käyttöehdot

Tekninen tutkimus ja sen kumppanisivustot ja yritykset tarjoavat palvelujaan sinulle alla kuvattujen ehtojen mukaisesti.

Teknisen tutkimusraportin ostaminen tai jopa sivuston käyttäminen tarkoittaa, että suostut noudattamaan ja noudattamaan näitä ehtoja. Siksi, lue nämä ehdot huolellisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ajoittain oman harkintamme mukaan. Pidätämme myös oikeuden muuttaa tai lopettaa väliaikaisesti tai pysyvästi kaikki verkkosivustollamme tarjottavat palvelut ilman ennakkoilmoitusta.

Informoimme asiakkaitamme jatkuvasti energia-alan asiantuntijoiden uusimmista uutisista ja mielipiteistä eri puolilla maailmaa ulkoisten ja sisäisten asiantuntijoidemme verkoston kautta.

Aina kun tapahtuma tehdään teknisessä tutkimuksessa, transaktioon sovelletaan voimassa olevia ehtoja, ja olet yksin vastuussa ehtojen tarkistamisesta ennen jokaisen transaktion tekemistä. Pidätämme myös oikeuden evätä pääsyn tälle sivustolle (teknologiatutkimus) keneltä tahansa henkilöltä milloin tahansa.

Oikea

Kaikki tällä sivustolla esitetty sisältö, mukaan lukien teksti, grafiikka, valokuvat, logot, painikekuvakkeet, digitaaliset lataukset, tietojen kokoaminen ja ohjelmistot, on teknisen tutkimuksen omaisuutta. Kaiken tällä sivustolla esitetyn Sisällön kokoaminen on teknisen tutkimuksen yksinomaista omaisuutta. Kaikki tällä sivustolla käytetyt ohjelmistot kuuluvat tekniseen tutkimukseen tai sen ohjelmistotoimittajiin. Kansainväliset tekijänoikeuslait suojaavat kaikkea edellä mainittua.

Sinun täytyy pitää kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkki ja muut omistusoikeusilmoitukset sisältyvät alkuperäisen materiaalin sivuston jokaisessa kopiossa materiaalien. Sinulla ei ole oikeutta muuttaa tämän sivuston sisältöä millään tavalla. Et saa kopioida, jäljentää, julkaista, välittää, jakaa, paljastaa, myydä tai tarjota myyntiin päästäkseen tietokantaan tai luodaksesi toisen teoksen aineistosta tai käyttääksesi sitä millään tavalla julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. Et saa kopioida tätä aineistoa millään tavalla (mukaan lukien sähköiset kopiot) muille jaettavaksi, ellet ole ostanut sopivaa kopiomäärää. Lisäksi et saa käyttää tämän sivuston pääosia, kuten tuoteluetteloa ja hintoja, omalla verkkosivustollasi ilman kirjallista suostumustamme.

Kuten edellä mainittiin, kaikki tämän sivuston materiaalit ovat tekijänoikeuksien suojaamia, ja luvaton käyttö voi rikkoa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita lakeja. Et saa käyttää tämän sivuston sisältöä tavalla, joka rikkoo tekijänoikeuslakia (17 U. S. C. 21) ja/tai poikkeusta tästä laista, kohtuulliseen käyttöön. Sinulla ei myöskään ole oikeutta kopioida, jäljentää, kopioida, myydä, jälleenmyydä tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin mitään sivuston osaa, käyttää sivustoa tai käyttää sivustoa. Käyttämällä tätä sivustoa lupaat tekniselle tutkimukselle, että et käytä tätä sivustoa laittomiin tai kiellettyihin tarkoituksiin.Research Technology on tavaramerkki, joka kuuluu New HTP era research Technologyyn, joka on rekisteröity Delhin NCT: hen, Intiaan.

Lisenssi

Myönnämme sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan lisenssin luoda linkkejä kotisivulle edellyttäen, että linkki ei sisällä negatiivista, halventavaa, loukkaavaa tai harhaanjohtavaa kuvausta TechSci: n tutkimuksesta, sen kumppanisivustoista ja yrityksestä tai sen raporteista. Kaikki sisältö tai materiaalit, jotka ostat, on suojattu tekijänoikeudella sovellettavien tekijänoikeuslakien mukaisesti. Kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja intressit tekijänoikeuksin suojattuihin teoksiin ovat ja pysyvät (myös ostosi jälkeen) teknisen tutkimuksen yksinomaisena omaisuutena. Et saa mitään omistusoikeuksia tai muita omistusoikeuksia käyttämällä tekijänoikeuksin suojattuja teoksia annetun lisenssin mukaisesti.

Sopimus

Kun olet tehnyt tilauksen verkkosivustollamme luetellusta raportista, maksu suoritetaan välittömästi. Raporttia ei lähetetä ennen kuin saamme täyden maksun.

Lähetämme yleensä 48 tunnin kuluessa raportin, joka sisältää tarvittaessa maksunkäsittely-ja toimitusjärjestelyt. Tekninen tutkimus ei kuitenkaan ole vastuussa mistään viivästyksistä tai sopimuksemme mukaisten velvoitteidemme noudattamatta jättämisestä, jos tällaisia viivästyksiä tai vikoja ilmenee jostain syystä, johon emme voi vaikuttaa. Työn luonteen vuoksi pahoittelemme myös sitä, ettei tilausta ole mahdollista perua sen jälkeen, kun se on lähetetty.

Kuvaus

Research Technology ja sen kumppanisivustot ja yritykset tekevät kovasti töitä ollakseen mahdollisimman tarkkoja. Emme kuitenkaan takaa, että tämän sivuston raporttien tai muun sisällön kuvaukset ovat ehdottoman tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajan tasalla tai virheettömiä.

Tuotteiden hinnat ja toimitus

Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle alhaisimmat hinnat kaikkiin markkinointitutkimuksiin, uutiskirjeisiin. Kaikki hinnat ovat Yhdysvaltain dollareissa. Arvioimme raportteja useiden parametrien perusteella ja siinä tapauksessa, että todellinen hinta ja määritetty hinta poikkeavat toisistaan, Jos todellinen hinta on alhaisempi, raportti lähetetään sinulle alhaisempaan hintaan. Jos todellinen hinta on kuitenkin korkeampi, otamme sinuun yhteyttä ohjeiden saamiseksi tai peruutamme tilauksesi ja ilmoitamme peruutuksesta. Voimme toimittaa raportin miltei missä päin maailmaa tahansa, mutta suurin osa raportistamme lähetetään sähköisesti. Paperimedian, kuten FDF-tiedostojen, sivujen, uutiskirjeiden tai CD-levyjen tilaukset lähetetään yleensä postitse tai kuriirina. Paperilla tilattaessa veloitetaan ylimääräinen toimitusmaksu sekä ARVONLISÄVERO (olosuhteista riippuen).

Huomaathan, että sivustolla luetellut raportin hinnat ovat GST: n ulkopuolella ja niitä sovelletaan tilattaessa ostoksia Intiassa.

Toimitus

Kun tilaat teknisen tutkimusraportin, pyrimme toimittamaan raportin mahdollisimman pian. Koska sähköinen toimitus on nopein vaihtoehto, suosittelemme, että asiakkaat tilaavat raportit sähköisesti. Pääsääntöisesti kaikki sähköiset tiedot lähetetään 48 tunnin (2 arkipäivän) kuluessa. Painotuotteiden toimitus joillekin markkinoille voi viivästyä paikallisten kuljetusyritysten ja muiden muodollisuuksien vuoksi.

Peruutus ja palautus

Raporttiemme sisältämien tietojen tyypistä johtuen tekninen tutkija ei yleensä hyväksy palautusilmoituksia lähettämisen jälkeen. Jos raportti on palautettava, annamme hyvityksen vähennettynä toimituskuluilla, jotka vastaavat alkuperäistä ostohintaa tulevalle ostolle – ilman hyvitystä. Päätös siitä, voidaanko tavaroiden palautus hyväksyä vai ei, tehdään yksinomaan meidän harkintamme mukaan.

Vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoittaminen

Tutkimusteknologia ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään epäsuorasta, rikollisesta, satunnaisesta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, joka johtuu tai liittyy millään tavalla mihinkään sisältöön (tai tämän sopimuksen sisältämään materiaaliin), perustuipa se sopimukseen, rikkomukseen, ankaraan vastuuseen tai muuhun, vaikka tutkimuslaitokselle olisi ilmoitettu vahingonkorvausmahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot/lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen vastuun rajoittamista, yllä oleva rajoitus ei välttämättä koske sinua. Sen estämättä, mitä edellä määrätään, teknisen tutkimuksen kokonaisvastuu mistä tahansa syystä ei saisi ylittää teknisen tutkimuksen riidan kohteesta maksamaa kokonaismäärää. Sivustolla tai siihen liitetyllä sivustolla julkaistut tiedot, ohjelmistot, tuotteet ja palvelukuvaukset saattavat sisältää epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä, ja tekninen tutkija ei nimenomaisesti ota vastuuta tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä. Sivuston ja siihen liittyvien sivustojen tietoihin tehdään ajoittain muutoksia. Tutkimus teknologia voi tehdä parannuksia tai muutoksia sivuston milloin tahansa.