Kryptomarkkina-analyysi

By | 7 toukokuun, 2022

Kryptovaluutta on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja kryptovaluutan perusteista on useita papereita ja artikkeleita. Kryptovaluutta ei ole vain kukoistanut, vaan se on avautunut uutena ja luotettavana tilaisuutena sijoittajille. Kryptomarkkinat ovat vielä nuoria, mutta riittävän kypsiä kaatamaan riittävästi dataa analysoitavaksi ja ennustamaan trendejä. Vaikka sitä pidetäänkin epävakaimpana markkinana ja valtavana uhkapelinä sijoituksena, siitä on nyt tullut tiettyyn pisteeseen asti ennustettavaa ja Bitcoin-futuurit ovat todiste tästä. Monia osakemarkkinoiden käsitteitä on nyt sovellettu kryptomarkkinoille muutamilla säätöillä ja muutoksilla. Tämä antaa meille toisen todisteen siitä, että monet ihmiset omaksuvat kryptovaluuttamarkkinat joka päivä, ja tällä hetkellä yli 500 miljoonaa sijoittajaa on siellä. Vaikka kryptomarkkinoiden kokonaismarkkina-arvo on 286,14 miljardia dollaria, mikä on noin 1/65 osakkeista kirjoitushetkellä, markkinapotentiaali on erittäin korkea ottaen huomioon menestys sen iästä ja jo vakiintuneiden rahoitusmarkkinoiden läsnäolosta huolimatta. Syy tähän ei ole mikään muu kuin se, että ihmiset ovat alkaneet uskoa teknologiaan ja krypton tukemiin tuotteisiin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kryptotekniikka on osoittanut itsensä ja niin paljon, että yritykset ovat sopineet sijoittavansa omaisuutensa kryptokolikoiden tai rahakkeiden muodossa. Kryptovaluutan konseptista tuli menestys Bitcoinin menestyksen myötä. Bitcoin, joka oli aikoinaan ainoa kryptovaluutta, muodostaa nyt vain 37,6 % kryptovaluuttamarkkinoista. Syynä on uusien kryptovaluuttojen ilmaantuminen ja niitä tukevien projektien menestys. Tämä ei tarkoita, että Bitcoin olisi epäonnistunut, itse asiassa Bitcoinin markkina-arvo on kasvanut, pikemminkin tämä osoittaa, että kryptomarkkinat ovat kokonaisuudessaan laajentuneet.

Nämä tosiasiat riittävät todistamaan kryptovaluuttojen ja niiden markkinoiden menestyksen. Ja todellisuudessa sijoittamista Crypto-markkinoille pidetään nyt turvallisena, siinä määrin kuin jotkut investoivat eläkesuunnitelmaansa varten. Siksi tarvitsemme seuraavaksi työkalut kryptomarkkinoiden analysointiin. On monia tällaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit analysoida näitä markkinoita samalla tavalla kuin osakemarkkinat tarjoavat samanlaisia ​​​​mittareita. Sisältää kolikoiden markkinakaton, kolikoiden stalkerin, kryptoosin ja sijoittamisen. Vaikka nämä mittarit olisivat yksinkertaisia, ne tarjoavat ratkaisevaa tietoa tarkasteltavasta kryptosta. Esimerkiksi korkea markkina-arvo osoittaa vahvaa projektia, suuri 24 tunnin volyymi osoittaa suurta kysyntää ja kiertävä tarjonta osoittaa kyseisen krypton liikkeessä olevien kolikoiden kokonaismäärän. Toinen tärkeä mittari on krypton volatiliteetti. Volatiliteetti tarkoittaa, kuinka paljon krypton hinta vaihtelee. Kryptomarkkinoita pidetään erittäin epävakaina, sillä hetkellinen kotiuttaminen voi tuoda paljon voittoa tai saada sinut vetämään hiuksiasi. Siksi etsimme kryptoa, joka on riittävän vakaa antaakseen meille aikaa tehdä laskennallinen päätös. Valuuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ethereum-classic (ei erityisesti) pidetään vakaina. Koska ne ovat vakaita, niiden on oltava riittävän vahvoja, jotta ne eivät vammaudu tai yksinkertaisesti lakkaa olemasta markkinoilla. Nämä ominaisuudet tekevät kryptosta luotettavan, ja luotettavimpia kryptovaluuttoja käytetään eräänlaisena likviditeettinä.

Mitä tulee kryptomarkkinoihin, volatiliteetti kulkee käsi kädessä, mutta niin myös sen tärkein ominaisuus eli hajauttaminen. Kryptomarkkinat ovat hajautetut, mikä tarkoittaa, että yhden krypton hinnan lasku ei välttämättä tarkoita minkään muun krypton laskutrendiä. Tämä antaa meille mahdollisuuden niin kutsuttujen sijoitusrahastojen muodossa. Se on käsite hallita salkun kryptovaluuttoja, joihin sijoitat. Ideana on hajauttaa sijoituksesi useisiin kryptovaluuttoihin, jotta voidaan pienentää riskiä, ​​jos jokin krypto alkaa karhun ajon aikana.

Samanlainen kuin tämä käsite on indeksien käsite kryptomarkkinoilla. Indeksit tarjoavat standardin viitekohdan koko markkinoille. Ideana on valita markkinoiden parhaat valuutat ja jakaa sijoitukset niiden kesken. Nämä valitut kryptovaluutat muuttuvat, jos indeksi on luonteeltaan dynaaminen ja ottaa huomioon vain huippuvaluutat. Jos esimerkiksi valuutta ’X’ putoaa 11:nnelle sijalle kryptomarkkinoilla, indeksi, joka ottaa huomioon kymmenen parhaan valuutan, ei nyt ota huomioon valuuttaa ’X’, vaan alkaa harkita valuuttaa ’Y’, joka on ottanut sen paikan. Jotkut palveluntarjoajat, kuten cci30 ja crypto20, ovat tokenisoineet nämä kryptoindeksit. Vaikka tämä saattaa näyttää joidenkin mielestä hyvältä ajatukselta, toiset vastustavat sitä, koska näihin rahakkeisiin sijoittamiselle on joitain edellytyksiä, kuten vähimmäissijoitus. Toiset, kuten kryptoz, tarjoavat metodologian ja indeksiarvon sekä valuutan osatekijät, jotta sijoittaja voi vapaasti sijoittaa haluamansa summan ja päättää olla sijoittamatta kryptoon, joka muuten sisältyy indeksiin. Siten indeksit antavat sinulle mahdollisuuden tasoittaa volatiliteettia ja vähentää siihen liittyvää riskiä.

Johtopäätös

Kryptomarkkinat saattavat näyttää ensisilmäyksellä riskialtisilta ja monet saattavat silti olla skeptisiä sen aitouden suhteen, mutta kypsyys, jonka nämä markkinat ovat saavuttaneet lyhyen olemassaolonsa aikana, on hämmästyttävää ja riittävä todiste sen aitoudesta. Suurin sijoittajien huolenaihe on volatiliteetti, johon on löydetty ratkaisu indeksien muodossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.