Kuinka mekaaninen myyntiautomaatti toimii

By | 18 joulukuun, 2021

Tässä artikkelissa selitetään mekaanisen myyntiautomaatin anatomia sen toiminnan ja tuotteen hankintamekanismien perusteella. Ensin on tehtävä määritelmä mekaanisen automaatin kohteelle. Tyypillinen prosessi on, että asiakas työntää kolikon annostelijaan saadakseen halutun tuotteen. Tuote toimitetaan koneen sisällä olevasta säilytyslaatikosta ja sijoitetaan sellaiseen paikkaan, jossa asiakas pääsee helposti käsiksi ja noutaa tuotteen. Kolikko (autoon noustuaan) pysyy kolikkolaatikon sisällä.

Lisäksi, koska kolikko työnnetään koneeseen, sen toiminta on päätettävä. Näin mekaanisessa myyntiautomaatissa tulisi olla paikka kolikoiden syöttöä varten (tai useammin lisälaskun kuitti) kolikoiden toimittamista varten. Lisäksi tulisi olla syöttömekanismi kolikon vastaanottamista varten. Siksi kolikon syöttökahva edustaa koneen kykyä vastaanottaa kolikon. Katoksen sisällä on kahva, joka koostuu ”pitkän” nauhasta ja kiinteästi kiinnitettynä toinen kahva. Kolikon istuin on sijoitettu pystysuoraan tangon alareunaan, mikä mahdollistaa riittävän pitkän kolikon pitämisen koneen sisällä. Mukana on myös kolikon paikannusopas, joka auttaa kolikon toimittamisessa koneeseen.

Kolikkomekanismista puhuttuaan mekaanisen myyntiautomaatin runko on määritettävä suhteessa muihin komponentteihin. Tuotetta säilytetään koneen takaosassa olevassa hyllyssä; tämä tunnetaan jakeluelimenä. Kolikon mekanismi on myös koneen rungossa. Tuotteen saattamiseksi asiakkaalle on myös alue, jossa tuote on toimitettava henkilölle (henkilöille).

Mekaaniset myyntiautomaatin osat määritellyllä tavalla: Tuotteen toimituslaatikko, jossa tuote seisoo. Lisäksi rungon ylä- ja etuosaan on sijoitettu useita kolikkomekanismeja. Toimituskannen tulisi mieluiten olla laatikon muotoinen. Auton etuosaan voidaan sijoittaa läpikuultava ikkuna, jotta monet ihmiset näkevät tuotteen mekaanisen myyntiautomaatin sisällä. Siten tuote on varastoitu yksittäisen divisioonan sisällä, tuotteen koosta ja valikoimasta riippuen, sulkimen sisällä voi olla useita myymälöitä tarjottavan tuotevalikoiman vuoksi. Myynnin alkaessa tuote toimitetaan näiden toimipisteiden toimesta toimitusalueelle.

Tuote hajoaa (usean painovoiman vaikutuksesta) alaspäin suuntautuvassa liikkeessä. Toimitusosastoa painetaan siten, että tuote aktivoituu ja pudotetaan alas. Päämekanismi tämän takana on mäntä ja joukko elastisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on pitää tuote paikallaan ja toimittaa tuote. Köydet toimivat liitosvälineinä mäntään ja sen sulkimen kanssa, tukevat runkoa ja toteuttavat yksikön sisällä erilaisia ​​nouto- ja säilytysmekanismeja. Itse köydet ovat pääosin joustavia mekanismien kunnon vuoksi. Niiden tulee olla joustavia, koska naru vetää lujasti ja löystyy (toistuvilla liikkeillä). Paino on elintärkeä mekaanisen myyntiautomaatin toiminnalle, sillä asiat toimivat veto-, työntö- ja painovoiman liikkeissä yhdessä männän kanssa.

Lisäksi näin tapahtuu, kun koneeseen laitetaan kolikko. Kun kolikko asetetaan mekanismeihin, kolikonohjaimen kytkeytyminen alkaa. Siten valuuttaopaspositiolla siirretään valuutta sopiviin paikkoihin. Kolikko siirretään sitten tuotteen sulkimeen kahvan avulla, joka sitten lähestyy siltaa ja menee pistorasiaan. Tässä laissa määritellään toimenpiteet, jotka mahdollistavat tuotteen toimituksen ja tuote toimitetaan painovoiman vaikutuksesta ja siihen liittyvien mekanismien myöhemmät toimenpiteet. Kun tämä tapahtuu, kolikko menee laatikkoon, jossa kaikki kolikot on tallennettu myöhempää käyttöä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.