Kuinka löytää väärennettyjä kiinalaisia ​​hopeapandakolikoita eBaysta

By | 12 joulukuun, 2021

Jos ostat kiinalaisia ​​hopeapandakolikoita eBaysta, voit ostaa väärennetyn kolikon. Monet eBayssa listatut Panda-kolikot ovat väärennettyjä. Lähes puolet on epäilyttävän näköisiä.

Löydän harvoin harvinaisia ​​amerikkalaisia ​​väärennettyjä kolikoita eBayssa, mutta väärennetyt pandat ovat yleisiä.

Ostin väärennettyjä pandoja suoraan Kiinasta muutama vuosi sitten ja tiedän nyt mitä etsiä väärennetystä. Ne on helppo havaita, kun tietää mitä etsiä.

Väärennökset ovat niin hyvin tehtyjä, että vannon, että Kiinan rahapajalla on yövuoro, joka valmistaa nimenomaan väärennettyjä versioita arvostetuista hopearahoistaan. Kolikoni olivat kapseleissa ja jopa muovisissa kirjekuorissa, joissa oli minttua. He vaativat koko maailmaa todelliseksi.

En ole varma, mikä sai minut testaamaan sen aitoutta, mutta sain villejä karvoja ja jatkoin kapselin poistamista muovipussista ja sitten kolikon poistamista kapselista.

Ensimmäisenä tein hänelle rengastestin. Tässä tasapainottaa kolikko sormenpäälläsi ja kosketa reunaa Paper Mate -kynällä. Sen pitäisi tuottaa kovaa, tasaista ääntä. Tämä ei tehnyt. Se meni vain ääneen.

Sain toisen pandakolikon, jonka tiedän olevan todellinen, ja tein sille rengastestin. Kuulostaa hyvältä. Sitten vertasin kahta kolikkoa ja huomasin, että epäilty kolikko oli luultavasti 20 % paksumpi kuin todellinen versio.

Lauseen viimeinen koe oli leikkaus puoliksi rautasahalla. Sisämetalli oli tummanharmaa ja siinä oli hopeapinnoite. Yritin ottaa yhteyttä Kiinan jakelijaan, mutta he jättivät huomiotta hyvityspyyntöni.

Mikä saa minut ajattelemaan, että Kiinan rahapaja saattaa tuottaa väärennöksiä sekä todellista versiota pandavaluuttastaan? Väärennökset muistuttavat niitä todellisuutta jokaisessa yksityiskohdassa paitsi yhtä: kapselia, joka suojaa niitä.

Muistatko, sanoin, että valepandat ovat lihavampia kuin oikeat vastineensa? Jotta ne painaisivat saman verran ja niillä olisi samat mitat kuin ulkokuoressa, minttukapselissa pitäisi olla ylimääräistä tilaa paksummalle kolikolle. Ja omistaa!

Alkuperäisessä kiinalaisessa pandalaatikossa on kolme pientä niittiä kapselissa tukemaan ohuinta kolikkoa. Väärennetyissä kolikoissa ei ole näitä kolmea pientä niittiä. Haluatko nähdä kuinka monta väärennöstä eBayssa on? Etsi kolme pientä huippua kapselista.

Kun olen kiinnostunut pandahopeakolikosta, jossa en näe yläosia, otan yhteyttä myyjään ja pyydän häntä tarkistamaan kolikon rengastestillä. Saan melkein aina vastauksen, kuten ”Tiedän, että kolikko on todellinen. En testaa sitä puolestasi.” Tai sitten en saa vastausta ollenkaan.

Haluan ostaa kolikoita ja tehdä testin itse ja raportoida sitten eBayssa, jos ne osoittautuvat väärennöksiksi. Yhtäkkiä todellisuus iskee minuun. Se on tappiollinen taistelu. Se on minun sanani myyjää vastaan.

Myyjä voi aina väittää, että olen vaihtanut heidän oikean valuutansa väärennökseen, vain voidakseen syyttää häntä väärennettyjen kolikoiden myynnistä eBayssa. Väärennettyjen kolikoiden myyminen eBayssa on ehdottomasti eBayn käytäntöjen vastaista ja estää sinua myymästä uudelleen eBayssa.

En voi manuaalisesti lopettaa väärennettyjen kolikoiden myyntiä eBayssa, mutta voin kouluttaa potentiaalisia ostajia, jotka kuuntelevat eivätkä tee tarjouksia väärennetyistä kolikoista. Harvoin törmään väärennettyyn Morgan- tai Peace-dollariin eBayssa, mutta väärennettyjä pandoja on paljon myynnissä.

Kun vedin ulos valokuvaamaan väärennettyjä ja aitoja Pandakolikoita, huomasin myös, että väärennetyt pandat eivät vanhene yhtä hyvin kuin todelliset kollegansa. Näistä kolikoista on kuvia, jotka osoittavat graafisesti eron aidon ja väärennöksen välillä: http://heritagecoingallery.com/2014/07/20/are-you-aware-of-the-profusion-of-fake-1-oz-chinese-silver-panda-coins-on-ebay/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.