Kasvata kryptoasi DeFiEarnsilla: kryptoviljelyn tuottoprosenttien kokoaja

By | 21 elokuun, 2022

Vuodesta 2021 on tullut DeFin nousukausi. DeFi-markkinat kasvavat niin nopeasti, että kaikkia muutoksia on jopa vaikea seurata.

Miksi DeFi on niin erityinen? Kryptomarkkinat tarjoavat loistavan mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa monella tapaa: hajautetuilla pörssillä, tuottoaggregaattoreilla, luottopalveluilla ja jopa vakuutuksilla – voit tallettaa tokenisi kaikkiin näihin projekteihin ja saada palkkion.

Mutta kuumimmalla rahantekotrendillä on temppunsa. Uusia DeFi-projekteja käynnistyy päivittäin, korot muuttuvat koko ajan, osa pooleista lakkaa olemasta – ja on iso päänsärky seurata sitä, mutta sinun pitäisi.

No, ratkaisu on tässä. Loimme DeFi-tuottoviljelyprojektien rankingpalvelun, joka auttaa sinua löytämään luotettavan projektin korkeimmalla korolla turvalliseen kryptovaluuttojen ja rahakkeiden sijoittamiseen.

Kryptotuottoviljelyn rankingin kokoaja DeFiEarns.com lanseerattiin 1. elokuuta 2021.

Se ylläpitää 56 projektia – DEX:itä (PancakeSwap, MDEX), tuottofarmia, tuoton kerääjiä/optimoijia (PancakeBunny, Beefy Finance, AutoFarm), lainausalustoja (Venus, Annex Finance) ja jopa vipuvaikutteisen tuoton viljelyprojekteja kuten Alpaca ja Alpha Home on listattu siellä.

DeFiEarns.com tukee vielä vain kolmea verkkoa – Ethereum Mainnet, Binance Smart Chain ja Polygon. Mutta kahden kuukauden kuluttua se valmistuu muiden suosituimpien verkkojen kanssa.

Selkeä käyttöliittymä ja helpot suodattimet tekevät kaikesta yksinkertaista. DeFiEarns.com-sivuston käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla sekä tokenin että tokeniparin koroista multi-token-pooleissa, joihin voidaan tallettaa 3 tai jopa 4 tokenia. Sijoittajat voivat myös seurata sijoitusmuutoshistoriaa ja kokonaisarvoa lukittuna (TVL) eri pooleissa ja eri tiloilla.

Älä missaa tuottoa vain tallentaessasi rahakkeitasi tyhjänä – moninkertaista kryptosi DeFiErans.com-sivustolla

Huomaa kuitenkin, että DeFiin sijoittaminen on riskialtista: pysyvät tappiot, projektihakkerointi, Oracle-bugit ja kryptovaluuttojen suuri volatiliteetti – nämä ovat ongelmia, joita DeFi-tuoton viljelijät kohtaavat jatkuvasti.

Miten defearns.com toimii

Seuraa vain DeFiEarns.com-linkkiä ja kirjoita hakukenttään saamasi tunnuksen nimi – valitse sitten paras korko, mutta älä unohda tarkistaa ensin TVL. Mitä korkeampi TVL-sijoitus – sitä luotettavampi projekti.

DeFiEarns.com-sivustolla voit myös selvittää, mikä yritys auditoi projektin.

Mitä defearns.com tarkoittaa

Pidämme kaiken yksinkertaisena ja pyrimme vain yhteen ideaan – antaaksemme jokaiselle DeFi-harrastajalle mahdollisuuden valita kaikista projekteista parhaat korot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.