Käytännön vinkkejä kryptovaluuttojen kaupankäyntiin

By | 15 tammikuun, 2022

Olen jo jonkin aikaa seurannut tiiviisti kryptovaluuttojen kehitystä ymmärtääkseni, mihin markkinat ovat menossa. Tavallinen ala-asteen opettaja opetti minulle – kun heräät, rukoilet, peset hampaat ja syöt aamiaista, siirryt vähän heräämiseen, rukoilemiseen ja sitten verkossa (alkaen coinmarketcapista) saadaksesi selville mitkä kryptovarat ovat. punaisessa.

Vuoden 2018 alku ei ollut kovin miellyttävä altcoineille ja niihin liittyville omaisuuserille. Heidän suorituksensa ovat lamautuneet pankkiirien toistuvien spekulaatioiden takia, että kryptokupla on puhkeamassa. Kiihkeät kryptovaluuttojen kannattajat kuitenkin edelleen ”pitävät kiinni”, ja totta puhuen he niittävät suuria.

Äskettäin bitcoin palasi lähes 5 000 dollariin; Bitcoin Cash lähestyy 500 dollaria, ja Ethereum on löytänyt mielenrauhan 300 dollarista. Lähes jokainen kolikko sai osuman, paitsi aloittelijoille, jotka olivat vielä jännitysvaiheessa. Kirjoitushetkellä bitcoin on palannut raiteilleen ja sen hinta on 8 900 dollaria. Monet muut kryptovaluutat ovat kaksinkertaistuneet nousutrendin alun jälkeen, ja markkina-arvo on 400 miljardia dollaria viimeaikaisesta 250 miljardista dollarista.

Jos olet hiljalleen lämpenemässä kryptovaluuttojen käyttöön ja haluat tulla menestyväksi kauppiaaksi, alla olevat vinkit auttavat sinua siinä.

Käytännön vinkkejä kryptovaluuttojen kaupankäyntiin

• Aloita vaatimattomasti

Olet kuullut, että kryptovaluuttojen hinnat nousevat nopeasti. Olet myös luultavasti saanut uutisen, että tämä nousutrendi ei välttämättä kestä kauan. Jotkut skeptikot, enimmäkseen arvostetut pankkiirit ja taloustieteilijät, kutsuvat niitä tavallisesti nopean rikastumisen suunnitelmiksi ilman vakaata perustaa.

Tällaiset uutiset voivat saada sinut kiirehtimään sijoittamaan etkä seuraa maltillisuutta. Pieni analyysi markkinatrendeistä ja kunnollisista valuutoista, joihin voit sijoittaa, voi taata sinulle hyvän tuoton. Mitä tahansa teetkin, älä sijoita kaikkia kovalla työllä ansaitsemaasi rahaa näihin varoihin.

• Ymmärtää kuinka vaihtimet toimivat

Näin äskettäin ystäväni postaavan Facebook-viestin yhdestä ystävästään, joka jatkoi kaupankäyntiä pörssissä. Hän ei tiennyt miten se toimi. Tämä on vaarallinen askel. Tarkista aina käyttämäsi sivusto ennen rekisteröitymistä tai ainakin ennen kaupankäynnin aloittamista. Jos ne edustavat kuvitteellista tiliä, jolla voit pelata, käytä tätä tilaisuutta saadaksesi selville, miltä kojelauta näyttää.

• Älä vaadi kaupankäyntiä ollenkaan

Kaupankäynnin kohteena on yli 1 400 kryptovaluuttaa, mutta kaikkien kanssa on mahdotonta käsitellä. Salkkusi levittäminen valtavalle määrälle kryptovaluutta, jota voit tehokkaasti hallita, minimoi voittosi. Valitse vain muutama niistä, lue lisää niistä ja kuinka saada heidän kaupankäyntisignaalinsa.

• Pysy raittiina

Kryptovaluutat ovat epävakaita. Tämä on heille sekä kuuluisaa että hyvää. Kauppiaana sinun on ymmärrettävä, että villit hintavaihtelut ovat väistämättömiä. Epävarmuus siitä, milloin ottaa askel, tekee ihmisestä tehottoman kauppiaan. Käytä tarkkoja tietoja ja muita tutkimusmenetelmiä ollaksesi varma, kun teet kauppaa.

Menestyneet kauppiaat kuuluvat useille online-foorumeille, joissa keskustellaan kryptovaluuttojen trendeistä ja signaaleista. Toki tietosi saattaa riittää, mutta sinun on luotettava muihin kauppiaisiin saadaksesi merkityksellisempää tietoa.

• Monipuolista sisältöä

Lähes kaikki käskevät sinua laajentamaan portfoliotasi, mutta kukaan ei muistuta sinua käsittelemään todellisia valuuttoja. On olemassa muutamia huonoja kolikoita, joita voit käsitellä nopealla rahalla, mutta on parasta käsitellä kryptovaluuttoja, jotka ratkaisevat olemassa olevat ongelmat. Varsinaisessa käytössä olevat kolikot ovat yleensä vähemmän haihtuvia.

Älä tee monipuolistamista liian aikaisin tai liian myöhään. Ja ennen kuin ostat krypto-omaisuuden, varmista, että tiedät sen markkina-arvon, hintamuutokset ja päivittäiset kaupankäynnit. Terveen portfolion ylläpitäminen on tapa saada kaikki irti näistä digitaalisista resursseista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.