Kilpailevat 3 kiekon hedelmäpelit

By | 29 toukokuun, 2022

Online-kolikkopelien pääkategorioita ovat klassiset 3-rullaiset kolikkopelit, videokolikkopelit, hedelmäpelit ja progressiiviset kolikkopelit. Klassiset 3-rullaiset peliautomaatit ovat tietokoneistettuja versioita kolikkopeleistä, jotka Charles Fey keksi vuonna 1887. Ne ovat täydellisiä pelejä aloitteleville kolikkopelaajille helpon ja suoraviivaisen muotonsa ansiosta.

Rival, yksi johtavista online-uhkapelialan ohjelmistotoimittajista, on tuonut markkinoille 10 3-kiekon peliautomaattia viimeisen kahden vuoden aikana. Tässä artikkelissa käsitellään näitä kolmen rullan kolikkopelejä, mukaan lukien Big Cash Win, Chicken Little, Fantastic Fruit, Flea Market, Gold Rush, Major Moolah, Milk the Cash Cow, Sevens and Bars, Strike Gold ja Surf Paradise.

Big Cash Win on 3-kiekon, yhden voittolinjan kolikkopeli rahasta. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 $, ja voit panostaa enintään 2 kolikkoon pyöräytystä kohden. Suurin jättipotti on 2 000 kolikkoa.

Chicken Little on 3-rullainen yhden voittolinjan kolikkopeli, jonka teemana on kana ja kana. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 $, ja voit panostaa enintään 3 kolikkoon pyöräytystä kohden. Chicken Littlessä on wildit (Chicken) ja 4 000 kolikon suurin jättipotti.

Fantastic Fruit on klassinen 3-kiekon, yhden voittolinjan hedelmäpeli. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 $, ja voit panostaa enintään 3 kolikkoon pyöräytystä kohti. Suurin jättipotti on 400 kolikkoa.

Flea Market on 3-rullainen yhden voittolinjan kolikkopeli, jossa on noin kirpputori. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 $, ja voit panostaa enintään 2 kolikkoon pyöräytystä kohden. Kirpputorilla on wildeja (Ring) ja 10 000 kolikon suurin jättipotti.

Gold Rush on kolmen rullan, yhden voittolinjan kolikkopeli, jossa on kullankaivosteema. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 dollaria, ja voit panostaa enintään 3 kolikkoon pyöräytystä kohden. Gold Rushissa on wildeja (Cowboy) ja 400 kolikon suurin jättipotti.

Major Moolah on 3-kiekon, yhden voittolinjan progressiivinen hedelmäpeli. Se hyväksyy vain 1,00 dollarin kolikon, ja maksimimäärä kolikoita, jonka voit panostaa pyöräytystä kohti, on 3.

Milk the Cash Cow on 3-rullainen, yhden voittolinjan peliautomaatti, jolla on viljelyteema. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 dollaria, ja voit panostaa enintään 3 kolikkoon pyöräytystä kohden. Milk the Cash Cow sisältää wildeja (Cow) ja 10 000 kolikon pääjättipotin.

Sevens and Bars on klassinen 3-kiekon yhden voittolinjan kolikkopeli. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 dollaria, ja voit panostaa enintään 3 kolikkoon pyöräytystä kohden. Suurin jättipotti on 2 500 kolikkoa.

Strike Gold on 3-rullainen, yhden voittolinjan progressiivinen peliautomaatti kultakolikoista. Se hyväksyy vain 1,00 dollarin kolikon, ja voit panostaa enintään 2 kolikkoon pyöräytystä kohden. Strike Goldissa on wildit (Strike Gold Logo) ja se julkaistiin lokakuussa 2008.

Surf Paradise on kolmen kiekon, yhden voittolinjan peliautomaatti, jossa on rantateema. Se hyväksyy kolikot 5 ¢ – 5,00 $, ja voit panostaa enintään 2 kolikkoon pyöräytystä kohden. Suurin jättipotti on 2 000 kolikkoa.

Siinäpä se, 10 Rivalin 3-kiekon kolikkopeliä. Pelaatko kolikkopelejä verkossa tai kasinolla, muista pelata vain sellaisilla rahoilla, joilla sinulla on varaa hävitä. Päätä etukäteen, kuinka paljon haluat kuluttaa, äläkä ylitä kulutusrajaasi, jos menetät. Lopuksi, pidä hauskaa ja lopeta, kun olet edessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.