Kolme parasta intialaista hopearahaa!

By | 24 toukokuun, 2022

Jos pidät kolikoiden keräämisestä ja vietät suurimman osan ajasta tämän hämmästyttävän harrastuksen parissa, olet varmasti törmännyt intialaisiin hopearahoihin. Intialaiset hopeakolikot ovat nykyään erittäin kysyttyjä, koska näitä kolikoita on saatavilla kultakolikoihin verrattuna halvemmalla.

Joten suurin osa numismatiikoista käyttää mieluummin kovalla työllä ansaittua rahaansa näihin rakentaen siten laajempaa portfoliota. Jos haluat tehdä portfoliostasi yhden parhaista, sinun on lisättävä yksi tai useampi kolikko alla mainituista kolmesta intialaisesta hopearahakategoriasta. Nämä kolikot ovat varmasti parhaat keräilyvaihtoehdot portfolioosi:

– Brittiläinen Intia puoli rupiaa: Brittiläinen Intian kolikkosarja koostuu useista eri kolikoista, sillä britit hallitsivat Intiaa noin 90 vuoden ajan. Intiassa lyötiin erilaisia ​​kolikoita kuningas Williamista kuningas Yrjö VI:een. Näistä kolikoista puolen rupian hopeakolikot ovat saavuttaneet suuren suosion. Tämä johtuu siitä, että näitä kolikoita lyötiin vähemmän. Lisäksi jakeiden ostaminen on paljon kalliimpaa kuin rupialajike.

– Brittiläinen Intia Lakhi: Lakhi tarkoittaa välitys- tai virhekolikoita. Yleensä kun virhekolikko lyödään, kyseinen rahapaja tuhoaa sen, mutta monet niistä onnistuvat pakenemaan sulatusuunista. Nämä vialliset näytteet ovat keräilijöiden keskuudessa erittäin kysyttyjä. On olemassa useita keräilijöitä, jotka viettävät elämänsä näiden virheiden keräämiseen. Lakhi-kolikko on sellainen, jonka toisella puolella on normaali kuvio ja sama kuvio kolikon kääntöpuolelle. Lakhin lisääminen kokoelmaasi tekee portfoliostasi varmasti houkuttelevan, sillä Brittiläisen Intian Lakhi-kolikoita on hyvin vähän, jotka eivät ole päässeet tuhoutumaan.

– Tasavallan Intian todistekolikot: Intian hallitus laskee yleensä liikkeeseen kolikot sarjoina. Sarja sisältää kaikki tiettynä vuonna liikkeeseen laskettavat kolikot ja sarjat, joissa on peilimäinen kiilto. Tämä sarja on erityisesti pakattu ja on paljon kalliimpi kuin kierrättämättömät kolikot. Kierrättämättömän ja vedossarjan erottaminen on joskus vaikeaa, joten paras tapa erottaa ne on tarkastaa erityinen rahapajan tunnus, joka on aina merkitty päivämäärän alle vedossarjan kääntöpuolelle.

Siksi, jos haluat tehdä portfoliostasi entistä houkuttelevamman, älä unohda lisätä näitä kolikoita kokoelmaasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.