Kolikkosijoitukset vs. joukkovelkakirjalainat

By | 11 toukokuun, 2022

Kolikot voivat olla hyviä sijoituksia, jos sijoitat oikein. Joukkovelkakirjat voivat olla myös turvallisia sijoituskohteita, jos saat vahvan yrityksen. On vaikea verrata kolikoita joukkovelkakirjoihin, koska siellä on monia hyviä ja monia huonoja joukkovelkakirjoja. Mutta voimme silti verrata omenoita omenoihin ja tarkastella hyötyjä ja kustannuksia samalla pelikentällä. Meidän on vain verrattava tiettyjä avainkohtia kolikoiden ja joukkovelkakirjojen välillä.

On olemassa monia turvallisia joukkovelkakirjoja ja monia roskalainoja. Turvalainat maksavat 4–5 prosenttia. Roskapostilainat voivat maksaa missä tahansa 7–11 prosentin välillä. Epäilemättä roskalainat eivät ole hyviä sijoituksia. On syy, miksi niitä kutsutaan roskalainoiksi. Hyvät joukkovelkakirjat ovat paljon turvallisempia, mutta niiden tuotto on yleensä alhainen tai kohtalainen. He eivät koskaan anna keskinkertaista tuottoa parempaa. Kuitenkin, jos jokin ostamistasi joukkovelkakirjoista epäonnistuu, et saa mitään. Sinun tarvitsee vain jakaa varat muiden joukkovelkakirjalainan haltijoiden kanssa. Tämä on varma menetys, koska omaisuuden myynti harvoin ylittää puolet niiden ostohinnasta. Lisäksi et koskaan tiedä, kuinka paljon rahaa yritys lainasi. Se voi helposti osoittautua huijaukseksi.

Kolikot eroavat paljon obligaatioista. Jos ostat huonoja kolikoita, niiden arvo ei ehkä koskaan nouse. Ne eivät koskaan menetä kaikkea arvoaan. Korkeintaan he jahtaavat inflaatiota. Huonolla siteellä saatat menettää kaiken ja päätyä ilman mitään. Hyvät kolikkosijoitukset ovat keskimäärin 8–11 % +. On selvää, että kolikoiden sijoitustuotot ovat paljon parempia kuin korkomarkkinoiden tuotot.

Jotkut ostavat ja myyvät joukkovelkakirjoja elantonsa vuoksi. Tämä on täysin eri asia kuin joukkovelkakirjojen ostaminen säästääksesi rahaa. Nämä ihmiset voivat tehdä voittoa myymällä uusia joukkovelkakirjoja ja lähes erääntyneitä joukkovelkakirjoja. He tienaavat enemmän tai vähemmän rahaa myyntitaidoistaan ​​​​riippuen. Mitä enemmän he myyvät, sitä enemmän he tienaavat.

On selvää, että kolikot ovat parempia sijoituskohteita. Ne ovat turvallisempia, niillä on korkeampi tuotto ja ne ovat täysin verovapaita. Ainoa ero on aika, joka kuluu kolikkosijoitusten kypsymiseen. Mitä tulee ajoitukseen, sinulla on enemmän sananvaltaa, kun ostat joukkovelkakirjoja. Mutta en usko, että sinun pitäisi huolehtia siitä liikaa, koska voit helposti menettää kaiken, jos ostat väärän joukkovelkakirjalainan. Puhumattakaan, palautukset ylittävät odotusajan. Jos olet huolissasi sijoittamastasi liikaa rahaa kolikkosijoituksiin, osta edullisempi avainpäivämäärä. Parasta tässä on, että et huijaa itseltäsi palautuksia, jos laitat vähemmän rahaa kolikoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.