Kaikki mitä sinun tulee tietää ICO:sta

By | 7 tammikuun, 2022

Mikä on ICO: Ei niin kauan sitten Bitcoin koki syntymisprosessin ja lupauksia mahdollisesta tulevaisuudesta, vaikka tulkittiin ja ymmärrettiin sopimattomaksi askeleeksi kohti digitaalista valuuttaa. Bitcoinin kypsymisen jälkeisinä vuosina kryptovaluuttojen ekosysteemi räjähti. Äskettäin liikkeeseen laskettujen kolikoiden syntyvyyden heikkenemisen joukossa on eräänlainen transaktio nimeltä ”Initial Coin Placement” tai ICO. ICO on taloudellista tukea vaativa työkalu, joka sisältää kaupankäynnin kryptovaluutoilla, jotka on tarkoitettu pitkällä aikavälillä vastineeksi nykyisten kryptovaluuttojen käyttöarvosta. The Financial Timesin mukaan ICO:ita ei valvo kryptovaluuttojen tarjontaa ja jakelua koskevia lakeja, joissa sijoittajat voivat siirtää rahaa.

Toisaalta The Economist kuvailee ICO:ita digitaalisiksi tunnuksiksi, jotka myönnetään lehtien ja lohkoketjujen ei-rootable-jakelun perusteella.

Yhteenvetona voimme sanoa, että ICO on uusi kannettava katapultti, joka avaa tilaa kryptovaluutoille.

Lait: Smith + Crown selittää, että useimmat ICO:t ovat ohjelmistotunnuksia, jotka liittyvät aikaan ennen kuin ne ovat ostettavissa. Lakisääteisten vaatimusten kiertämiseksi käytetään nykyään usein ”joukkomyyntiä” tai ”lahjoitusta” ICO:n sijaan.

Onko mahdollista, että ICO voi hidastua: tässä suhteessa Crypto Hustle kirjoittaa tuoreessa artikkelissa, että ICO-hysteria johtuu niistä ihmisistä, jotka aiemmin ottivat Ethereumin ja ovat nyt kiinnostuneita palaamisesta. Ei siis voida olettaa, että nautintojen tavoittelun vaiheet kestävät pitkään tai ei, mutta kun korjaukset tulevat, nähdään mitkä kryptat jäävät paikoilleen.

Jos ICO on turvallinen osto: jos otat riskin, et ota riskiä kiinnittämättä huomiota kapitalismin loppumiseen tai siihen, että juuri tämä asia voi haudata sinut maahan ilman pääomaa, niin mene eteenpäin, tämä on sinun kutsusi.

Nyt kun olemme keränneet tietoa ICO:sta, siirrytään viimeiseen kysymykseen.

Mikä on ICO:n tulevaisuus: Vuoden 2017 tutkimusraportin mukaan ”noin 46 prosenttia ICO:ista ei ole saavuttanut toteutusvaihetta, vaikka ne ovat keränneet noin 104 miljoonaa dollaria.”

Syyt:

  • Lisääntynyt riski sijoittaa kryptovaluuttaan.

  • Drakoniset säännöt.

  • Kovat kilpailut.

  • Vähentynyt tuotto.

  • Kryptovaluutan epävakaa luonne.

Kiina on kieltänyt ICO:n, ja Venäjä on tuonut esiin täysin erilaiset säännöt ja määräykset ICO:lle lupauksella, että sijoittajat voivat myydä rahakkeitaan takaisin. ICO:iden mainostaminen Googlessa ja Facebookissa on hankalaa, ja Twitter on tarkoituksella kieltänyt vilpilliset kryptotilit. Korkeammat viranomaiset uskovat, että lohkoketjulla on elävä tulevaisuus, mutta ICO? Hänen tulevaisuutensa mätänee hänen omassa ihossaan, ja hän kamppailee ylittääkseen tuon ylimääräisen sillan todistaakseen uskottavuutensa.

Niin kyllä. ICO:n kuolema todellakin hämärtää ilmassa, ja ennen kuin huomaammekaan, se saattaa sulautua ja kadota ennennäkemättömällä tavalla taloudessa. Mutta silti on joitain kolikoita, jotka voivat muuttua seuraavaksi bitcoineiksi, joten sinun tulee etsiä parhaat ICO:t.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.