Kryptovaluuttayhteisöt

By | 31 joulukuun, 2021

Jos olet kiinnostunut aktivoitumaan ja osallistumaan lohkoketjun aikakauteen, sinun on aika liittyä osaksi kryptovaluuttayhteisöä. Mutta ennen kuin teet sen, sinun on ehdottomasti opittava yhteisöistä.

  1. Yhteisön Bitcoin (BTC).

Lohkoketjun uraauurtava voimavara oli Bitcoin. Sanotaan, että bitcoinin luojalla on edelleen miljoona bitcoinia, joita ei päästetä kryptoavaruuteen. Yhteisöllä on suuria ja uskollisia kannattajia, jotka ovat lähes sitkeitä kannattajia. Heillä on kokemusta sekä määrästä että laadusta.

Sanotaan, että yhteisöllä on lukemattomia korkeasti koulutettuja kryptovaikuttajia. Yhteisö on edelleen yksi maailman suurimmista kryptoverkoista.

  1. Ethereum-yhteisö (ETH).

Yhteisöllä on vahvat verkostot tunnettujen sijoittajien kanssa. Nämä sijoittajat rahoittavat jatkuvasti hänen projektejaan. Sitä edustaa Ethereum Community Fund, verkoston kanssa työskentelevien startup-yritysten idea. Todettiin, että julkinen rahasto houkuttelee suuren määrän kannattajia. Yhteisö rahoittaa hankkeita, jotka tähtäävät infrastruktuurin rakentamiseen Ethereum-verkostoon.

Alusta on joustava ja pystyy saavuttamaan useita tavoitteita, joten se on kehittäjien suosikkipaikka.

  1. Substraatti (SUB) yhteisö

Yhteisön päätavoitteena on Internetin hajauttaminen. Tämä tavoite auttoi häntä ansaitsemaan suuren määrän seuraajia. Hän aikoo saavuttaa Internetin hajauttamisen muuttamalla Internetin vuosisatoja vallinneen monopolin. Se ei käytä keskitettyjä palvelimia.

Tiedetään, että SUB keskittyy yhteisöön osana perusvisionsa.

  1. Bytecoin (BCN)

Bytecoin on yksi ensimmäisistä yksityisyyttä suojaavista kolikoista. Se oli olemassa ennen kuin krypta tuli tunnetuksi. Yhteisön ponnistelujen ansiosta virtuaalivaluuttojen onnistunut luominen on tullut mahdolliseksi sen haarukoiden kautta. Tämä lisäsi Bytecoinin suosiota. Siksi yhteisö on erittäin luottavainen tukemaan alustan asiaa.

  1. Waves Platform (WAVES)

WAVES on yksi alustoista, joka pyrkii tuomaan token- ja joukkorahoitusprosesseja helpommin massojen saavutettaviksi. Yksi sen päätavoitteista on vallankumous token-emissiossa ja joukkorahoituksessa.

Yhteisö nauttii massiivisista faneista intohimoisista kehittäjistä ja yhteisöstä. Lisäksi Waves Community Token (WCT) on parantanut yhteisön vuorovaikutusta Waves-tiimin kanssa. Tunnus antaa omistajalle mahdollisuuden arvioida uusia projekteja, jotka liittyvät alustaan ​​saadakseen tulevia palkintoja.

  1. Shine (LSK)

LSK on hajautettu hanke, jolla on vahva yhteisö. Alusta keskittyy ohjelmistokehitykseen. Lisäksi se keskittyy hintadynamiikkaa koskevien valitusten todelliseen parantamiseen.

Alusta käyttää korkeatasoista yhteisön osallistumista rakenteensa hallintaan. Alusta saa jo paljon hyötyä yhteisön osallistumisesta.

Kryptovaluuttakulttuuri on jo saamassa innostusta ja tunnustusta joka vuosi. Lohkoketjun aikakauden toiminnasta kiinnostuneiden on tiedettävä enemmän kryptoavaruudesta. Näiden yhteisöjen lisäksi on muitakin yhteisöjä, kuten Dogecoin, Monero, Nano, EOS ja Ripple.

Kryptovaluuttayhteisöjen kasvun motiivina on Metcalfen laki, jonka mukaan: verkoston arvo kasvaa suoraan verrannollisesti tämän verkoston jäsenmäärään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.