Kotitalouskulta ja hopea – Verkkomarkkinoinnin tulevaisuus on täällä

By | 24 toukokuun, 2022

Kysy keneltä tahansa tapaamasi taloudesta, ja he todennäköisesti kertovat sinulle ainakin yhden tarinan taloudellisesta katastrofista. Ihmiset menettävät työpaikkansa. Tätä kirjoitettaessa joka kymmenes osavaltioiden välisellä alueella ohittamasi auto on työtön kuljettaja. Autoista puheen ollen, General Motors julkaisi juuri 4,3 miljardin dollarin tappion heinä-joulukuussa 2009. Joten kun mainitset rahoitusfutuurit, useimmat ihmiset eivät ole kovin optimistisia.

Pidä kiinni eläkerahastostasi (mitä vähän siitä on jäljellä), sillä uutta toivoa on. Uusi aikakausi verkostomarkkinoinnissa saapui hiljaa elokuussa 2009. Nyt uusi yritys tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden luoda vaurautta, kerätä varallisuutta ja kerätä varallisuutta tavalla, joka pian osoittautuu ylittäväksi nykyajan eläkerahastojen hauraat ja joskus jopa petolliset saamiset.

Tämän uuden yrityksen nimi on Numis Network. Numis on yhdistänyt verkostomarkkinoinnin vaurautta lisäävät osat arvostettujen, sertifioitujen numismaattisten kulta- ja hopeakolikoiden todistetun varallisuuden rakentamisen historiaan.

Haluan tehdä selväksi: Numis Network Numismatic kolikot EIVÄT ole sijoituksia, ne ovat keräilykohteita!

Älä sekoita näitä kulta- ja hopeakolikoita jalometallirahojen markkinoihin. Jalometallirahojen arvo on erittäin epävakaa ja riskialtis verrattuna sertifioituihin kulta- ja hopeakolikoihin.

Saatat kysyä: miksi kukaan perustaisi verkkomarkkinointiyrityksen, joka markkinoi kolikoita? Koska sen aika on tullut.

Tästä syystä Numis Network on yksinkertaisesti paras kotiyritys kenelle tahansa:

Numismatiikka on 100 miljardin dollarin vuotuinen teollisuus maailmanlaajuisesti. Pelkästään Yhdysvalloissa se on 10 miljardin dollarin teollisuus. Oman henkilökohtaisen kokemukseni mukaan olen nähnyt isäni ostavan numismaattisia kolikoita koko elämänsä ajan. Hänen kuolemansa jälkeen olin hämmästynyt huomatessani, että hänen laajan numismaattisten keräilyesineiden kokoelmansa arvo oli kasvanut. Ajan myötä hänen kolikoidensa arvo oli yli 3-5 kertaa suurempi kuin hän oli niistä maksanut. Monet näistä kolikoista olivat alle viisi vuotta vanhoja.

Verkkomarkkinointi tuottaa edelleen monia uusia miljonäärejä joka vuosi. Warren Buffet, Robert Kiyosaki ja Donald Trump ovat kaikki ilmoittaneet tukevansa ja kehuvat verkkomarkkinointia. Verkkomarkkinoinnin yhdistetty maailmanlaajuinen toimiala oli äskettäin yli 114 miljardia dollaria vuodessa. Useimmat verkkomarkkinointiyritykset myyvät mehuja tai palveluita, jotka ovat ”kulutuskelpoisia”. Kun juot tai käytät sitä, se on poissa. Niillä ei ole jäännösarvoa.

Numismaattinen kolikko on omaisuus – se ei ole sijoitus. Toistan: numismaattinen kolikko EI ole sijoitus. Sitä voidaan kuitenkin käyttää lainan vakuutena, koska se on omaisuuserä. Tämä on ainoa ”tuote”, jota kukaan haluaisi pitää autotallin täynnä.

Numis Networkin perustajat ovat kokeneita verkkomarkkinoijia. He ovat jo hankkineet omaisuutensa. Joten miksi he rakentavat uutta yritystä? Yksi perustajista kertoi minulle äskettäin, että hän jäi eläkkeeltä perustaakseen Numisin, jotta hän voisi pelastaa maailmantalouden. Koska verkkomarkkinointi on rikastanut hänen elämäänsä tavoilla, joita hän ei olisi koskaan osannut kuvitella, hän halusi antaa takaisin teollisuudelle ja maailmalle.

Numis Networkin avulla voit perustaa oman kotiyrityksesi erittäin pienillä aloituskustannuksilla. ”Tuotteesi” on luokiteltu ja sertifioitu numismaattinen keräilykolikko (hinta vähittäismyyntihinnan alapuolella). Se ei ole ”sijoitus”, se on omaisuus.

Omaisuus on tiedossa, sijoituksilla ei. On ei koulutusta tai ”esittelyjä” ja tuotenäytteitä koska kaikki tietävät rahan arvon. Mikään muu franchising- tai verkkomarkkinointiyritys ei voi tarjota kotiyritystä, joka luo vaurautta ja tarjoaa vaurautta rakentavaa kulta- ja hopeaomaisuutta samanaikaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.