Krypton käytön aloittaminen

By | 13 toukokuun, 2022

Kryptovaluuttamarkkina-alueelle sijoittaminen voi olla hieman pelottavaa perinteiselle sijoittajalle, koska sijoittaminen suoraan kryptovaluuttaan (CC) edellyttää uusien työkalujen käyttöä ja uusien konseptien käyttöönottoa. Joten jos päätät upottaa varpaasi näille markkinoille, haluat saada erittäin hyvän käsityksen siitä, mitä tehdä ja mitä odottaa.

CC:n ostaminen ja myyminen edellyttää, että valitset pörssin, joka käsittelee tuotteita, joita haluat ostaa ja myydä, olipa ne sitten Bitcoin, Litecoin tai mikä tahansa yli 1300 muusta pelissä olevasta tokenista. Aiemmissa painoksissa olemme kuvailleet lyhyesti muutamissa pörssissä saatavilla olevia tuotteita ja palveluita, jotta saat käsityksen erilaisista tarjouksista. Valittavana on monia vaihtoja, ja ne kaikki tekevät asioita omalla tavallaan. Etsi sinulle tärkeitä asioita, esimerkiksi:

– Talletuskäytännöt, menetelmät ja kunkin menetelmän kustannukset

– Kotiutuskäytännöt ja -kulut

– Millä Fiat-valuutoilla he käyvät kauppaa talletuksissa ja nostoissa

– Tuotteet, joita he myyvät, kuten kryptokolikot, kulta, hopea jne

– Liiketoimien kulut

– missä tämä Exchange sijaitsee? (USA / Iso-Britannia / Etelä-Korea / Japani …)

Varaudu siihen, että Exchange-asennusprosessi on yksityiskohtainen ja pitkä, koska Exchanges haluaa yleensä tietää sinusta paljon. Se muistuttaa uuden pankkitilin perustamista, sillä Pörssit välittävät arvoesineitä ja haluavat olla varmoja siitä, että olet se, joka väität olevasi ja että olet luotettava henkilö. Näyttää siltä, ​​​​että ”luottamus” ansaitaan ajan myötä, koska pörssit sallivat yleensä vain pienet investointisummat aluksi.

Exchangesi säilyttää CC:si tallessa sinua varten. Monet tarjoavat ”kylmävarastoa”, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kolikoitasi pidetään ”offline-tilassa”, kunnes ilmoitat haluavasi tehdä niillä jotain. Pörssien hakkerointia ja monia kolikoita varastettuja uutisia on useita. Ajattele, että kolikosi ovat Pörssin pankkitilillä, mutta muista, että kolikosi ovat vain digitaalisia ja että kaikki lohkoketjutapahtumat ovat peruuttamattomia. Toisin kuin pankissasi, näillä pörsseillä ei ole talletusvakuutusta, joten muista, että hakkerit yrittävät aina kaikkensa saada salauskolikoitasi ja varastaa ne. Pörssit tarjoavat yleensä salasanalla suojattuja tilejä, ja monet tarjoavat 2-vaiheisia valtuutusjärjestelmiä – joita on harkittava vakavasti tilisi suojaamiseksi hakkereilta.

Koska hakkerit rakastavat saalistaa Exchangesia ja tiliäsi, suosittelemme aina käyttämään digitaalista lompakkoa kolikoillasi. On suhteellisen helppoa siirtää kolikoita Exchange-tilisi ja lompakkosi välillä. Muista valita lompakko, joka käsittelee kaikki kolikot, joita haluat ostaa ja myydä. Lompakkosi on myös laite, jota käytät kolikoiden ”viettämiseen” kauppiaiden kanssa, jotka hyväksyvät CC:t maksuna. Kaksi lompakkotyyppiä ovat ”kuuma” ja ”kylmä”. Hot lompakot ovat erittäin helppokäyttöisiä, mutta ne jättävät kolikosi Internetiin, mutta vain tietokoneellesi, eivät Exchange-palvelimelle. Kylmälompakot käyttävät offline-tallennusvälineitä, kuten erikoistuneita laitteistomuistitikkuja ja yksinkertaisia ​​paperitulosteita. Kylmän lompakon käyttö tekee liiketoimista monimutkaisempia, mutta ne ovat turvallisimpia.

Lompakkosi sisältää ”yksityisen” avaimen, joka valtuuttaa kaikki tapahtumat, jotka haluat aloittaa. Sinulla on myös ”julkinen” avain, joka jaetaan verkossa, jotta kaikki käyttäjät voivat tunnistaa tilisi, kun he ovat tekemisissä kanssasi. Kun hakkerit saavat yksityisen avaimesi, he voivat siirtää kolikoitasi minne tahansa, ja se on peruuttamaton.

Kaikista haasteista ja hurjasta epävakaudesta huolimatta olemme varmoja, että taustalla oleva lohkoketjuteknologia on pelin muuttaja ja mullistaa transaktioiden suorittamisen tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.