varainhankintakampanjan jälkeen.

Jopa monet ICO Rating -yrityksemme näyttivät jakavan suhteettoman paljon pisteitä tiimin jäsenten kryptokokemukseen, heillä on salausneuvojan määrään ja heidän tiiminsä ICO-menestyskokemukseen sen sijaan, että olisivat keskittyneet taustalla olevaan liiketoimintamalliin. luodaan kerätyillä varoilla

Kun ymmärtää, että yli 90 % olemassa olevista kryptoista ja ICO:ista on vain tokeneita, jotka on luotu keräämään joukkorahoja ideaa varten, eikä vain tokeneja tokenin vuoksi, ihmisten painopiste siirtyy teknisistä näkökulmista merkityksellisempään arviointityöhön. itse liikeidea ja yrityksen liiketoimintasuunnitelma.

Kun siirrymme tähän arvioinnin aikakauteen ennen kuin päätämme ostaa tai sijoittaa kryptovaluutan, alamme arvostaa tulevaisuuden näkymiä tai tokeneidemme arvoa järkevien liiketoimintanäkökohtien perusteella, kuten:

– Yrityksen ja sen promoottorien Swot-analyysi

– Tiimin johtajien johtamiskyky ja kokemus

– Liikeidean järkevyys tunnuksen luomisen lisäksi

– Yrityksen markkinointisuunnitelma ja strategia näiden ideoiden myymiseksi

– Kyky toimittaa taustalla olevat tuotteet markkinoille

– Yrityksen luomien tuotteiden ja palveluiden asiakaskunta

– ja perusteet käyttöönoton ennakoimiselle markkinoilla

Useimmat ihmiset eivät ymmärtäneet, että heidän rahakkeidensa arvonnousu ICO:n jälkeen ei ole niinkään riippuvainen mistään teknisestä, vaan varoja keräävässä yrityksessä tapahtuvista hyvistä asioista ja yrityksen arvon kohoamisesta. se toteuttaa liiketoimintasuunnitelmansa ja toimittaa liiketoimintatuotteitaan.

Kryptovaluutan ostaminen ei tietenkään ole osakkeiden ostamista, eikä se ole minkään yrityksen arvopaperin ostamista. Ymmärrämme sen, mutta rahakkeet reagoivat paljon samalla tavalla kuin osakkeet reagoivat hyviin tai huonoihin uutisiin yrityksestä. Ainoa ero on, että kryptojen tapauksessa vaikutus on 100-kertainen.

Joten kun yritys saavuttaa jonkin taloudellisen tai liiketoiminnan virstanpylvään, sen rahakkeen hinta pörssissä nousee… ja se laskee nopeasti, kun mitään hyvää ei tapahdu. Joten, mitä yritys aikoo tehdä ja miten se tekee sen ICO:n jälkeen, pitäisi olla äärimmäisen tärkeää kaikille, jotka eivät halua nähdä Tokeniensa arvon romahtavan ja pysyvän alas ikuisesti.

Toki useimmat rahakkeet romahtaisivat, kun rahakkeet osuvat salausvaihtoon ICO:n jälkeen, niiden takia, jotka haluavat saada välittömiä voittoja, mutta se, tuleeko se koskaan takaisin antamaan sinulle odotettuja moninumeroisia voittoja, riippuu aina kriteereistä. Kuvasin jo edellä. Kun olet ostanut tunnuksen, ”crypto Advisor’s” ja ”technical whizkids” arvot menevät nollaan suhteessa rahakkeiden potentiaaliin kuuhun.

Tätä todellisuutta seuraten mielestäni älykkään krypto-ostajan tai sijoittajan tulisi keskittyä vähemmän siihen, kuinka monta krypto-neuvojaa projektilla on tai kuinka teknisesti vakaa tiimi on (ellei yrityksen alleviivattu liiketoiminta ole luonteeltaan teknistä) ja keskittyä enemmän johtamiseen, ICO:n kautta varoja keräävän yrityksen markkinointi ja mahdollinen asiakaskunta.

Toisin sanoen, jaa enemmän pisteitä ICO:n liiketoiminta- ja johtamispuolelle teknisten ammattislangien sijaan, jotka eivät auta merkkiäsi markkinoilla, kun rahat on kerätty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.