Infliv Exchange – Pelin vaihtaja

By | 1 syyskuun, 2022

Infliv pyrkii tarjoamaan kaikille kryptokauppiaille enemmän voittoja ilman maksuja. Se on ensimmäinen täydellinen vaihto, joka tukee useita kryptovaluuttoja/tokeneita yhdellä alustalla.

Infliv on yrityksen nimi, joka tarkoittaa, että tiedot ovat Live = INFLIV. Kryptovaluutta ja Blockchain ovat tämän päivän kysyntä ja kysyntä, infliv Crypto Exchange Platform tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan uusille kauppiaille. Se on kryptovaluuttapörssi, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa useilla kryptovaluutoilla BTC:tä, ETH:ta, USDT:tä ja alkuperäistä token IFV:tä vastaan.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme nopean ja suojatun kaupankäyntikokemuksen BTC-, ETH-, USDT- ja IFV-kaupankäyntivaihtoehdoissa. Infliv asettaa etusijalle varojen ja käyttäjätietojen turvallisuuden vaatimalla käyttäjiä ottamaan käyttöön 2FA:n Google Authenticatorin tai U2F-suojausavaimen avulla. Rahastojen turvallisuuden turvaamiseksi suurin osa järjestelmävaroista säilytetään kylmälompakoissa ja vain n. 0,5 % kryptovaroista on saatavilla hot lompakoissa päivittäistä alustatoimintoa varten.

Ominaisuuden käyttöönotto

Otamme alustan käyttöön suunnilleen seuraavassa järjestyksessä

 • Spot-kauppa

 • Marginaalikauppa

 • Futuurit

 • Nimetön välitön vaihto

Infliv tukee kauppapareja seuraavissa kolikoissa

 • BTC

 • ETH

 • USDT

 • IFV

Kaikki kauppiaat haluavat vähimmäismaksun kryptokaupankäynnistä, joten meillä ei ole kaupankäyntimaksua. Infliv on maailman ensimmäinen tilaukseen (tilaukseen) perustuva kryptovaluuttapörssi, jossa käydään rajoittamatonta kauppaa vähimmäiskuukausimaksuilla ja joka saa tuloja kuukaudessa Infliv Token -osakkeeseesi.

Infliv on maailmanluokan digitaalisen valuutan (cryptocurrency) vaihto, Infliv on ainoa kryptovaluuttapörssi alustavassa kolikkotarjouksessa ( ICO ) maailma, jonka avulla voit käydä kauppaa kuukausitilauksella, sinun ei tarvitse maksaa kaupasta Infliv Exchangessa, Maailman digitaalisen valuutan vallankumouksessa. Infliv pyrkii tarjoamaan kaikille kryptokauppiaille enemmän voittoja ilman maksuja. Se on ensimmäinen täydellinen vaihto, joka tukee useita kryptovaluuttoja/tokeneita yhdellä alustalla.

Ongelmat & Ratkaisut

Ongelmia

Kaupankäyntipalkkiot ovat enimmäkseen vain pieni prosenttiosuus tai prosenttiosuus, joten useimmat ihmiset eivät välitä niistä. Mutta kun olet ammattimainen elinkeinonharjoittaja – tai haluat tulla sellaiseksi, maksat liian paljon rahaa palkkioiden muodossa ajan myötä.

Ratkaisut

Tämän välttämiseksi INFLIV esittelee maailman ensimmäisen tilaukseen (jäsenyyteen) perustuvan kryptovaluuttojen kaupankäyntialustan, joka sallii edelleen kaupankäynnin kokonaisen kuukauden ajan, ilman KAUPPAMAKSUTA. Vain kuukausitilaus – 0,02 ETH Käytä IFV-tunnusta maksamiseen, saat 50 %:n alennuksen tilausmaksusta .

Tokenin jakelutiedot

Infliv Token (IFV) on rakennettu Ethereumin lohkoketjuteknologiaan perustuvalla ERC20-tunnuksella. Tämä tekniikka tuo skaalautuvuutta ja turvallisuutta käyttäjille, ja Token-haltijoille myönnetään eksklusiivisia etuja, kuten tuloja. Infliv-tokenin haltijat saavat 60 %:n tuoton token-suhteesta Infliv-vaihdossa saadusta kuukausittaisesta kokonaistilausmaksusta ja maksavat kuukausittaisen tilausmaksun infliv-tunnuksella ja saavat 50 %:n alennuksen maksusta. Infliv (IFV) tukee kaikkia Ethereum-lompakoita.

Miksi sinun pitäisi ostaa Infliv Token?

Infliv tarjoaa vankan sijoitusmahdollisuuden sijoittajille, jotka haluavat rakentaa varallisuutta pitkän ajan kuluessa. Tämä ei ole rikastu nopeasti -ohjelma tai mahdollisuus ansaita rahaa yhdessä yössä. Sijoittajat, jotka ostavat tokeneita ja pitävät niitä pitkällä aikavälillä, saavuttavat poikkeuksellisia tuloksia ja tuottoa sijoitukselleen.

 • Kokenut johtoryhmä, jolla on kokemusta menestyvän yrityksen johtamisesta.

 • Kaikki kauppiaat haluavat vähimmäismaksuja kaupankäynnistä. Meillä ei ole kaupankäyntimaksuja.

 • Infliv esittelee maailman 1. Subscription (jäsenyys) -pohjaisen kryptovaluuttapörssin.

 • Token Haltijoille myönnetään eksklusiivisia etuja, kuten tuloja. Infliv-tokenin haltijat saavat 60 %:n tulot Token-suhteesta Infliv Exchangessa saadusta kuukausittaisesta tilausmaksusta ja maksavat kuukausittaisen tilausmaksun infliv-tunnuksella ja saavat 50 %:n alennuksen maksusta.

 • Tulevaisuudessa (2019) Infliv rakentaa hajautetun pörssin, jossa IFV:tä käytetään yhtenä tärkeimmistä perusresursseista sekä käytettävä kaasu.

 • 24 tunnin asiakastuki. Näimme, että kryptovaluutta on tulevaisuuden valuutta ja Blockchain on tämän vuosisadan uusi löytö, joten tarjoamme asiakkaillemme nopean ja suojatun kaupankäyntikokemuksen BTC-, ETH-, USDT- ja IFV-kaupankäyntivaihtoehdoissa. Infliv asettaa etusijalle varojen ja käyttäjien turvallisuuden. vaatimalla käyttäjiä ottamaan käyttöön 2FA:n Google Authenticatorin tai U2F-suojausavaimen avulla. Rahastojen turvallisuuden turvaamiseksi suurin osa järjestelmävaroista säilytetään kylmälompakoissa ja vain n. 0,5 % kryptovaroista on saatavilla hot lompakoissa päivittäistä alustatoimintoa varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.