Kolikkopankki suunnittelee postilaatikon ovea

By | 10 joulukuun, 2021

Seuraavat ohjeet tarjoavat rakennusprosessin kolikkopankille, jossa käytetään USPS-postilaatikon ovea, jonka Federal Equipment Company on valmistanut vuonna 1966. Saatavilla on muuntyyppisiä ovia, joilla voi olla eri mitat. Tämän esimerkin rakentamiseen käytetty puu on 1/2 ”ja 1/4” paksu tammi ja purppura kolikkopesällä. Rakenteeseen ja materiaaleihin tehdyt muutokset hyväksytään helposti ja joitain ehdotuksia huomaa seuraavien vaiheittaisten ohjeiden aikana.

Vaihe 1: Määritä laatikon mitat

Oven sisäpinnassa on ruuvinreiät, jotka ovat kohtisuorassa kasvoja vastaan, joita käytetään oven kiinnittämiseen laatikon runkoon. Näiden reikien sijainti määrää oven aukon mitat. Hyvä tapa määrittää laatikon ylä-, ala- ja sivumitat on sijoittaa kaksi 1/2 tuuman kappaletta yhdensuuntaisesti toistensa kanssa. Aseta ovi kuvapuoli ylöspäin niin, että ylä- ja alaosa on yhdensuuntainen puupalojen kanssa. Liikuta puukappaleita, kunnes ne ovat yhdensuuntaiset ja hieman oven sisäpuolella olevien ruuvinreikien ulkopuolella. Mittaa jokaisen puukappaleen ulkoreunan välinen etäisyys 1/2 tuumaa. Tämä mitta on laatikon molempien sivujen pituus.

Toista yllä oleva prosessi, mutta aseta oven ylä- ja alaosa kohtisuoraan puupaloihin nähden. Mittaa uudelleen puupalojen ulkoreunojen välistä. Tuloksena on laatikon ylä- ja alaosan pituus.

Vaihe kaksi: Leikkaa laatikon rungon osat irti

Yllä määritellyt ylä-, ala- ja sivumitat edustavat laatikon korkeutta ja ulkoleveyttä. Laatikon syvyys on valinnainen. Syvyys (etäisyys edestä taakse) määräytyy valitsemasi tukan leveyden mukaan. Liitostyyppi, jonka valitset laatikon kehyksen liittämiseksi, määrittää kuinka leikkaat kappaleet. Yksinkertaista jiiristä solmua varten tee leikkaukset 45 asteen kulmassa. Laatikon solmuja tai kyyhkysten läpivientiä varten leikkaa 90 asteen kulmassa. Laatikon valmistaminen tai kyyhkynen häntäliitosten läpi ei kuulu näiden ohjeiden soveltamisalaan.

Vaihe 3: Testikiinnitys, ohjausreikä. Kolikon sijainti ja kokoaminen

Leikkauksen jälkeen yritä asentaa laatikon runko. Aseta ovi etupaneelin sisään ja varmista, että ovi istuu kunnolla. Kriittinen testi on määrittää, että ovi sopii sisälle ja mahdollistaa kulmien täyden liittämisen. Varmista myös, että oven reunat ovat limittäin etupaneelin pinnan kanssa. Pieni välys on ok, koska voit säätää asentoa, kun kiinnität oven ruuveja myöhemmin. Merkitse ruuvinreikien sijainti kummallekin puolelle. Poraa ohjausreiät, joihin voidaan kiinnittää metallilevyruuvit # 6 X 3/8″.

Leikkaa kolikkohalkeama laatikon yläosaan. Jos päätät sisällyttää kolikkopesän, suorita se nyt. Jos käytät messinkipesän suojusta, kiinnitä se viimeisenä vaiheena. Liimaa osat yhteen ja kiinnitä klipseillä.

Vaihe neljä: Leikkaa ja kiinnitä laatikko takaisin

Vaikka yksi vaihtoehto on tehdä leikkaus laatikon takaosaan, yksinkertaisin tapa on leikata 1/4:n takaosa takalaatikon mittoihin. Valitsetpa minkä menetelmän tahansa, kiinnitä laatikko takaisin laatikon runkoon. laatikko ruuveilla ja/tai liimalla.

Vaihe viisi: Määritä ja tallenna oven yhdistelmä

Oviyhdistelmä tunnistetaan kääntämällä hihnapyörän nuppia ja kirjaamalla kunkin käännöksen kirjainten sijainti oikealle, vasemmalle, oikealle. tarkkaile sisäjuovia joka käännöksessä ja pysähdy, kun punaiset merkinnät vastaavat ylämerkkiä. Varmista, että yhdistelmä on oikea kääntämällä etuosan keskinuppia oven avaamiseksi. Tallenna kirjainyhdistelmä.

Vaihe kuusi: Poista, hio ja viimeistele

Tässä vaiheessa voit rikkoa laatikon reunat pyöreällä hiukkasella. Tasoita hiekkalaatikon runko ja viimeistele suosikkisi. Käytin tanskalaista luonnonöljyä hyvin tuloksin. Kun viimeistely on kuiva, ruuvaa ovi kiinni ja aseta leikattu messinkilaatta, jos sitä käytetään. Pankkisi on nyt valmis. tai sarja kuvia näistä ohjeista ja ovista on saatavilla Herzercraftilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.