Jos uskot, että missasit online-voiton vallankumouksen, kokeile kryptovaluuttaa

By | 19 tammikuun, 2022

Kun useimmat ihmiset ajattelevat kryptovaluuttaa, he saattavat ajatella kryptovaluuttaa. Hyvin harvat ihmiset näyttävät tietävän, mitä se on, ja jostain syystä kaikki näyttävät puhuvan siitä ikään kuin he tietäisivät. Toivottavasti tämä raportti selittää kaikki kryptovaluutan näkökohdat, joten kun lopetat lukemisen, sinulla on melko hyvä käsitys siitä, mitä se on ja mitä se on.

Saatat huomata, että kryptovaluutta on sinua varten, ja ehkä et, mutta ainakin pystyt puhumaan sellaisella luottamuksella ja tiedolla, jota muilla ei ole.

Monet ihmiset ovat jo saavuttaneet miljonääristatuksen harjoittamalla kryptovaluuttoja. On selvää, että tällä upouudella alalla on paljon rahaa.

Kryptovaluutta on sähköinen valuutta, lyhyt ja yksinkertainen. Se mikä ei kuitenkaan ole niin lyhyttä ja yksinkertaista, on se, kuinka sillä on arvoa.

Kryptovaluutta on digitalisoitu virtuaalinen hajautettu valuutta, joka on tuotettu käyttämällä kryptografiaa, joka Meriam Websterin sanakirjan mukaan on ”informaation tietokonekoodausta ja dekoodausta”. Kryptografia on perusta, joka mahdollistaa pankkikortit, tietokonepankkipalvelut ja verkkokauppajärjestelmät.

Pankit eivät tue kryptovaluuttaa; sitä ei tue hallitus, vaan erittäin monimutkainen algoritmien asettelu. Kryptovaluutta on sähköä, joka on koodattu monimutkaisiin algoritmijonoihin. Rahallista arvoa antaa niiden monimutkaisuus ja suojaus hakkereilta. Tapa, jolla kryptovaluutta tuotetaan, on aivan liian vaikea toistaa.

Kryptovaluutta on suorassa vastustuksessa niin sanotun fiat-rahan kanssa. Fiat-raha on valuutta, jonka arvo on peräisin hallituksen asetuksesta tai laista. Esimerkkejä ovat dollari, jeni ja euro. Kaikki laillisiksi maksuvälineiksi määritellyt valuutat ovat paperirahaa.

Toisin kuin fiat-raha, toinen osa siitä, mikä tekee kryptovaluutoista arvokasta, on se, että kuten hopean ja kullan kaltaisia ​​hyödykkeitä, niitä on vain rajoitettu määrä. Vain 21 000 000 näistä erittäin monimutkaisista algoritmeista on luotu. Ei enempää ei vähempää. Sitä ei voida muuttaa tulostamalla enemmän kuin hallitus, joka tulostaa enemmän rahaa paisuttaakseen järjestelmää ilman tukea. Tai pankki muuttaa digitaalista kirjaa, jonka Federal Reserve kehottaa pankkeja tekemään sopeutuakseen inflaatioon.

Kryptovaluutta on keino ostaa, myydä ja sijoittaa, joka välttää täysin valtion valvonnan ja pankkijärjestelmät, jotka seuraavat rahasi liikkeitä. Maailmantaloudessa, joka on epävakaa, tästä järjestelmästä voi tulla vakaa voima.

Kryptovaluutta antaa sinulle myös suuren anonymiteetin. Valitettavasti tämä voi johtaa rikollisen elementin väärinkäyttöön, joka käyttää kryptovaluuttaa omiin tarkoituksiinsa, aivan kuten tavallista rahaa. Se voi kuitenkin myös estää hallitusta seuraamasta jokaista ostostasi ja loukkaamasta yksityisyyttäsi.

Kryptovaluutta on useissa muodoissa. Bitcoin oli ensimmäinen ja on standardi, josta kaikki muut kryptovaluutat syntyvät. Ne kaikki tuotetaan perusteellisilla aakkosnumeerisilla laskelmilla käyttämällä kehittynyttä koodaustyökalua. Jotkut muut kryptovaluutat ovat Litecoin, Namecoin, Peercoin, Dogecoin ja Worldcoin. Niitä kutsutaan altcoineiksi yleisnimeksi. Jokaisen niistä hintoja säätelee tietyn kryptovaluutan tarjonta ja kyseisen valuutan kysyntä markkinoilla.

Kryptovaluutan alkuperä on varsin jännittävä. Toisin kuin kulta, joka on louhittava maasta, kryptovaluutta on vain merkintä virtuaalikirjassa, joka on tallennettu useisiin tietokoneisiin ympäri maailmaa. Nämä tietueet on ”purettava” matemaattisten algoritmien avulla. Yksittäiset käyttäjät tai todennäköisemmin käyttäjäryhmä suorittavat laskennallisen analyysin löytääkseen tietyn tietojoukon, jota kutsutaan lohkoiksi. Kaivostyöläiset löytävät tietoja, jotka luovat tarkan mallin salausalgoritmille. Tässä vaiheessa se soveltui sarjaan ja he löysivät lohkon. Kun vastaava määrä dataa lohkossa vastasi algoritmia, tietolohko oli salaamaton. Miner saa palkkion tietyn määrän kryptovaluuttaa. Ajan myötä palkkion määrä pienenee kryptovaluutan pienentyessä. Lisäksi uusien lohkojen etsimiseen tarvittavien algoritmien monimutkaisuus lisääntyy. Laskennan kannalta sopivan sarjan löytäminen on vaikeampaa. Molemmat skenaariot yhdessä vähentävät kryptovaluuttojen luontinopeutta. Tämä jäljittelee kaivostuotteiden, kuten kullan, monimutkaisuutta ja niukkuutta.

Nyt kaikki voivat kiinnostua. Bitcoinin luojat ovat tehneet avoimen lähdekoodin kaivostyökalun, joten se on ilmainen kaikille. Heidän käyttämänsä tietokoneet toimivat kuitenkin 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Algoritmit ovat erittäin monimutkaisia ​​ja suoritin toimii täydellä nopeudella. Monilla käyttäjillä on erikoistuneet tietokoneet, jotka on tehty erityisesti kryptovaluuttojen louhintaan. Sekä käyttäjää että erikoistunutta tietokonetta kutsutaan kaivosmiehiksi.

Kaivosmies (ihmiset) pitää myös kirjanpitoa liiketoimista ja toimii tilintarkastajana, jotta kolikko ei toistu millään tavalla. Tämä estää järjestelmän hakkeroinnin ja eston. He saavat palkkaa tästä työstä hankkimalla uuden kryptovaluutan joka viikko, kun he tukevat työtään. He tallentavat kryptovaluuttansa erityistiedostoihin tietokoneilleen tai muille henkilökohtaisille laitteilleen. Näitä tiedostoja kutsutaan lompakoiksi.

Tehdään yhteenveto tarkastelemalla muutamia määritelmiä, jotka olemme oppineet:

• Kryptovaluutta: elektroninen valuutta; kutsutaan myös digitaaliseksi valuutaksi.

• Fiat-rahat: mikä tahansa laillinen maksuväline; valtion tukema, käytetään pankkijärjestelmässä.

• Bitcoin: kryptovaluuttojen alkuperäinen ja kultastandardi.

• Altcoin: muut kryptovaluutat, jotka on luotu samoilla prosesseilla kuin bitcoin, mutta pienillä muutoksilla niiden koodaukseen.

• Kaivosmies: henkilö tai ryhmä henkilöitä, jotka käyttävät omia resurssejaan (tietokoneita, sähköä, avaruutta) digitaalisten kolikoiden louhimiseen.

o Myös erikoistietokone, joka on luotu erityisesti uusien kolikoiden etsimiseen laskennallisen algoritmisarjan avulla.

• Lompakko: pieni tiedosto tietokoneellasi, johon tallennat digitaalista rahaa.

Kryptovaluuttajärjestelmän käsite pähkinänkuoressa:

• Sähköinen raha.

• Poimi henkilöitä, jotka käyttävät omia resurssejaan kolikoiden etsimiseen.

• Vakaa, lopullinen valuuttajärjestelmä. Esimerkiksi vain 21 000 000 bitcoinia tuotetaan koko ajan.

• Ei vaadi hallituksia tai pankkeja saamaan sen toimimaan.

• Hinnat määräytyvät löydettyjen ja käytettyjen kolikoiden määrän sekä väestön hallussapitotarpeen mukaan.

• Kryptovaluuttoja on useita, ensisijaisesti bitcoin.

• Voi tuoda suurta vaurautta, mutta, kuten mikä tahansa sijoitus, sisältää riskejä.

Useimmat ihmiset pitävät kryptovaluutan käsitettä kiehtovana. Tämä on uusi esiintymä, josta voi tulla seuraava kultakaivos monille heistä. Jos huomaat, että kryptovaluutta on jotain, josta haluat tietää lisää, olet löytänyt oikean raportin. En kuitenkaan juurikaan koskenut pintaa tässä raportissa. Kryptovaluutoissa on paljon, paljon enemmän kuin mitä olen täällä kokenut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.