Kryptovaluuttojen käytön aloittaminen

By | 25 toukokuun, 2022

Kryptovaluuttamarkkinoille sijoittaminen on usein monimutkaista etenkin perinteisille sijoittajille. Tämä johtuu siitä, että sijoittaminen suoraan kryptovaluuttaan edellyttää uusien teknologioiden, työkalujen käyttöä ja joidenkin uusien konseptien käyttöönottoa.

Jos päätät upottaa varpaasi CryptoCurrency-maailmaan, sinulla on oltava selkeä kuva siitä, mitä tehdä ja mitä odottaa.

Olipa kyseessä Bitcoin, Litecoin, Ethereum tai mikä tahansa 1300 tokenista, kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen edellyttää, että valitset pörssin, joka käy kauppaa haluamillasi tuotteilla.

Koska Bitcoin on tunnetuin hajautettu kryptovaluutta, se johtaa kryptoavaruutta niin hallitsevasti, että termejä krypto ja bitcoin käytetään toisinaan vaihtokelpoisina. Tosiasia kuitenkin on, että on myös muita kryptovaluuttoja, joihin voidaan luottaa kryptosijoitusten tekemisessä.

Litecoin

Litecoin, jota kutsutaan myös ”hopeaksi Bitcoinin kullaksi”, on avoimen lähdekoodin hajautettu maksuverkko, joka toimii ilman välittäjää.

Miten Litecoin eroaa Bitcoinista? No, molemmat ovat samanlaisia ​​monella tapaa, mutta Litecoinin lohkosukupolvi on paljon nopeampi kuin Bitcoinin. Tämä tekee sijoittajat ympäri maailmaa valmiita hyväksymään Litecoinin.

Charlie Lee, Googlen entinen insinööri, perusti Litecoinin vuonna 2011. Vaikka Litecoinilla ei ole Bitcoinin anonymiteettiteknologiaa, viimeaikaiset raportit ovat osoittaneet, että Litecoin on suositeltavampi bitcoinin jälkeen sen pysyvyyden vuoksi. Toinen Litecoinia suosiva tekijä on Bitcoin SegWit -tekniikka, joka tarkoittaa turvallista vertaiskauppaa valuutoilla ilman pörssiin osallistumista.

Ethereum

Vuonna 2015 lanseerattu Ethereum on hajautettu ohjelmistoalusta, jonka avulla hajautetut sovellukset ja älykkäät sopimukset voivat toimia ilman kolmansien osapuolien häiriöitä. Valuutta on eetteri, joka on kuin kiihdytin ethereum-alustan sisällä. Johtavassa kryptovaluutoissa Ethereum. on toiseksi suosituin vaihtoehto Bitcoinin jälkeen.

Zcash

Zcash sai huomiota vuoden 2016 loppupuolella ja keskittyy nimettömien transaktioiden ongelman ratkaisemiseen. Valuutan ymmärtämiseksi oletetaan, että ”jos bitcoin on kuin HTTP rahalle, Zcash on HTTPS”.

Valuutta tarjoaa suojatun tapahtuman valinnan transaktioiden läpinäkyvyyden, yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Tämä tarkoittaa, että sijoittajat voivat siirtää tietoja salatun koodin muodossa.

Dash

Alun perin Darkcoinina tunnettu Dash on bitcoinin valikoivampi versio. Sen lanseerasi tammikuussa 2014 Evan Duffield nimellä Xcoin. Se tunnetaan myös nimellä hajautettu autonominen organisaatio tai yksinkertaisesti DAO. Kolikon oli tarkoitus poistaa kaikki Bitcoinin vallitsevat rajoitukset. Tällä hetkellä Bitcoin on ansainnut merkittävän aseman kryptovaluuttojen alalla.

Vaihtoehto virtuaaliselle valuutalle, joka lupaa suojattuja ja anonyymejä tapahtumia vertaisverkon kautta, on kryptovaluutta. Avain ansaitaksesi paljon rahaa on tehdä oikea sijoitus oikeaan aikaan. Verrattuna jokapäiväiseen rahan ansaitsemiseen kryptovaluuttamallit toimivat hajautettuna digitaalisena mekanismina ilman välimiestä. Tässä hajautetussa kryptovaluuttamekanismissa yhteisön vertaisverkko myöntää, hallinnoi ja hyväksyy jatkuvan toiminnan. Kryptovaluutta tunnetaan nopeista transaktioistaan ​​missä tahansa muussa tilassa, kuten digitaalisissa lompakoissa ja muissa medioissa.

Edellä käsiteltyjen lisäksi muita parhaita kryptovaluuttoja ovat Monero (XMR), Bitcoin Cash (BCH). EOS ja Ripple (XRP).

Vaikka bitcoin on suunnannäyttäjä ja johtaa kilpailua, myös muut valuutat ovat saavuttaneet merkittävän asemansa ja kasvavat joka päivä. Trendi huomioon ottaen muilla kryptoilla on vielä pitkä matka jäljellä ja saattaa pian antaa Bitcoinille todella vaikean ajan säilyttää asemansa.

Jos olet päättänyt tehdä spekulatiivisen sijoituksen tähän häiritsevään tekniikkaan ja haluat saada kaikki nykyiset ja tulevat suositukset, ota yhteyttä ”Top Coinsiin”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.