Katso Kolikon molemmat puolet: Luku 7 Konkurssi

By | 8 toukokuun, 2022

Luku 7 konkurssiin hakeminen voi osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi, kun henkilö tuntee olevansa velkaantunut eikä pysty maksamaan kaikkia niitä takaisin. Vaikka päätös on vaikea tehdä ja koko prosessi vie aikaa, se näyttää ainoalta oikealta vaihtoehdolta tuossa huonossa taloudellisessa vaiheessa.

Luvun 7 hakeminen auttaa saamaan helpotusta: –

Jos ajattelet samalla tavalla, et ole täysin väärässä. Kun velkasi alkavat vaikuttaa henkilökohtaiseen elämääsi, kuten ihmissuhteisiisi, unikykyysi, silloin sinusta tuntuu, että konkurssin julistaminen on ainoa vaihtoehto, joka sinulle jää. Pääset eroon suurimmasta osasta veloistasi ja voit aloittaa alusta.

Tällä asialla on myös toinen puoli: –

Nyt on aika kääntää kolikko ja nähdä konkurssin synkkä puoli. Jos haet konkurssiin, se tuhoaa luottopisteemme kokonaan. Sinun on aloitettava uudelleen luodaksesi uuden luottopisteen. Etkä ole oikeutettu uuteen luottoon tietyltä ajanjaksolta.

Asiat, jotka tulee ottaa huomioon ennen kuin haet luvun 7 konkurssia: –

  • Sinun on tarkistettava osavaltiossasi luvun 7 kelpoisuusehdot ja varmistettava, että olet oikeutettu jättämään sellaisen. Se riippuu monista tekijöistä, kuten valtion mediaanituloista ja oikean konkurssituomioistuimen valinnasta.

  • Kun olet jättänyt virallisen vetoomuksen, talousasiasi eivät ole enää henkilökohtaisia. Konkurssituomioistuimella on vahva valta puuttua taloudellisiin asioihin.

  • Hyväksyt ehdon, että luvun 7 konkurssipesänhoitaja voi myydä kaikki ei-vapautettu omaisuutesi.

  • Muutamat osavaltiot antavat mahdollisuuden valita osavaltion poikkeuslakien ja liittovaltion vapautuslain välillä. On parempi tarkistaa, antaako valtiosi tämän valinnan vai ei. Ja jos kyllä, sinun tulee verrata molempia poikkeuslakeja ja valita oikea itsesi mukaan.

  • Se ei ole välitön prosessi, ja mikä tärkeintä, se ei voi päästä eroon kaikista veloistasi. Muutama velka on maksukelvoton.

  • Konkurssiasiamiehellä on tärkeä rooli koko prosessissa. Oikean asianajajan valinta on tärkeintä. Sinun ei tule piilottaa konkurssiasianajajalta mitään rahoitukseesi liittyviä tietoja.

  • Et voi kohdella ystäviäsi tai perheenjäseniäsi eri tavalla velan takaisinmaksussa.

  • Jopa sen jälkeen, kun velkasi on purettu, konkurssipesänhoitajalla ja velkojilla on 2 kuukautta aikaa riitauttaa vastuuvapautuksesi.

  • Velkojen maksaminen kestää lähes 4-6 kuukautta hakemuksen jättämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.