Kryptovaluuttojen volatiliteetti, tuottoisia vuoristoratoja

By | 19 joulukuun, 2021

Tänä vuonna voimme nähdä, että kryptovaluutoilla on taipumus liikkua ylös ja alas jopa 15 % arvosta päivittäin. Tällaisia ​​hinnanmuutoksia kutsutaan volatiliteetiksi. Mutta entä jos… tämä on täysin normaalia, ja äkilliset muutokset ovat yksi kryptovaluutan ominaisuuksista, jonka avulla voit tehdä hyvää voittoa?

Ensinnäkin kryptovaluutat ovat viime aikoina nousseet valtavirtaan, joten kaikki uutiset niistä ja huhut ovat ”kuumia”. Jokaisen hallituksen virkamiesten lausunnon jälkeen kryptovaluuttamarkkinoiden mahdollisesta sääntelystä tai kiellosta näemme valtavia hintaliikkeitä.

Toiseksi kryptovaluutan luonne on enemmän kuin ”arvovarasto” (kuten kulta oli menneisyydessä) – monet sijoittajat pitävät niitä varavaihtoehtona sijoittaessaan osakkeisiin, fyysiseen omaisuuteen, kuten kultaan ja fiat (perinteisiin) valuuttoihin. Käännösnopeus vaikuttaa myös kryptovaluuttojen volatiliteettiin. Nopeimmilla siirroilla se kestää jopa pari sekuntia (jopa minuutti), mikä tekee niistä erinomaisen hyödykkeen lyhytaikaiseen kaupankäyntiin, kun tällä hetkellä ei ole hyvää trendiä muuntyyppisille omaisuuserille.

Mitä kaikkien tulee pitää mielessä – tämä kurssi sopii myös kryptovaluuttojen elinajanodotetrendeihin. Vaikka perinteisillä markkinoilla trendit voivat kestää kuukausia tai jopa vuosia, meillä on tämä jopa päiviä tai tunteja.

Tämä vie meidät seuraavaan kohtaan – vaikka puhumme satojen miljardien Yhdysvaltain dollarien arvoisista markkinoista, se on silti hyvin pieni summa verrattuna päivittäiseen kaupankäyntimäärään verrattuna perinteisiin valuuttamarkkinoihin tai osakkeisiin. Näin ollen yksi sijoittaja, joka tekee 100 miljoonaa transaktiota osakemarkkinoilla, ei johda valtavaan hintamuutokseen, mutta kryptovaluuttamarkkinoiden mittakaavassa kyseessä on merkittävä ja huomionarvoinen tapahtuma.

Koska kryptovaluutat ovat digitaalisia hyödykkeitä, niihin tehdään teknisiä ja ohjelmistopäivityksiä kryptovaluutoihin tai laajennetaan yhteistyötä lohkoketjun kanssa, mikä tekee siitä houkuttelevamman mahdollisille sijoittajille (esim. SegWitin aktivointi on kaksinkertaistanut bitcoinin arvon).

Nämä tekijät yhdistettynä ovat syyt siihen, että havaitsemme niin valtavia muutoksia kryptovaluuttojen hinnoissa tunneissa, päivissä, viikkoissa jne.

Mutta vastaamalla ensimmäisen kappaleen kysymykseen – yksi klassisista kaupan säännöistä – osta halvalla, myy kalliimmin – joten lyhyiden mutta vahvojen trendien läsnäolo joka päivä (ei viikkoja tai kuukausia kestävien heikompien trendien sijaan, kuten osakkeet) antaa paljon paremmat mahdollisuudet saada kunnollinen voitto, jos sitä käytetään oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.