Kuinka kryptovaluuttakaupan ohjelmisto auttaa kasvattamaan kryptoalustaa

By | 24 elokuun, 2022

Kryptovaluuttakaupan ohjelmistopaketti on integroitu järjestelmä, joka hallitsee kaikkia kryptovaluuttojen kaupankäyntialustan näkökohtia, kuten kaikenlaista kryptovaluuttojen ostamista, myyntiä, vaihtoa, lainaamista, MLM- ja tytäryhtiöiden hallintaa, muuntamista, reaaliaikaista markkinoiden vertailua ja analysointia jne.

Tärkeitä ominaisuuksia, joita sinun tulee harkita:

Osta, myy ja vaihda: Nishue on vaikuttava kaupankäynnin hallintajärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjillesi sujuvan ja turvallisen menetelmän ostaa, myydä ja vaihtaa kryptovaluuttoja vaivattomasti.

Lainausjärjestelmän hallinta: Tämä järjestelmä on täysin välitysystävällinen, ja siinä on järjestelmä salauslainauspalvelun hallintaan, kuten tarjousten luomiseen, ylläpitoon ja moderointiin jne.

Ainutlaatuinen hallintamoduuli: Nishue sisältää turvallisen ja edistyneen hallintamoduulin, jonka avulla voit hallita kryptovaluuttavaihtoasi päästä päähän.

Erillinen asiakasprofiili: Erillinen asiakasprofiilimoduuli, jonka avulla käyttäjät voivat helposti seurata ja tarkistaa kaikki avoimet talletus- tai nostotilaukset, tietueet, tapahtumat jne. yhdellä klikkauksella.

MLM ja tytäryhtiöiden hallinta: Nämä markkinointivalmiit automaatiotyökalut auttavat hallitsemaan tasoltaan viisaita kumppanipalkkioita, lahjoitushistoriaa ja asiakirjoja.

Markkinavertailu ja -muunnin: Kaksi lisäjärjestelmää on integroitu suoraa kryptovertailua, muunnos- ja syvyysanalyysiä varten.

Kuinka kryptovaluuttakaupan ohjelmisto auttaa kasvattamaan kryptoalustaa:

Kolikon talletus ja kotiuttaminen: Kryptokauppiaiden on ylläpidettävä valtavia talletus- ja nostopyyntöjä päivittäin. Kaupankäyntiohjelmisto auttaa hallitsemaan toimintaasi automaattisesti määritetyllä algoritmillaan.

Kolikkopaketti ja lainatarjous: Pidä erilaiset kolikkopaketit ja lainatarjouksesi asiakkaasi ulottuvilla. Voit luoda, hallita ja mainostaa tarjoustasi käyttämällä hyvin suunniteltua pakettia.

Taso viisas provisio: Jos noudatat MLM-strategiaa palkitaksesi osallistujiasi ja olet huolissasi heidän palkkionsa asettamisesta? OK, se on valmis laskemaan automaattisesti niiden tason viisaan palkkion.

Ilmoitukset ja riskinhallinta: Jokaisen kryptokaupankäyntialustan on järjestettävä push-ilmoitusjärjestelmä pitääkseen itsensä ja asiakkaansa ajan tasalla monista hälyttävistä ongelmista, mikä auttaa eliminoimaan riskin. Tässä tapauksessa järjestelmäprojekti on täysin täydellinen.

Useita maksuyhdyskäytäviä: Voit integroida kryptovaluuttalompakkosi, paikallisen valuutan, Payeer Even Mobile Banking -järjestelmän maksutavaksi tähän ohjelmistoon tehdäksesi tapahtumastasi vaivatonta.

Päivittäinen, viikoittainen ja kuukausittainen sijoitetun pääoman tuottoprosentti: Oletko huolissasi sijoitetun pääoman tuottoprosentin ylläpitämisestä sanomallasi tavalla. Tämä kryptovaluuttakaupan hallintaohjelmisto voi automaattisesti laskea ROI:n, palkkion ja muut antamasi ohjeen mukaan.

Ilmainen reagoiva verkkosivusto: Sillä on oltava täysin reagoiva, SEO-optimoitu dynaaminen verkkosivusto järjestelmäämme ja se on täysin ilmainen. Se auttaa sinua hallitsemaan yritystäsi sujuvasti.

Kryptovertailu, -muunnokset ja -syvyysanalyysi: Crypto live markkina-arvo ja kolikonmuuntimen kaksi lisäysjärjestelmä on integroitu live kryptovertailua, muunnos- ja syvyysanalyysiä varten

100 % suojattu järjestelmä: Kaupankäyntiohjelmisto on suunniteltu erittäin turvallisuuskysymys mielessä. Tässä kryptovaluuttakaupan ohjelmistossa on käytetty suojattua kokonaislukukehystä, kaksivaiheista todennusta ja monia muita turvajärjestelmiä.

Absoluuttinen paketti yksinomaan spot-cryptocurrency-kauppaan, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoinilla, Bitcoin Cashilla, Ethereumilla ja Litecoinilla Coinbasen kautta. Se on rakennettu samalle teknologialle, joka käyttää Nishue-ohjelmistoa, ja se sisältää todistettuja markkinoiden johtavia työkaluja, jotka on kehitetty yli 25 vuoden ajan tarjoamaan sekä ammattimaisille että aktiivisille kryptovaluuttakauppiaille paremman kokemuksen kuin mitä muut vain kryptovaluuttakaupan ratkaisut tällä hetkellä tarjoavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.