Kryptovaluutta – tie eteenpäin ja mahdollisuudet

By | 11 syyskuun, 2022

Kryptovaluutta paranee päivä päivältä. Se lisää vaurauttasi jatkuvasti, aivan kuten virusviestisi sosiaalisessa mediassa. Tarttuva taloustyökalu hyvään salkkuun ja kasvun katalysaattori. Yksi mielenkiintoinen tosiasia on, että kryptovaluuttoja on yli 5000.

Vuosi 2021 oli upea vuosi, mutta mihin tästä eteenpäin?

Suurennetaan tilannetta tässä. Sekä Bitcoin että Ethereum koskettivat suorituskyvyn korkeampia rivejä. Pitkäaikaiset sijoittajat luottavat siihen. Kun luet tämän artikkelin, kryptovaluutoista voi olla enemmän upeita uutisia. Yritän tässä esitellä kryptovaluutan tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Uudet määräykset ovat tällä hetkellä voimassa. Ne ovat maton alla. Toimenpiteet kyberrikollisten riskien minimoimiseksi ovat käytössä. Tarkoituksena on tehdä tästä sijoituksesta turvallinen työkalu ihmisille. Esimerkiksi: Kiina julisti syyskuussa, että kaikki kryptovaluuttatapahtumat ovat laittomia. Selkeät säännökset poistavat kaikki esteet, jotka tekevät kaupasta turvallisemman.

Miten uudet määräykset vaikuttavat sijoittajiin?

Verohallinnon on helpompi seurata veronkiertoa. Sijoittajat voivat avoimesti pitää kirjaa liiketoimista. Esimerkiksi: pääomavoittojen tai -tappioiden kirjaaminen kryptovaroihin on helpompaa. Toisaalta myös kryptovaluuttojen hinta vaikuttaa vaihtelevilla markkinoilla.

ETF:n hyväksyntä – tärkeä huomioitava tekijä

Bitcoin ETF teki debyyttinsä NYSE:ssä. Se auttaa sijoittajia ostamaan kryptovaluuttoja olemassa olevilta sijoituspalveluyrityksiltä. Kysynnän kasvusta johtuen sekä osake- että joukkovelkakirjamarkkinat käsittelevät sitä. Katsotaanpa asiaa sijoittajan näkökulmasta. Kryptovaluuttavarojen helpompi saatavuus auttaa ihmisiä ostamaan niitä ilman vaivaa. Jos aiot sijoittaa Bitcoin ETF:ään, muista, että riskit ovat samat kuin minkä tahansa muun kryptovaluutan kanssa. Sinun täytyy olla valmis ottamaan riskin. Muuten rahojen sijoittaminen on turhaa.

Mitä tulevaisuus pitää sisällään?

Bitcoin on kryptomarkkinoiden paras. Sillä on korkein markkina-arvo. Marraskuussa 2021 sen hinta nousi 68 000 dollariin. Lokakuussa korko oli 60 000 dollaria, kun taas heinäkuussa se oli 30 000 dollaria. Markkinakoroissa on suuri vaihtelu. Asiantuntijat ehdottavat kryptovaluuttojen markkinariskin pitämistä alle 5 prosentissa salkussa. Lyhyen aikavälin kasvusta puhuttaessa ihmiset ovat toiveikkaita. Bitcoin-hintojen volatiliteetti on huomioitava tekijä. Jos haluat pelata pitkään, lyhytaikaisten tulosten ei pitäisi vaikuttaa sinuun.

Katsominen kulmasta rikkautesi lisäämiseksi ei ole hyvä päätös. Pysy perinteisissä sijoitusvälineissä kryptovaluuttojen lisäksi. Esimerkiksi: jos haluat kryptovaluutan työkaluksi säästääksesi eläkettäsi varten, on aika harkita päätöstäsi uudelleen. Pidä sijoituksesi pieninä ja monipuolista niitä. Se vähentää riskitekijää. Samalla sinulla on enemmän aikaa ajatella kryptovaluuttoja.

On välttämätöntä käyttää rahasi viisaasti ja sitten sijoittaa kryptovaluuttaan. On arvioitava siihen liittyvä riskitekijä ja tehtävä päätös. Toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.