Kryptovaluutta: uusi sensaatio

By | 5 tammikuun, 2022

Kryptovaluutan käsite keksittiin vuonna 1991. Ensimmäisen todellisen toteutuksen teki kuitenkin Nakamoto vuonna 2008. Ensimmäinen kysymys on, mikä on kryptovaluutta. Se on rahoitusjärjestely, jossa valuuttaa siirretään kahden osapuolen välillä. Aluksi ongelmia oli, kuten kaksoisvirhemenetelmä, mutta sitten ongelma ratkaistiin konsepteilla, kuten lohkoketjuteknologialla. Koko prosessia ohjataan salausalgoritmeilla. Osapuolten välillä välitetään joukko julkisia ja yksityisiä avaimia. Jokaisen tapahtuman tiedot tallennetaan kuhunkin lohkoon ja jokaiselle asiakkaalle; lohkoketju muodostaa täydellisen luettelon tapahtumista. Kaikki lohkot yhdessä muodostavat lohkojen ketjun. Nämä lohkoketjut eivät ole muuta kuin talouskirja. Tämän uuden valuuttatransaktioiden järjestelmän teho riippuu salausalgoritmin tehosta. Algoritmien, kuten DES:n, käyttöönoton myötä jokaisen rahoitustapahtuman (lohkoketjun) salassapito on vahvistunut. Tätä konseptia ei ole kuitenkaan toistaiseksi hyväksynyt monet maat. Kunkin lohkon tietoja ei voida muuttaa takautuvasti tai ilman verkon konsensusta. Tällä hetkellä kryptovaluuttojen osuus ei ole niin suuri, mutta ajan myötä kasvua odotetaan.

Joitakin kryptovaluutan ominaisuuksia:

• Hajautettu

• Hajautettu

• Julkinen kirja

Kryptovaluutan tärkein näkökohta on yllä oleva, mutta tekniikka vaatii turvallisuutta tehokkaaseen käyttöön. Kaksinkertaisen bugin kaltaisia ​​ongelmia on esiintynyt aiemmin, mutta nyt ongelma on ratkaistu. Kryptovaluutan suurin etu on ominaisuus päivittää keskuspalvelinta koskematta. Joten meidän ei tarvitse tehdä muutoksia palvelimeen. Vaihtoehtoisesti tapahtuma voidaan tehdä minkä tahansa kahden verkon jäsenen tai kolmen tai useamman jäsenen välillä.

Joten, erilaisia ​​​​etuja, joita saat kryptovaluutoista:

• Turvallinen

• Nopea

• Luotettava

• Tarkka

Tekniikka on kuitenkin kehittynyt, vaikka sitä ei hyväksytä kaikissa maissa. Suurin sensaatio kryptovaluutoissa on bitcoin. Sen hyväksyvät monet maat. Vastaavasti voit löytää monia muita kryptovaluuttoja. Jokainen käyttää ainutlaatuista algoritmia. Voit oppia ne kaikki salauksen avulla. Tämä on laaja aihe, ja kryptovaluutan käyttö on yksi viime vuosikymmenen suurimmista läpimurroista. Käyttö voi nelinkertaistua tulevina vuosina.

Digitaalista valuuttaa käytetään lisäksi osana kyseenalaisia ​​asetuksia laittomana verkkoyrityksenä, kuten Silk Street. Ensimmäinen Silk Street suljettiin lokakuussa 2013, ja sen jälkeen on käytetty kahta muuta lomaketta. Silk Streetin sulkemisen jälkeisenä vuonna ilmeisten hämärien markkinoiden määrä kasvoi neljästä kahteentoista, kun taas sijoitettujen lääkkeiden määrä kasvoi 18 000:sta 32 000:een.

Darknet-markkinat osoittavat legitimiteettiongelmia. Bitcoineja ja erilaisia ​​​​digitaalisia rahaa, joita käytetään osana himmeitä markkinoita, ei ole nimenomaisesti tai laillisesti tilattu kaikkialla maailmassa. Yhdysvalloissa bitcoineja kutsutaan ”virtuaalisiksi resursseiksi”. Tällainen kyseenalainen järjestely antaa painoarvoa asianajotoimistoille ympäri maailmaa sopeutua huumeiden mobiilivaihtoon hämärillä markkinoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.